Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (IV dalis)

QUOTE(Forgete @ 2015 10 23, 16:19)
pūkeli bet jūs viską pagal save sprendžiat. Įdomu kokia kitų gėrusių patirtis. Man jau 3 metai, spuogai negrįžo. Tikiuosi ir negrįš. Grušauskas sako, kad grįžta 25proc gėrusių. Dar labai smalsu būtų sužinoti dozes , kaip jos buvo skiriamos, ar didinamos, ar mažinamos ir t.t.. nes iš tokios rašliavos nelabai ką suprasi.

Gal galite pasakyti kur sis gydytojas dirba?
Atsakyti
QUOTE(Eliza88 @ 2015 10 23, 20:24)
Gal galite pasakyti kur sis gydytojas dirba?

cia - http://odosligos.lt/ , reikia skambinti paprastu nr ir paklausti kada Grušauskas dirba.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 10 23, 19:38)
cia  - http://odosligos.lt/ , reikia skambinti paprastu nr ir paklausti kada Grušauskas dirba.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 10 23, 16:03)
Merginos, moterys, nepykit, bet turiu jus truputėlį nuleisti ant žemės... Grynai iš patirties. Jūs ieškot kaip pasėkmes pašalinti, o reikia kovoti su priežastimis. Roa negydo priežasčių. Aš tris kursus sugėriau šito vaisto vaikščiodama pas puikią gyd. ir buvau nerealiai patenkinta, jokių šalutinių poveikių nebuvo. Bet ilgainiui viskas grįš. Parodykite man bent vieną, kam negrįžo 4u.gif  Pasidžiaukite, kol geriate vaistus, savo tobulai švaria oda. Bet tai neišspręs problemos (aknės) priežasčių. Aš puikiai atsimenu, kokia graži buvo oda geriant vaistus... O dabar, praėjus 2 metams po paskutinio kurso, vėl viskas taip pat kaip prieš geriant.

Išsityriau aš hormonus, liaukas, dėl alergijų, ką tik nori - viskas gerai, ir nereikia man nei kontraceptinių, nei kitokių vaistukų. Tai tas pats kas nelygų lauką bandyt išlygint su atomine bomba. Tiesiog bėda mano aktyvios poros ir jos be Roa (kuris 90% nuslopina riebalų išsiskyrimą) gamina riebalus kaip pašėlusios. Dauguma dermatologių sakė, kad mityba mažai turi reikšmės, išrašys čia tuoj kremukų ir viskas tipo bus gerai, visos toookios protingos, o rezultatų nėra. Bet aš, jau nebežinodama ko imtis, sėdau ant dietos pagal Natūralios medicinos centro maisto netoleravimo testą. Tebunie tai keistas ir netradicinis būdas, žiauriai sunku laikytis ir dauguma manau neištveria (daug papraščiau būtų išgerti tabletytę Roa ir apsimest kad ateity nebus tas pats Š) bet db antras mėnuo ir mano oda bent keturis kartus mažiau riebaluojasi, ir tikiu tai ne pabaiga. Nes kodėl oda gamintų riebalus, jei jie į organizmą nepatenka? biggrin.gif Dar pasidariau stiprų veido peelingą su rūgštimis ir tęsiu kartą per mėnesį. Vieni valgo ką nori, nestorėja, neturi riebios odos, o mums su tokia oda deja reikia išmokt gyventi nesukeliant nuolatinio riebalų užsikimšimo porose.

Nemanykit, kad išgėrusios tabletytę tuoj išgysit. Išgysit šiai dienai, o ateity... Nebent jūs pasiryžusios visą gyvenimą sėdėt ant Roa. Sėkmės tada, aš irgi paslapčia baigusi paskutinį kursą ir puolusi į neviltį, jausdama kaip viskas grįžta, gėriau po vos 10mg į sav... Kol kepenis nuvargo tiek nuo šito sh, kad metus užtruko atstatyt kepenis ir išvis imunitetą. Nepykit, tiesa karti, daug lengviau skaityt motyvuojančius atsiliepimus šia tema. Kažkada senose forumo dalyse jau rašiau savo įspūdžius, merginos sakė oj man svarbu šiandien gerai... Spėju vaikšto ir toliau su spuogais arba niekad nenustos gerti Roa.
Peace  4u.gif jei turėsit klausimų, rašykit. Trys kursai Roa vis dėlto nebloga patirtis:D
Papildyta:
Nerūpi čia niekam tai, aš jau dalinausi šia info, panelės sakė nori būti gražios ŠIANDIEN, o kad kenkia tai viskas ir ateitis tai dzin. Na, bet kiekvienas daro kaip nori. Beje, aš Vilniuje gėriau Roa prižiūrima dermatovenerologių iš Dermatovenerologijos, odos ir venerinių ligų dispancepio (Santariškėse). Lankiausi ir GK klinikoje po trijų Roa kursų, gydytoja nei kiek nenustebo, kad viskas atsinaujino, nes taip visiems būna. Pagalvokit, merginos... Tokie faktai.

