Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (IV dalis)

QUOTE(*Sheila* @ 2015 03 02, 19:04)
Kokios cia gydytojos tokia nuomone? Pati geriau du kartus, ne po 10mg ir ne po 20mg ir po menesio dar vienas kitas spuogelis tikrai islisdavo smile.gif labai daug skaiciau ir uzsienieciu forumu, kurie is viso geria ir po 80mg ir vis tiek beria ir po menesio ir po dvieju.. roaccutanas tikrai nera greito veikimo vaistas wink.gif

Labai geros gydytojos nuomone, kuria pasitikiu tongue.gif Aš merginos kalbu apie save, manęs šiuo metu nebėrė smarkiai, berdavo pavieniais, bet labai sunkiai gyjančiais cistiniais spuogais, kurie palieka randus, todėl man didelės dozės ir šiaip nereikia, tačiau su 10 mg problema neišnyko, geriu šiuo metu po 20 mg ir viskas yra gerai. Gydytoja manau turėjo omenyje mano atvejį, kad manęs po mėnesio turi nebeberti ir šiaip aš pati matau, kad odos būklė geresnė, kai dozė šiek tiek didesnė. Manau, kuo būklė blogesnė, tuo ilgiau trunka gydymas ir tuo dozės didesnės ir pagerėjimas užtrunka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip111: 03 kovo 2015 - 12:42
*Sheila* o kokiomis dozemis ir kiek laiko Jus geriate?
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2015 03 03, 15:22)
*Sheila* o kokiomis dozemis ir kiek laiko Jus geriate?

Siuo metu as negeriu, geriau pries 1.5 metu. Pradejau nuo 20mg, po to po 30mg, o gale vel mazinau iki 10mg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2015 03 03, 14:07)
Siuo metu as negeriu, geriau pries 1.5 metu. Pradejau nuo 20mg, po to po 30mg, o gale vel mazinau iki 10mg smile.gif

O ar negryzo spuogai? Man dar labia idomu del veido ir plauku riebalavimosi, ar tikrai nustojus gerti vel plaukai smarkiai riebaluojasi? Man dabar tooookia atgaiva, seniau ryte issiplaudavau, o vakare jau blynus ant galvos budavo galima kepti doh.gif o dabar 4 dienas plaukai kaip tik ka isplauti atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2015 03 03, 16:17)
O ar negryzo spuogai? Man dar labia idomu del veido ir plauku riebalavimosi, ar tikrai nustojus gerti vel plaukai smarkiai riebaluojasi? Man dabar tooookia atgaiva, seniau ryte issiplaudavau, o vakare jau blynus ant galvos budavo galima kepti doh.gif  o dabar 4 dienas plaukai kaip tik ka isplauti atrodo thumbup.gif

Atsiranda vienas kitas spuogelis.. smile.gif ir taip, nustojus gerti man vel pradejo riebaluotis plaukai, kiekviena diena turiu plauti .. doh.gif o veidas man kazkaip ir pries gerima ir po nesiriebaluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2015 03 03, 14:17)
O ar negryzo spuogai? Man dar labia idomu del veido ir plauku riebalavimosi, ar tikrai nustojus gerti vel plaukai smarkiai riebaluojasi? Man dabar tooookia atgaiva, seniau ryte issiplaudavau, o vakare jau blynus ant galvos budavo galima kepti doh.gif  o dabar 4 dienas plaukai kaip tik ka isplauti atrodo thumbup.gif

Nustojus veikti vaistams tikrai grįš riebalavimasis, taip, kad pasidžiauk į valias šiuo metu biggrin.gif
Dėl spuogų... man teko gerti prieš kelis metus šį vaistą, nustojus gerti nebėrė, nebent per PMS koks vienas kitas spuogelis, bet taip būna daugeliui merginų, nieko keisto. Na veidu kaip ir buvau patenkinta ir kadangi buvo praėję net keleri metai, visi sakė, kad problema tikrai negrįš. Tačiau po didelio streso gyvenime, sena bėda vėl mane prisiminė. Jei ne tai, esu įsitikinusi, kad šiuo metu vaistų negerčiau. Taip, kad jei esi linkusi, gyvenime gali pasikartoti. Man didžiausias priešas yra stresas, kuris matyt išbalansuoja hormonus ir tada prasideda...

