Tinkamiausias tas, kuris uždėtas ant švirkšto.
QUOTE (smike @ 2004 10 26, 22:57) |
Sveikos! Neseniai kepiau toki labai skanu pyraga, tai galvoju kaip gi cia recepto neparasysi! Pyragas su obuoliais ir slyvomis |
Aciu uz receptuka Dariau su slyvom ir labai skanus gavosi(nors taves klausiau kuo jas pakeisti ). Tik porcijos nedvigubinau tai isnyko tas pyragas taaaaaaip greitai
Pas mus ir namie pyragai oi kaip greit isnyksta ,
nesuprantu kas ten juos suvalgo
nesuprantu kas ten juos suvalgo
QUOTE (Jumi @ 2004 11 08, 13:22) | ||
Aciu uz receptuka Dariau su slyvom ir labai skanus gavosi(nors taves klausiau kuo jas pakeisti ). Tik porcijos nedvigubinau tai isnyko tas pyragas taaaaaaip greitai |
Visada maloniai prasom! Juk skyresi skonis nuo svieziu?
Noriu su jumis pasikonsultuoti - Beos avietini surio torta geriau daryti is vakaro ar ta pacia diena pvz ryte padarai o vakare valgai. Kitaip sakant reikia jam ilgeliau patoveti ar ne ?
QUOTE (Jumi @ 2004 11 08, 21:46) |
Noriu su jumis pasikonsultuoti - Beos avietini surio torta geriau daryti is vakaro ar ta pacia diena pvz ryte padarai o vakare valgai. Kitaip sakant reikia jam ilgeliau patoveti ar ne ? |
jokio skirtumo
Nu va, katik issikepiau Beos citrinini pyraga, gavosi visai neblogai, siaip ar taip nedaug tu pyragu isvis esu kepus Tik dar noriu Bea paklausti del kai kuriu detaliu :
1. Kiek reikia kepimo milteliu i ta pyraga, nes recepte nerasoma? Pas mane jis isejo kazkoks plonas labai, pora centimetru gal storio, ar taip ir turi buti?
2. Sirupas man gavosi tirstas ir kai su svirkstu pyliau, tai man jis i pyraga nelabai bego, istatau ta svirksta, ipilu sirupo, o jis taip ir stovi, nelabai teka. Turbut ta sirupa reiktu skystesni daryti? Pilti daugiau sulciu pvz?
O siaip skonis tikrai geras, toks saldziarugstis,tikras citrininis pyragas
1. Kiek reikia kepimo milteliu i ta pyraga, nes recepte nerasoma? Pas mane jis isejo kazkoks plonas labai, pora centimetru gal storio, ar taip ir turi buti?
2. Sirupas man gavosi tirstas ir kai su svirkstu pyliau, tai man jis i pyraga nelabai bego, istatau ta svirksta, ipilu sirupo, o jis taip ir stovi, nelabai teka. Turbut ta sirupa reiktu skystesni daryti? Pilti daugiau sulciu pvz?
O siaip skonis tikrai geras, toks saldziarugstis,tikras citrininis pyragas
QUOTE (egliuke @ 2004 11 08, 22:34) |
Nu va, katik issikepiau Beos citrinini pyraga, gavosi visai neblogai, siaip ar taip nedaug tu pyragu isvis esu kepus Tik dar noriu Bea paklausti del kai kuriu detaliu : 1. Kiek reikia kepimo milteliu i ta pyraga, nes recepte nerasoma? Pas mane jis isejo kazkoks plonas labai, pora centimetru gal storio, ar taip ir turi buti? 2. Sirupas man gavosi tirstas ir kai su svirkstu pyliau, tai man jis i pyraga nelabai bego, istatau ta svirksta, ipilu sirupo, o jis taip ir stovi, nelabai teka. Turbut ta sirupa reiktu skystesni daryti? Pilti daugiau sulciu pvz? O siaip skonis tikrai geras, toks saldziarugstis,tikras citrininis pyragas |
Šitas pyragas darosi tokioj formoj, kuri yra apie 20-21 cm skersmens. Kepimo miltelių dedasi kaip visada, vienas arbatinis šaukštelis.
Man sirupas gaunasi skystas.
QUOTE (Vasarele @ 2004 10 29, 18:56) |
Mano citrinine tarta jau kepa.Truputi neramu, kad idaras gali nesustingti, nes jau toks skystas gavos, net pro sona pradejo begt Folija uztaisiau tai gal laimingai viskas baigsis.Kaip jis gali toks skystas sustingti Siaip tai tas idaras labai skanus, beruosdama truputi, na daugiau nei truputi, nuragavau |
kepiau ir as citrinine tarta gavosi puikiai viskas sutengo viduj. Ir gavosi kaip Bea paveiksliuke nu bet skonis man tokio tipo pyragai neskanus Siaip sau skonis ir rugstokas skayciau per daug, po to tik remuo eda O gal kazka ne taip dariau bet viska pagal recepta dariau be lyriniu nukrypimu
QUOTE (egliuke @ 2004 11 06, 15:37) |
Bea, noriu paklausti del sito pyrago. Kokio konditerinio svirksto antgalio ten reikia, nes tarp savo antgaliu tai nerandu tokio ilgo ir plono, kokio isivaizduoju, kad reikia. Mano antgaliai tai va tokie, labai panasus kaip paveiksliuke. Ar reikia kitokio? |
Gal zinot kokia tesla sausainiams su tokiu svirkstu , as turiu panasu , tik su dozatorium.
Jau kepiau pyraga is raugintos teslos .Kai kepe , tai labai kvepejo , bet valgant jauciasi soda .Bandysiu kept su kepimo milteliais .Kada galima kept antra karta ar ir vel po 5 dienu?O kur rauga laikyt - ar galima saldytuve?Parasykyt kaip jus ta rauga laikot ?
QUOTE (Havana @ 2004 11 09, 14:29) |
Na va, aš dariau Bea'os avietinį torčiuką ir ką... Visiškas fiasko su tuo viršumi buvo. Man želatina sušoko į vieną bjaurų guzą Ką dariau ne taip? Patarkit. |
Man tai susoko i smulkius gumuliukus , kai supyliau i krema , o po to dariau kita "doze" ir pyliau plakdama su mikseriu - tada buvo viskas OK .REIKIA SMARKIAI MAISYTI