O as is savo patirties galiu pakomentuoti, kad man maisto netoleriavimo testas ir griezta suderinta dieta neturejo jokios itakos spuogams...tik svoriui -16kg biggrin.gif o spuogai kaip buvo taip ir liko...ir ROA labai padejo, deja siek tiek pasaliniu poveikiu jutau, bet dabar esu labai patenkinta rezultatu thumbup.gif
Cia labai individualu, vienam padejo vienas dalykas, kitam nepadejo...spuogai po pirmo kurso vel atsiranda 50proc zmoniu, po antro kurso 25proc (cia JAV statistika) ir as pries pradedant gerti puikiai zinojau, kad reikes kartoti kursa.
Atsakyti
Sveikos,
neskaičiau visos šios temos, tik noriu pasidalinti savo patirtimi: Man 26 metai, su spuogais kovojau apie 6 metus. Paauglystėje problemų dėl odos neturėjau, na vienas kitas išdygstantis spuogas, bet, manau, tai normalu buvo. Bestudijuodama, sumąsčiau, kad reikia pasigražinti odą iki "tobulumo". Pasidariau kelias mikro dermabrazijos procedūras (paminėsiu, kad gerame salone, pas kosmetologę apie kurią buvo pilna gerų atsiliepimų), po kurių, manau, man užkrėtė veidą, kadangi po 2-3 mikro dermabrazijų pradėjo berti smulkiais spuogeliais, tačiau procedūrų kosmetologė nenutraukė, o man protas nušvito tik po 4 ar 5 procedūros, kai buvau jau visa išberta. Prasidėjo kremų/tepaliukų pirkimas, nuo brangiausių iki pigiausių, nuo natūraliausių iki labiausiai cheminių. Negerėjo. Kreipiausi pas homeopatę, tai pusmetį laikiausi labai griežtos dietos, buvo šioks toks pagerėjimas, bet, manau, tik dėl to, kad visos bakterijos bujoja nuo netinkamos mitybos. Tada naujas etapas, rūgštiniai valymai ir pan. Lyg buvo apsitvarkęs veidas, tikrai nebebėrė intensyviai, tačiau šį pavasarį oda sukvailiojo, po oda atsirado begalė mažų inkštirų, kurie galiausiai virto pūliniais ir cistomis. Atrodžiau tragiškai, jaučiausi dar baisiau. Žinojau, kad viena pažįstama irgi turėjo didelių bėdų su oda, taigi ji man rekomendavo gyd. L. Jazukevičių, dirbantį Vilniuje, Verkių klinikoje. Nuo liepos mėnesio pas jį tvarkausi odą: iš pradžių atliko 4 salicilio pilingus, tačiau to neužteko, taigi pradėjau gerti roaccutane. Mėnesį gėriau po 30 mg, tada dvi savaites po 20 mg. ir gal 10 dienų po 10 mg. Pradžioj, kol gėriau roaccutane dar atliko pora salicilo pilingų (tikrai nieko veidui bloga nenutiko, jei kas gąsdinasi). Tada nutraukė vaistų vartojimą ir vakar jau turėjau antrą mezoterapiją randų ir dėmių gydymui. Labai bijojau gerti vaistus, prisiskaičiau apie juos visko blogo, tačiau vienintelis šalutinis poveikis buvo sausėjančios lūpos, užtat galva galėdavau plauti tik kartą per savaitę biggrin.gif baigus gerti vaistus, sausėjimas susitvarkė, jokių pašalinių poveikių nejaučiu.
Atsakyti
Labas, kaip faina, kad pasidalinai savo istorija:) Man irgi 26 ir kovoju kokius 8-9 metus, Roa irgi bandžiau, bet su laiku grįžo aknė. Tikrai kaip baisu, kad netinkamos procedūros ir kremukai visokie sugadina odą... Aš dabar galvoju kad be Roa tai geriausiai suveikia pylingai su rūgštimis bei tinkama mityba. Man labai tinka Dermaceutic tiek pylingai, tiek priemonės po procedūros, o pudra tik Exuviance Cover Blend - vienintelė iš visų bandytų kuri TIKRAI odos neužkimš ir yra jei teisingai supratau sukurta dermatologų, kurie pirmieji pradėjo rūgštis veido procedūroms taikyti. Dar aš antras mėnuo veganė ir sąžiningai geriu po 2-3L vandens kasdien, negeriu kavos, oda riebaluojasi žymiai mažiau. Kam aktualu dėl aknės, gal praverstų paeksperimentuot atsisakyti pieno produktų? Čia tik draugiška rekomendacija, gal kam pravers, nes youtube ir internete mačiau daaaug kam iš viso pasaulio tai tiesiog baisiai veikia odą (įrašykit į youtube paiešką "acne dairy"), nors ir nėra netoleruojantys laktozės ar pan., bet dėl hormonų esančių pieno produktuose baisios giluminės aknės išlenda. Iki!!!

