Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

QUOTE (Vasarele @ 2004 11 21, 19:55)
Bea, vakar kepiau austriska sokolado torta.Is pradziu miltu dejau, kaip nurodyta recepte-viena labai kupina sauksta, bet tesla tokia skysta buvo, tai dar pridejau truputi ir dar sauksteli kepimo milteliu.kai iskepe buvo thumbup.gif  thumbup.gif Labai skanu.Kodel is pradziu tokia skysta buvo.Kokia turi buti konsistencija.Bijojau, kad neiskeps gerai, tai "patobulinau" pagal save.

Aš irgi kepiau šitą tortą, o tešla irgi skysta buvo, panaši kaip grietinė, gal šiek tiek tirštesnė. Bet iškepė labai gerai, tik ilgiau kepti reikėjo, nes vis pagaliuką įkišus tešla skysta budavo. Beje, visi valgytojai nusprendė, kad prie šito torto labai tinka kuo daugiau plaktos grietinėlės, todėl kitą kartą pritepsiu jos ant viršaus daugiau clap.gif
Atsakyti
Gal kuri mokat kepti poru pyraga? Valgiau essen.gif Buvo laaabaai skanus thumbup.gif O kaip kepti ir nepaklausiau...
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 19, 23:07)

SITA, kremas tikrai gaunasi skystas, bet jis paskui susigeria i paplocius ir nepasakyciau kad tortas buna skystas.Ji kaskaip sustingsta paskui. Geriausia dar palaikyt per nakti saldytuve, kad gerai susigertu. O paplociu man skaniau kaip nelabai stori buna. As juos visus darau vienodo dyziu, pagal viena lekste, apipjaunu krastus.
NOJUS, coda uzgesint su grietine, paiimti is tos pacios kur skirta kremui, ir deti i tesla.

Indre, gaminau medaus tortą, visai nieko, tik manyčiau, kad į grietinės kremą reikėtų dėti želatinos, tada kremas labiau sustings, ir kitą sykį kepsiu storesnius papločius (dabar dariau beveik perregimus). Ir reikia leisti pastovėti per naktį, žymiai skaniau tada. Ačiū. Sekantį sykį vietoj grietinės kremo bandysiu jogurtu ir vaisiais pertepti, gal bus ne taip riebu.
Atsakyti
QUOTE (Sita @ 2004 11 23, 19:44)
QUOTE (iindre @ 2004 11 19, 23:07)

SITA, kremas tikrai gaunasi skystas, bet jis paskui susigeria i paplocius ir nepasakyciau kad tortas buna skystas.Ji kaskaip sustingsta paskui. Geriausia dar palaikyt per nakti saldytuve, kad gerai susigertu. O paplociu man skaniau kaip nelabai stori buna. As juos visus darau vienodo dyziu, pagal viena lekste, apipjaunu krastus.
NOJUS, coda uzgesint su grietine, paiimti is tos pacios kur skirta kremui, ir deti i tesla.

Indre, gaminau medaus tortą, visai nieko, tik manyčiau, kad į grietinės kremą reikėtų dėti želatinos, tada kremas labiau sustings, ir kitą sykį kepsiu storesnius papločius (dabar dariau beveik perregimus). Ir reikia leisti pastovėti per naktį, žymiai skaniau tada. Ačiū. Sekantį sykį vietoj grietinės kremo bandysiu jogurtu ir vaisiais pertepti, gal bus ne taip riebu.

Nu saunu kad viskas gavosi clap.gif . Aisku kiekviena recepta, kiekvienas pagal save pareguliuoja wink.gif . As ir tik gavus koki nauja recepta ji turiu biski pareguliuot, gal ir negerai, bet man atrodo kad pagal mane butu dar geriau.
Papildyta @ [mergetime]1101244247[/mergetime]
Li ute, as anksciau kepdavau svogunu pyraga. Tai gal cia tas pats? Gal vietoj svogunu deda dabar porus. Tai jaigu reiks rasyk, parasysiu(gerai pasiknisus savo receptu knygoj) svogunu pyrago recepta.
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 23, 23:05)

...Li ute, as anksciau kepdavau svogunu pyraga. Tai gal cia tas pats? Gal vietoj svogunu deda dabar porus. Tai jaigu reiks rasyk, parasysiu(gerai pasiknisus savo receptu knygoj) svogunu pyrago recepta.

O tu parasyk ta svoguninio pyrago receptuka, labai jau suintrigavo, gal butu nieko pabandyti ji issikepti, nes visa laika tik saldzius ir bekepam... rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai butinai parasysiu, bet tik vakare kaip turesiu laiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE (egliuke @ 2004 11 22, 14:33)
Aš irgi kepiau šitą tortą, o tešla irgi skysta buvo, panaši kaip grietinė, gal šiek tiek tirštesnė. Bet iškepė labai gerai, tik ilgiau kepti reikėjo, nes vis pagaliuką įkišus tešla skysta budavo. Beje, visi valgytojai nusprendė, kad prie šito torto labai tinka kuo daugiau plaktos grietinėlės, todėl kitą kartą pritepsiu jos ant viršaus daugiau clap.gif

O man gavosi dar skystesne nei grietine, bet vis tiek galutinis variantas buvo thumbup.gif Tikrai prie jo tinka daug grietineles. Is pradziu grietinele tik papuosiau-gelyciu pridariau. Bet valgydami ziurim, kad mazoka, tai su saukstu ant virsaus dar prisikrovem.
Skoniu man jis panasus i negriuka, mes truputi kitoki kepam, nei cia buvo duotas receptas.
Atsakyti
kazkur buvo obuoliu pyragu atskira tema, bet niekaip neberandu sad.gif
mamytes, gal galit man i az atsiusti ishbandyta obuoliu pyrago receptuka (noriu tokio ne biskvitinio, o sveistinio, kur tarp teshlos lakshtu dedami obuoliai.... busiu labai labai dekinga...
Atsakyti
Zinokit merginos kada kita kart parasysiu svogunu pyrago recepta. Nes jau tris kartus iseiles rasau ir viskas dingsta. Nes jai dar karta dingtu sudauzyciau kompa mad.gif
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 25, 16:38)
Zinokit merginos kada kita kart parasysiu svogunu pyrago recepta. Nes jau tris kartus iseiles rasau ir viskas dingsta. Nes jai dar karta dingtu sudauzyciau kompa mad.gif

pilnai tave uzjauciu, nes ir man baigia nervai issekti. mad.gif
Atsakyti
kepiau citrininę tartą, nu visai nieko, bet labai jau riebi gavosi. nu žodžiu įspūdžio labai didelio nepaliko. jauciu savaitgalį kepsiu austrišką šokolado pyragą. skaičiau kad geras.
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 25, 16:38)
Zinokit merginos kada kita kart parasysiu svogunu pyrago recepta. Nes jau tris kartus iseiles rasau ir viskas dingsta. Nes jai dar karta dingtu sudauzyciau kompa mad.gif

parasyk a,greitai tiktai mad.gif tongue.gif ,bo seiles bega,suslaps klaviatura rolleyes.gif
Atsakyti