Atsakyti
O ar teko ka nors girdeti apie "palaikomaja doze"? man kazka daktare uzsimine, kad sugerus visa kursa galima palikti po 1 tablete i savaite ar net karta per 2 savaites. Irgi sake kazkas naujo, anksciau taip nedarydavo, bet tokios mazos dozes uztikrina ilgalaiki rezultata. Reikia pasidometi
Atsakyti
Na va, siandien buvau pas savo daktare ir gavau nauja recepta ROA, si karta 20mg, taciau sake, kad jeigu pajusiu per smarkiai dziustant oda, ar kitus salutinius, tai galima gerti kas antra diena. Siuo metu pasaliniu labai smarkiai nejauciu, aisku oda sausesne, lupos padzziuvusios, bet tikrai ne taip baisiai, kad skusciausi smile.gif svarbiausia giluminiu spuogu nebekyla smile.gif
Atsakyti
Apie palaikomąją nieko negirdėjau... na nežinau... aš tai nenorėčiau, vis vien organizmui kenkia, o dar merginai... bėda ta, kad kol vaistas yra organizme negalima nei degintis, nei alkoholio patartina vartoti, vaikų negalima turėti, negalima ir jokių odos procedūrų atlikinėti, nes oda trapesnė. Man tiesiog įdomu, kaip tokiu atveju tos mažos dozės veikia organizmą. Man pačiai ciklas sutriko, todėl šiuo metu esu nepatenkinta, ar tai nuo vaistų, ar ne, nežinau, bet kyla tokios mintys, kad nuo vaistų, nes daugiau nesuprantu kodėl turėtų. Taigi šiuo metu esu susinervinusi, išdygo kažkoks nenormalus spuogas ir ciklas sutriko. Tai nežinau. Blogai kažkas.
Atsakyti
QUOTE(Siaip111 @ 2015 03 06, 10:49)
Apie palaikomąją nieko negirdėjau... na nežinau... aš tai nenorėčiau, vis vien organizmui kenkia, o dar merginai... bėda ta, kad kol vaistas yra organizme negalima nei degintis, nei alkoholio patartina vartoti, vaikų negalima turėti, negalima ir jokių odos procedūrų atlikinėti, nes oda trapesnė. Man tiesiog įdomu, kaip tokiu atveju tos mažos dozės veikia organizmą. Man pačiai ciklas sutriko, todėl šiuo metu esu nepatenkinta, ar tai nuo vaistų, ar ne, nežinau, bet kyla tokios mintys, kad nuo vaistų, nes daugiau nesuprantu kodėl turėtų. Taigi šiuo metu esu susinervinusi, išdygo kažkoks nenormalus spuogas ir ciklas sutriko. Tai nežinau. Blogai kažkas.

Nu tikrai kazkas turbut ne taip...
O as tai visai sutikciau su ta palaikomaja smile.gif proceduru veidui ir taip nesidarau, biekada nesideginu, nes esu baltos odos ir tik raudonuoju o ne idegu, todel vasara kremai su filtru 30-60. Vaiku jau daugiau nebeplanuoju, uztenka kiek yra:) o ciklo problemu nelabai gali buti, bes turiu Mirena ir to ciklo tiesiog nera:) manau kad jeigu 20mg per savaite butu palaikomoji tai net nekenktu labai...
Atsakyti
Savaite pagerus didesne, 20mg, doze jau brasket imu, baisu ir nusisypsot ryte, kad veidas nesuplystu lotuliukas.gif siaip pasaliniu daugiau kaip ir near, tik labia serpetoja visas kunas, pasipurtau ir snaiges byra nuo manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2015 03 18, 10:12)
Savaite pagerus didesne, 20mg, doze jau brasket imu, baisu ir nusisypsot ryte, kad veidas nesuplystu  lotuliukas.gif  siaip pasaliniu daugiau kaip ir near, tik labia serpetoja visas kunas, pasipurtau ir snaiges byra nuo manes biggrin.gif

Oho, visą kūną? Man tai kūnas nesausėja, tik rankos gal šiek tiek labiau, lūpos, veidas. Drėkink veidą stipriai.
Atsakyti