QUOTE(crumpett @ 2015 11 18, 11:34)
Sveikos,
neskaičiau visos šios temos, tik noriu pasidalinti savo patirtimi: Man 26 metai, su spuogais kovojau apie 6 metus. Paauglystėje problemų dėl odos neturėjau, na vienas kitas išdygstantis spuogas, bet, manau, tai normalu buvo. Bestudijuodama, sumąsčiau, kad reikia pasigražinti odą iki "tobulumo". Pasidariau kelias mikro dermabrazijos procedūras (paminėsiu, kad gerame salone, pas kosmetologę apie kurią buvo pilna gerų atsiliepimų), po kurių, manau, man užkrėtė veidą, kadangi po 2-3 mikro dermabrazijų pradėjo berti smulkiais spuogeliais, tačiau procedūrų kosmetologė nenutraukė, o man protas nušvito tik po 4 ar 5 procedūros, kai buvau jau visa išberta. Prasidėjo kremų/tepaliukų pirkimas, nuo brangiausių iki pigiausių, nuo natūraliausių iki labiausiai cheminių. Negerėjo. Kreipiausi pas homeopatę, tai pusmetį laikiausi labai griežtos dietos, buvo šioks toks pagerėjimas, bet, manau, tik dėl to, kad visos bakterijos bujoja nuo netinkamos mitybos. Tada naujas etapas, rūgštiniai valymai ir pan. Lyg buvo apsitvarkęs veidas, tikrai nebebėrė intensyviai, tačiau šį pavasarį oda sukvailiojo, po oda atsirado begalė mažų inkštirų, kurie galiausiai virto pūliniais ir cistomis. Atrodžiau tragiškai, jaučiausi dar baisiau. Žinojau, kad viena pažįstama irgi turėjo didelių bėdų su oda, taigi ji man rekomendavo gyd. L. Jazukevičių, dirbantį Vilniuje, Verkių klinikoje. Nuo liepos mėnesio pas jį tvarkausi odą: iš pradžių atliko 4 salicilio pilingus, tačiau to neužteko, taigi pradėjau gerti roaccutane. Mėnesį gėriau po 30 mg, tada dvi savaites po 20 mg. ir gal 10 dienų po 10 mg. Pradžioj, kol gėriau roaccutane dar atliko pora salicilo pilingų (tikrai nieko veidui bloga nenutiko, jei kas gąsdinasi). Tada nutraukė vaistų vartojimą ir vakar jau turėjau antrą mezoterapiją randų ir dėmių gydymui. Labai bijojau gerti vaistus, prisiskaičiau apie juos visko blogo, tačiau vienintelis šalutinis poveikis buvo sausėjančios lūpos, užtat galva galėdavau plauti tik kartą per savaitę biggrin.gif baigus gerti vaistus, sausėjimas susitvarkė, jokių pašalinių poveikių nejaučiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pūkelis 007: 18 lapkričio 2015 - 12:14
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 11 18, 12:14)
Labas, kaip faina, kad pasidalinai savo istorija:) Man irgi 26 ir kovoju kokius 8-9 metus, Roa irgi bandžiau, bet su laiku grįžo aknė. Tikrai kaip baisu, kad netinkamos procedūros ir kremukai visokie sugadina odą... Aš dabar galvoju kad be Roa tai geriausiai suveikia pylingai su rūgštimis bei tinkama mityba. Man labai tinka Dermaceutic tiek pylingai, tiek priemonės po procedūros, o pudra tik Exuviance Cover Blend - vienintelė iš visų bandytų kuri TIKRAI odos neužkimš ir yra jei teisingai supratau sukurta dermatologų, kurie pirmieji pradėjo rūgštis veido procedūroms taikyti. Dar aš antras mėnuo veganė ir sąžiningai geriu po 2-3L vandens kasdien, negeriu kavos, oda riebaluojasi žymiai mažiau. Kam aktualu dėl aknės, gal praverstų paeksperimentuot atsisakyti pieno produktų? Čia tik draugiška rekomendacija, gal kam pravers, nes youtube ir internete mačiau daaaug kam iš viso pasaulio tai tiesiog baisiai veikia odą (įrašykit į youtube paiešką "acne dairy"), nors ir nėra netoleruojantys laktozės ar pan., bet dėl hormonų esančių pieno produktuose baisios giluminės aknės išlenda. Iki!!!

