Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

,.............O tie dribsniai nemirkyti?????
Atsakyti
Gal kas nors zinot, kur nusipirkti konditerini svirksta?? Neisivaizduoju, kur ieskoti...
Atsakyti
visur yra maximoj, senukuose ir tt
Atsakyti
QUOTE (egliuke @ 2004 11 04, 12:42)
Gal kas nors zinot, kur nusipirkti konditerini svirksta?? Neisivaizduoju, kur ieskoti...

...Hyper Rimi maciau po 5.99
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 11 04, 10:44)
,.............O tie dribsniai nemirkyti?????

Nea
Bet zinok skonis-liuks thumbup.gif
Jie dregmes nuo obuolio ir nuo sviesto gauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 11 04, 11:55)
visur yra maximoj, senukuose ir tt

Maximoj, Iki ieskojau neradau g.gif Na reiks dar prasieit..Gaila, normalaus Rimi ner pas mus.
Atsakyti
QUOTE (Vilione @ 2004 11 04, 13:47)
Nea
Bet zinok skonis-liuks thumbup.gif
Jie dregmes nuo obuolio ir nuo sviesto gauna unsure.gif

..na bandysiu siandien issikepti ,tik va idomu biski ar jis nebus birus,ar netrupes????????
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 11 05, 10:46)
QUOTE (Vilione @ 2004 11 04, 13:47)
Nea
Bet zinok skonis-liuks thumbup.gif
Jie dregmes nuo obuolio ir nuo sviesto gauna unsure.gif

..na bandysiu siandien issikepti ,tik va idomu biski ar jis nebus birus,ar netrupes????????

Nu jis nera toks labai jau lygutis, kaip tortas...
Drauge iskarto formoj pjauste ir dejo i lekste, o ant virsaus ledu smile.gif
Jis gal labiau ne trapus, o toks, nu nzn kaip issireikst, patezes rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (jolia @ 2004 10 29, 17:38)
QUOTE (viksrelis @ 2003 06 17, 21:49)
OBUOLIŲ KEKSAS

4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė aliejaus
2 stiklinės miltų
1,5 stiklinės tarkuotų burokine tarka obuolių
1,5 šaukštelio sodos

Išplakame maišytuvu kiaušinius su cukrumi, pamažu pilame aliejų, nugesintą sodą, miltus. Gaunasi grietinės tirštumo tešla. Sudedame į ją tarkuotus obuolius ir gautą masę sukrečiame į aliejumi pateptą, miltais pabarstytą keksinę formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40 min.

Ar kas bandet kepti si keksa?

Siaip jis tikrai skanus,bet man tai atrodo aliejaus perdaug.Kita syk reiks pylti maziau.

Taip, esu kepusi - ir paprasta, ir skanu thumbup.gif Kaip tik galvojau, kad reiks eiti sito recepto ieskoti, nes mano vaikas prisisklause is "Mikes Pukuotuko" pasakeles apie Triusio pyraga ir pries uzmigdamas isisvajojo, kaip mes kepsime pyraga su roziniu kremu. Tai pyraga suveiksiu, o va is ko krema rozini padaryti - tai suku galva wink.gif
Atsakyti
kepiau ir aš tą keksą obuolinį su aliejumi, per riebus pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Raideles @ 2004 11 05, 16:01)
QUOTE (jolia @ 2004 10 29, 17:38)
QUOTE (viksrelis @ 2003 06 17, 21:49)
OBUOLIŲ KEKSAS

4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė aliejaus
2 stiklinės miltų
1,5 stiklinės tarkuotų burokine tarka obuolių
1,5 šaukštelio sodos

Išplakame maišytuvu kiaušinius su cukrumi, pamažu pilame aliejų, nugesintą sodą, miltus. Gaunasi grietinės tirštumo tešla. Sudedame į ją tarkuotus obuolius ir gautą masę sukrečiame į aliejumi pateptą, miltais pabarstytą keksinę formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40 min.

Ar kas bandet kepti si keksa?

Siaip jis tikrai skanus,bet man tai atrodo aliejaus perdaug.Kita syk reiks pylti maziau.

Taip, esu kepusi - ir paprasta, ir skanu thumbup.gif Kaip tik galvojau, kad reiks eiti sito recepto ieskoti, nes mano vaikas prisisklause is "Mikes Pukuotuko" pasakeles apie Triusio pyraga ir pries uzmigdamas isisvajojo, kaip mes kepsime pyraga su roziniu kremu. Tai pyraga suveiksiu, o va is ko krema rozini padaryti - tai suku galva wink.gif

Rozini krema gali padaryti varske istrynusi su grietine ir uogiene. Arba saldytu uogu, jei turi, idek ir blenderyje istrink su varske ir grietine. Gali i plakta grietinele uogu trintu idet. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2003 05 21, 00:07)
Citrininis pyragas
Nelly Rubinstein (pianisto Arturo Rubinsteino žmonos) receptas

Tešla:
6-7 šaukštai minkšto sviesto ar margarino
175 g cukraus
175 g miltu
4 šaukštai pieno
2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės
2 kiaušiniai
truputis druskos, kepimo milteliai
Sirupas:
6 šaukštai cukraus
4 šaukštai citrinos sulčių

2 šaukštai cukraus pudros pyragui pabarstyti

Įkaitinti orkaitę 180C. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi. Sumaišyti visus tešlos produktus ir su mikseriu (ar kombaine) juos gerai išmaišyti, tada sudėti į kepimo formą ir išlyginti paviršių. Dėti į orkaitę ir kepti 45 min. Patikrinti kepinį su pagaliuku, jei jis bus sausas, pyragas jau iškepęs. Jį išimti. Tuo metu iš cukraus ir citrinos sulčių kaitinant padaryti sirupą (nelabai tirštą). Konditeriniu švirkštu su plonu ilgu antgaliu daryti gręžinius pyrage ir iškart pilti sirupą (nenaudojant švirkšto stūmoklio, o tiesiai į jo ertmę įpilant 1-2 šaukštus sirupo), pripildant kiekvieną gręžinį iki viršaus (gręžinio gylys turėtų būti ¾ pyrago storio). Tų gręžinių turėtų būti apie 8-10. Pyragą palikti kambario temperatūroje, kad visai atvėstų, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Bea, noriu paklausti del sito pyrago. Kokio konditerinio svirksto antgalio ten reikia, nes tarp savo antgaliu tai nerandu tokio ilgo ir plono, kokio isivaizduoju, kad reikia. Mano antgaliai tai va tokie, labai panasus kaip paveiksliuke. Ar reikia kitokio?
Atsakyti