QUOTE (Jumi @ 2004 11 11, 13:52) |
As vakar vakare dariau avietini torciuka torciuka ir lyg viskas gavos nors is pradziu tas kremas tai toks skystas buvo ir galvojau nesustengs Vakare ragausim Bea aciu uz idejas |
niam niam koks skonis Megstu tokius tortukus kur mazai biskvito ir nemazas sluoksnis lengvo kremo tik as forma per didele paemiau tai kiek plonokas gavosi;)
QUOTE (molli @ 2004 11 11, 15:26) |
O aš dvi dienas išeilės kepu Bea Slyvų - Migdolų apkepą JAu seniai kada ir bevalgiau tokį skanų pyragą Tik aš skardą tepaiu ne riebalais, o išklojau kepimo popierium, nes pirmą kartą labai sunkiai išėmiau Draugė paragavus irgi nuųvarė slyvų pirkt, opasidaro kaip greit Bea, o ką galima vietoj slyvų dar dėti, nes slyvos tuoj pasibaigs ir vsio bus pyragui |
Sveikos mamytės. Labai jau skanus tas pyragas su slyvom aš su slyvom dar pamaišiau cukinijų uogienės...PASAKA
Taip pat keoiau varškės -obuolių pyragą. Irgi labai labai skanuuuuu...
Ant viršaus pyliau ne pašildytą uogienę, o tarkuotų citrinų užpliuką..
valgai, ir atsivalgyt negali....
QUOTE (*mamyte* @ 2004 11 12, 19:39) |
remka , ir as kepu toki viniotini - pertepu plakta grietinele ir konservuotais persikais . Vel kepiau pyraga su raugu , tik , vietoj sodos , dejau kepimo miltelius -zymiai skaniau . |
Kur man gauti to raugo pyragui,kazkur skaiciau,kad galima pasidaryti?
Gal galit recepta koki imest,kaip pasidaryt????
sveikos gyvos, kulinares! gal zinot skanaus medaus torto recepta? gal galetumet parasyt?... be proto megstu sita torta, tik neturiu gero jo recepto...
QUOTE (remka @ 2004 11 12, 14:19) |
.....Labai daznai kepus sita pyraga,labai skanus! ......Biskvitinis vyniotinis 4 kiausiniai 4 saukstai karsto vandens 100g. cukraus(as dedu puse stiklines) ziupsnelis druskos 60g. miltu 40g. krakmolo 1 saukstelis kepimo milteliu ...skarda istiesti kepimo popierium ir dar truputuka patepti sviestu ,ar aliejumi.Kiausinius isplakti su vandeniu druska ir cukrumi iki baltumo.... Miltus,krakmola ir kepimo miltelius sumaisyti ir persijoti(as nesijoju) ir suberti i kiausiniu plakini-ismaisyti.Tesla supilti i skarda ir islyginti,kepti mazdaug 7 minutes +180 .....iskepta biskvita atvesinti ir sutepti uogiene,plakta grietinele,as su zele darau,arba sumaisau grietinele su zele gabaliukais,galima su pirktiniu sokoladiniu kremu,arba varske sumaisyta su grietinele ir zelatina,na cia reikia jau pasitelkti fantazija tam idarui......... Pertepus susukti,ivynioti i folija ir palaikyti saltai .........ant virsasu as kartais palaistau istirpintu sokoladu ir pabarsatau kokosais |
ar cia tikrai tik 60 g miltu? ne kokia klaida?
sviezios slyvos.
QUOTE (sirduze @ 2004 11 17, 17:09) | ||
ar cia tikrai tik 60 g miltu? ne kokia klaida? |
...ne klaida miltu 60 gramu.....
Taigi rasau medaus torto recepta toki koki as kepu
MEDAUS TORTAS
4 kiausiniai
4 stiklines miltu
3 saukstai medaus
1 stikline cukraus
1 arbatinis saukstelis sodos
KREMAS
3 indeliai grietines(tie mazi)
1 stikline cukraus
Puse citrinos sulciu
Istriname kol istirps cukrus, tada deti citrinos arba citrinos rugsties pagl skoni(man tai skaniau kaip rugsciau)
Medu, kiausinius cukru 20 min. virinam ant garu maisydami.Poto atsaldome. I atsaldyta mase dedam miltus ir minkom tesla.Padarome blynus, juos iskepame arkaiteja ir pertepame kremu. As tai dar i pertepimus dedu bananu, mandarinu irt.t.
SKANAUS
MEDAUS TORTAS
4 kiausiniai
4 stiklines miltu
3 saukstai medaus
1 stikline cukraus
1 arbatinis saukstelis sodos
KREMAS
3 indeliai grietines(tie mazi)
1 stikline cukraus
Puse citrinos sulciu
Istriname kol istirps cukrus, tada deti citrinos arba citrinos rugsties pagl skoni(man tai skaniau kaip rugsciau)
Medu, kiausinius cukru 20 min. virinam ant garu maisydami.Poto atsaldome. I atsaldyta mase dedam miltus ir minkom tesla.Padarome blynus, juos iskepame arkaiteja ir pertepame kremu. As tai dar i pertepimus dedu bananu, mandarinu irt.t.
SKANAUS
QUOTE (iindre @ 2004 11 17, 18:09) |
Medu, kiausinius cukru 20 min. virinam ant garu maisydami.Poto atsaldome. I atsaldyta mase dedam miltus ir minkom tesla.Padarome blynus, juos iskepame arkaiteja ir pertepame kremu. As tai dar i pertepimus dedu bananu, mandarinu irt.t. SKANAUS |
Viriname ar tik maisome kaitinant , kol viskas istirps?
Lotosai, yra visa tema apie tai kaip pasigaminti tingini, ten daug ivairiausiu receptu
Cia Tinginiai
Cia Tinginiai