Jei iš Vilniaus esate arba jei turite galimybe pavažinėti, pabandykite mano minėtoje klinikoje pasidaryti salicilo pilingus. Nes aš rūgštis bandžiau iki 70 proc. ir nebuvo tokio efekto. Taip pat žadu po mezoterapijos kurso pasidaryti TCA, bet tam neturi būti spuogų.
Priemones dabar naudoju Neostrata, bandžiau ir Dermaceutical kažkada, tai Neostrata labiau patinka, prausiklyje tarkim, berods 3 rūgštys yra, tai tikrai jaučiasi, kad gerai nuvalo odą. Stengiuosi ant veido pudrų netepti, bet aišku, kai kokia proga, tai norisi vis tiek pasigražinti labiau...
Atsakyti
Pazistu mergina, kuri net 4 kartus gere sita baisu vaista...Ar verta organizma taip alint?
Atsakyti
Taip, iš Vilniaus. Aš irgi bandžiusi iki 70 % rūgštinį pylingus kažkada Baltijos Amerikos Klinikoj berods, bet man irgi nepadarė norimo efekto. Prieš mėn. pradėjau ir tęsiu dabar kas 3-5 sav. pylingą kurio sudėty salicilio, glikolio rūgštys ir Bentonite pH 2.5, tai šitas kaip veikia man labai patinka. Kiekvienam matyt oda skirtingai pripažįsta priemones, man kadangi ir tie pylingai Dermaceutic, tai ir priežiūros priemonės Dermaceutic suderintos. Tiek prausikly tiek kremuose po kelias rūgštis, dar kaukė riebumą mažinanti lb gera... Kai ta pati linija tai viskas kažkaip geriau karytu veikia nei turint skirtingų gamintojų po produktą. Na, bus matyt kaip eisis toliau smile.gif Neostrata prausiklį turėjau, irgi tikrai labai geras, jei derint su kitais Neostrata produktais.
O kaip einasi su mezoterapija, ar verta?

QUOTE(crumpett @ 2015 11 18, 16:10)
Jei iš Vilniaus esate arba jei turite galimybe pavažinėti, pabandykite mano minėtoje klinikoje pasidaryti salicilo pilingus. Nes aš rūgštis bandžiau iki 70 proc. ir nebuvo tokio efekto. Taip pat žadu po mezoterapijos kurso pasidaryti TCA, bet tam neturi būti spuogų.
Priemones dabar naudoju Neostrata, bandžiau ir Dermaceutical kažkada, tai Neostrata labiau patinka, prausiklyje tarkim, berods 3 rūgštys yra, tai tikrai jaučiasi, kad gerai nuvalo odą. Stengiuosi ant veido pudrų netepti, bet aišku, kai kokia proga, tai norisi vis tiek pasigražinti labiau...

