Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

aš laikau virtuvėj ant stalo. laikyti reikia ne mažiau kaip 5 dienas, man irgi skaniau su kepimo milteliais. nebijok neperrūgs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Havana @ 2004 11 09, 15:29)
Na va, aš dariau Bea'os avietinį torčiuką ir ką... Visiškas fiasko su tuo viršumi buvo. Man želatina sušoko į vieną bjaurų guzą sad.gif Ką dariau ne taip? Patarkit.

Ją reikia ištirpinti kaitinant, šiek tiek pravėsinti ir po to plona srovele pilti į paruoštą masę. ar taip darei?
Atsakyti
QUOTE (*mamyte* @ 2004 11 09, 15:07)
Man tai susoko i smulkius gumuliukus , kai supyliau i krema , o po to dariau kita "doze" ir pyliau plakdama su mikseriu - tada buvo viskas OK thumbup.gif .REIKIA SMARKIAI MAISYTI thumbup.gif

g.gif Nu ka, reikės bandyt dar kartą g.gif Tik aš mikserio neturiu. Ai, reikės saviškį įdarbinti mikseriu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 11 09, 15:45)
Ją reikia ištirpinti kaitinant, šiek tiek pravėsinti ir po to plona srovele pilti į paruoštą masę. ar taip darei?

Taigi, kad būtent taip ir dariau g.gif 1. Išbrinkinau, 2. ištripinau ant garų vonelės, 3. palaukiau kol pravėso ir 4. plona srovele atsargiai pyliau, tik vis tiek viskas bemaišant vėlėsi aplink šaukštą sad.gif Nu nesigavo man tos želatinos įmaišyti vientisai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Havana: 09 lapkričio 2004 - 15:49
QUOTE (*mamyte* @ 2004 11 09, 15:04)
Gal zinot kokia tesla sausainiams su tokiu svirkstu , as turiu panasu , tik su dozatorium. g.gif
Jau kepiau pyraga is raugintos teslos clap.gif .Kai kepe , tai labai kvepejo , bet valgant jauciasi soda sad.gif .Bandysiu kept su kepimo milteliais wink.gif .Kada galima kept antra karta ar ir vel po 5 dienu?O kur rauga laikyt - ar galima saldytuve?Parasykyt kaip jus ta rauga laikot g.gif ?

As laikau kambario temperaturoj, ant spinteles. Bet pyraga galeciau kepti nors ir kasdien, nes kai idedu nauja porcija miltu pieno ir cukraus ant seno raugo, labai greitai viskas surugsta! wink.gif Bandziau ir su kakava- irgi labai skanu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Havana @ 2004 11 09, 16:50)
Taigi, kad būtent taip ir dariau g.gif 1. Išbrinkinau, 2. ištripinau ant garų vonelės, 3. palaukiau kol pravėso ir 4. plona srovele atsargiai pyliau, tik vis tiek viskas bemaišant vėlėsi aplink šaukštą sad.gif Nu nesigavo man tos želatinos įmaišyti vientisai sad.gif

aš pilu ir maišau šaukštu, be mikserio. pas mane tos želatinos gaunasi apie 1/2 stiklinės. labai po truputį pilu ir maišau maišau. nžn, viskas puikiai būna.
Atsakyti
Vakar kepiau saldytos teslos pyraga su varskes ydaru thumbup.gif thumbup.gif
Aciu Bea - tu auksas wub.gif rolleyes.gif
Dabar vyrai darbe mane ant ranku nesioja laugh.gif
Atsakyti
O as vakar kepiau jusu cia aptarta BANANU DUONA - labai skanu - aciu thumbup.gif
O kur tas saldytos teslos su varske - nerandu g.gif

Ir gal dar kokiu zinote su idaru - tokiu slapesniu tongue.gif - mano seimyna labiau tokius megsta negu meduolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mazule2 @ 2004 11 11, 13:27)
O as vakar kepiau jusu cia aptarta BANANU DUONA - labai skanu - aciu thumbup.gif
O kur tas saldytos teslos su varske - nerandu g.gif

Ir gal dar kokiu zinote su idaru - tokiu slapesniu tongue.gif - mano seimyna labiau tokius megsta negu meduolius smile.gif

32 puslapio apacioje su nuotrauka http://www.supermama...20&t=996&st=372
Atsakyti
Aciu BEA - bandysiu - va tik idomu ar yra pas mus toks dalykas kaip saldyta tesla... g.gif tikiuosi wink.gif
Atsakyti
As vakar vakare dariau avietini torciuka torciuka ir lyg viskas gavos unsure.gif nors is pradziu tas kremas tai toks skystas buvo ir galvojau nesustengs wink.gif Vakare ragausim essen.gif Bea aciu uz idejas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 11 lapkričio 2004 - 13:53
O aš dvi dienas išeilės kepu Bea Slyvų - Migdolų apkepą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif JAu seniai kada ir bevalgiau tokį skanų pyragą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik aš skardą tepaiu ne riebalais, o išklojau kepimo popierium, nes pirmą kartą labai sunkiai išėmiau thumbup.gif
Draugė paragavus irgi nuųvarė slyvų pirkt, opasidaro kaip greit thumbup.gif
Bea, o ką galima vietoj slyvų dar dėti, nes slyvos tuoj pasibaigs ir vsio bus pyragui g.gif wink.gif
Atsakyti