Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

QUOTE (Jumi @ 2004 11 11, 13:52)
As vakar vakare dariau avietini torciuka torciuka ir lyg viskas gavos unsure.gif nors is pradziu tas kremas tai toks skystas buvo ir galvojau nesustengs wink.gif Vakare ragausim essen.gif Bea aciu uz idejas thumbup.gif

niam niam koks skonis wub.gif Megstu tokius tortukus kur mazai biskvito ir nemazas sluoksnis lengvo kremo thumbup.gif tik as forma per didele paemiau tai kiek plonokas gavosi;)
Atsakyti
QUOTE (molli @ 2004 11 11, 15:26)
O aš dvi dienas išeilės kepu Bea Slyvų - Migdolų apkepą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif JAu seniai kada ir bevalgiau tokį skanų pyragą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik aš skardą tepaiu ne riebalais, o išklojau kepimo popierium, nes pirmą kartą labai sunkiai išėmiau thumbup.gif
Draugė paragavus irgi nuųvarė slyvų pirkt, opasidaro kaip greit thumbup.gif
Bea, o ką galima vietoj slyvų dar dėti, nes slyvos tuoj pasibaigs ir vsio bus pyragui g.gif wink.gif

Sveikos mamytės. Labai jau skanus tas pyragas su slyvom thumbup.gif aš su slyvom dar pamaišiau cukinijų uogienės...PASAKA thumbup.gif
Taip pat keoiau varškės -obuolių pyragą. Irgi labai labai skanuuuuu...
Ant viršaus pyliau ne pašildytą uogienę, o tarkuotų citrinų užpliuką.. clap.gif
valgai, ir atsivalgyt negali.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (*mamyte* @ 2004 11 12, 19:39)
remka , ir as kepu toki viniotini thumbup.gif - pertepu plakta grietinele ir konservuotais persikais thumbup.gif .
Vel kepiau pyraga su raugu clap_1.gif , tik , vietoj sodos , dejau kepimo miltelius -zymiai skaniau biggrin.gif .

Kur man gauti to raugo pyragui,kazkur skaiciau,kad galima pasidaryti?
Gal galit recepta koki imest,kaip pasidaryt????
Atsakyti
pats pirmas šios temos receptas.
Atsakyti
sveikos gyvos, kulinares! clap.gif gal zinot skanaus medaus torto recepta? gal galetumet parasyt?... g.gif be proto megstu sita torta, tik neturiu gero jo recepto...
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 11 12, 14:19)
.....Labai daznai kepus sita pyraga,labai skanus! thumbup.gif


......Biskvitinis vyniotinis
4 kiausiniai
4 saukstai karsto vandens
100g. cukraus(as dedu puse stiklines)
ziupsnelis druskos
60g. miltu
40g. krakmolo
1 saukstelis kepimo milteliu

...skarda istiesti kepimo popierium ir dar truputuka patepti sviestu ,ar aliejumi.Kiausinius isplakti su vandeniu druska ir cukrumi iki baltumo....
Miltus,krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti ir persijoti(as nesijoju) ir suberti i kiausiniu plakini-ismaisyti.Tesla supilti i skarda ir islyginti,kepti mazdaug 7 minutes +180
.....iskepta biskvita atvesinti ir sutepti uogiene,plakta grietinele,as su zele darau,arba sumaisau grietinele su zele gabaliukais,galima su pirktiniu sokoladiniu kremu,arba varske sumaisyta su grietinele ir zelatina,na cia reikia jau pasitelkti fantazija tam idarui.........
Pertepus susukti,ivynioti i folija ir palaikyti saltai
.........ant virsasu as kartais palaistau istirpintu sokoladu ir pabarsatau kokosais thumbup.gif thumbup.gif

ar cia tikrai tik 60 g miltu? ne kokia klaida? g.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 11 11, 19:37)
O dėl to slyvų-migdolų pyrago, tai kuom pakeist nelabai įsivaizduoju. Žinau, kad galima slyvas perpjautas per pusę ir be kauliukų užšaldyti šitfam reikalui.


bea, prašau pasakyti, o tos slyvos džiovintos ar kokios?
Atsakyti
sviezios slyvos.
Atsakyti
QUOTE (sirduze @ 2004 11 17, 17:09)
QUOTE (remka @ 2004 11 12, 14:19)
.....Labai daznai kepus sita pyraga,labai skanus! thumbup.gif


......Biskvitinis vyniotinis
4 kiausiniai
4 saukstai karsto vandens
100g. cukraus(as dedu puse stiklines)
ziupsnelis druskos
60g. miltu
40g. krakmolo
1 saukstelis kepimo milteliu

...skarda istiesti kepimo popierium ir dar  truputuka patepti sviestu ,ar aliejumi.Kiausinius isplakti su vandeniu druska ir cukrumi iki baltumo....
Miltus,krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti ir persijoti(as nesijoju) ir suberti i kiausiniu plakini-ismaisyti.Tesla supilti i skarda ir islyginti,kepti mazdaug 7 minutes +180
.....iskepta biskvita atvesinti ir sutepti uogiene,plakta grietinele,as su zele darau,arba sumaisau grietinele su zele gabaliukais,galima su pirktiniu sokoladiniu kremu,arba varske sumaisyta su grietinele ir zelatina,na cia reikia jau pasitelkti fantazija tam idarui.........
Pertepus susukti,ivynioti i folija ir palaikyti saltai
.........ant virsasu as kartais palaistau istirpintu sokoladu ir pabarsatau kokosais thumbup.gif  thumbup.gif

ar cia tikrai tik 60 g miltu? ne kokia klaida? g.gif

...ne klaida tongue.gif biggrin.gif miltu 60 gramu.....
Atsakyti
Taigi rasau medaus torto recepta toki koki as kepu wink.gif
MEDAUS TORTAS
4 kiausiniai
4 stiklines miltu
3 saukstai medaus
1 stikline cukraus
1 arbatinis saukstelis sodos
KREMAS
3 indeliai grietines(tie mazi)
1 stikline cukraus
Puse citrinos sulciu
Istriname kol istirps cukrus, tada deti citrinos arba citrinos rugsties pagl skoni(man tai skaniau kaip rugsciau)

Medu, kiausinius cukru 20 min. virinam ant garu maisydami.Poto atsaldome. I atsaldyta mase dedam miltus ir minkom tesla.Padarome blynus, juos iskepame arkaiteja ir pertepame kremu. As tai dar i pertepimus dedu bananu, mandarinu irt.t.
SKANAUS
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 17, 18:09)


Medu, kiausinius cukru 20 min. virinam ant garu maisydami.Poto atsaldome. I atsaldyta mase dedam miltus ir minkom tesla.Padarome blynus, juos iskepame arkaiteja ir pertepame kremu. As tai dar i pertepimus dedu bananu, mandarinu irt.t.
SKANAUS

Viriname ar tik maisome kaitinant , kol viskas istirps? g.gif
Atsakyti
Lotosai, yra visa tema apie tai kaip pasigaminti tingini, ten daug ivairiausiu receptu thumbup.gif clap.gif

Cia Tinginiai smile.gif
Atsakyti