Atsakyti
QUOTE(helovyne @ 2015 11 18, 22:28)
Pazistu mergina, kuri net 4 kartus gere sita baisu vaista...Ar verta organizma taip alint?

na Jūsų pasakyme informacijos nulis, kaip ta mergina gėrė, kokiomis dozėmis, kokie rezultatai, kokie tarpai tarp gėrimu ir t.t.. Čia gi daug niuansų, nebūna dviejų vienodų atveju. O kas verta ir neverta spresti Jums.
Atsakyti
Neverta, nebent rimti, dideli ir gilūs pūlingi spuogai dengia visą veidą bei nebėra ką daryt. Yra žmonių, kurie net miegot negali kaip skauda tokį veidą, tada nėra kitos išeities nei Roa. Kitais atvejais manau, neverta. Dažnai piktnaudžiaujama juo, norint gaut greitą efektą ir neišsitiriant ar pvz.gal alergija kokia arba hormonai išsibalansavę, arba gal dėl naudojimosi prastomis veido priežiūros priemonėmis sukilo aknė. Aš tris kursus gėriau ir su geros gyd.priežiūra. Nekartočiau... Mano nuomone tinkama mityba ir profesionali veido priežiūra su rūgštiniais pylingais lengvesnei aknei daug geriau veikia. Bet tam reikia labai tvirtos valios ir kantrybės, o kažkaip nedaug žmonių turi noro ir užsispyrimo taip gydytis.

QUOTE(helovyne @ 2015 11 18, 23:28)

Atsakyti
QUOTE(helovyne @ 2015 11 18, 22:28)

Jūsų nuomonė neadekvati, kadangi tikriausiai neturite didelių bėdų su oda. Jei turėtume-kalbėtumėte kitaip.
Roa gėriau ne dėl 3 spuogelių, o dėl tokių uždegiminių židinių, nuo kurių skauda visą veidą, toks jausmas, kad visas veidas nusėtas votimis. Nekalbu apie gyvenimo "kokybę", kai nenori net galvos aukštyn pakelti prieš žmones.
Papildyta:
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 11 19, 12:02)
Neverta, nebent rimti, dideli ir gilūs pūlingi spuogai dengia visą veidą bei nebėra ką daryt. Yra žmonių, kurie net miegot negali kaip skauda tokį veidą, tada nėra kitos išeities nei Roa. Kitais atvejais manau, neverta. Dažnai piktnaudžiaujama juo, norint gaut greitą efektą ir neišsitiriant ar pvz.gal alergija kokia arba hormonai išsibalansavę, arba gal dėl naudojimosi prastomis veido priežiūros priemonėmis sukilo aknė. Aš tris kursus gėriau ir su geros gyd.priežiūra. Nekartočiau... Mano nuomone tinkama mityba ir profesionali veido priežiūra su rūgštiniais pylingais lengvesnei aknei daug geriau veikia. Bet tam reikia labai tvirtos valios ir kantrybės, o kažkaip nedaug žmonių turi noro ir užsispyrimo taip gydytis.

drinks_cheers.gif aš ir pati ROA gėriau po kelių metų bandymų išsigydyti aknę kitais būdais.

Su mezo labai gerai viskas. Šiaip, gydytojas sakė, kad net vienkartinė vidutinio stiprumo TCA procedūra duotų iškart geresnį efektą, bet kadangi aš šiuo metu negaliu savaitę neiti į darbą, tai pasirinkau mezo. Kadangi oda atsinaujina kas 28 dienas, tai dar turiu palaukti pora savaičių, kad galėčiau geriau įvertinti 2 mezo rezultatus, bet jau dabar matau, kad dėmės pašviesėjusios. Labai didelių randų neturiu, nes visgi, per tiek metų naudotos rūgštys kažkiek juos aplygino. Žinau, kad po mezo kurso, tikrai darysiuosi TCA "dasimušimui", bet kai turėsiu daugiau laiko, gal kokį sausį, kol dar saulė neaktyvi.

Dar norėjau paklausti Jūsų, o kaip minėta pudra Exuviance Cover Blend dėl pačio naudojimo? Ar įmanoma su ja gražų makiažą pasidaryti? Kaip laikosi dienos bėgyje ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crumpett: 19 lapkričio 2015 - 15:47