Obuolių-imbiero pyragas
(šaltinis: žurnalas Stilius, 2004.01.23)
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g margarino
300 g miltų
kepimo milteliai
400 g obuolių
100 g šviežio imbiero
50 g razinų
Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purumo. Tada pilti ištirpintą ir pravėsintą margariną, dėti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Į tešlą dedame gabalėliais pjaustytus luptus obuolius, tarkuotą imbiero šaknį, išmirkytas razinas, išmaišome. Supilame į riebalais išteptą kepimo formą ir kepame 45 min. 180-200 laipsnių orkaitėje
(šaltinis: žurnalas Stilius, 2004.01.23)
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g margarino
300 g miltų
kepimo milteliai
400 g obuolių
100 g šviežio imbiero
50 g razinų
Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purumo. Tada pilti ištirpintą ir pravėsintą margariną, dėti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi gautis grietinės tirštumo. Į tešlą dedame gabalėliais pjaustytus luptus obuolius, tarkuotą imbiero šaknį, išmirkytas razinas, išmaišome. Supilame į riebalais išteptą kepimo formą ir kepame 45 min. 180-200 laipsnių orkaitėje