,.............O tie dribsniai nemirkyti?????
Gal kas nors zinot, kur nusipirkti konditerini svirksta?? Neisivaizduoju, kur ieskoti...
QUOTE (egliuke @ 2004 11 04, 12:42) |
Gal kas nors zinot, kur nusipirkti konditerini svirksta?? Neisivaizduoju, kur ieskoti... |
...Hyper Rimi maciau po 5.99
QUOTE (remka @ 2004 11 04, 10:44) |
,.............O tie dribsniai nemirkyti????? |
Nea
Bet zinok skonis-liuks
Jie dregmes nuo obuolio ir nuo sviesto gauna
QUOTE (hobo @ 2004 11 04, 11:55) |
visur yra maximoj, senukuose ir tt |
Maximoj, Iki ieskojau neradau Na reiks dar prasieit..Gaila, normalaus Rimi ner pas mus.
QUOTE (Vilione @ 2004 11 04, 13:47) |
Nea Bet zinok skonis-liuks Jie dregmes nuo obuolio ir nuo sviesto gauna |
..na bandysiu siandien issikepti ,tik va idomu biski ar jis nebus birus,ar netrupes????????
QUOTE (remka @ 2004 11 05, 10:46) | ||
..na bandysiu siandien issikepti ,tik va idomu biski ar jis nebus birus,ar netrupes???????? |
Nu jis nera toks labai jau lygutis, kaip tortas...
Drauge iskarto formoj pjauste ir dejo i lekste, o ant virsaus ledu
Jis gal labiau ne trapus, o toks, nu nzn kaip issireikst, patezes
QUOTE (jolia @ 2004 10 29, 17:38) | ||
Ar kas bandet kepti si keksa? Siaip jis tikrai skanus,bet man tai atrodo aliejaus perdaug.Kita syk reiks pylti maziau. |
Taip, esu kepusi - ir paprasta, ir skanu Kaip tik galvojau, kad reiks eiti sito recepto ieskoti, nes mano vaikas prisisklause is "Mikes Pukuotuko" pasakeles apie Triusio pyraga ir pries uzmigdamas isisvajojo, kaip mes kepsime pyraga su roziniu kremu. Tai pyraga suveiksiu, o va is ko krema rozini padaryti - tai suku galva
QUOTE (Raideles @ 2004 11 05, 16:01) | ||||
Taip, esu kepusi - ir paprasta, ir skanu Kaip tik galvojau, kad reiks eiti sito recepto ieskoti, nes mano vaikas prisisklause is "Mikes Pukuotuko" pasakeles apie Triusio pyraga ir pries uzmigdamas isisvajojo, kaip mes kepsime pyraga su roziniu kremu. Tai pyraga suveiksiu, o va is ko krema rozini padaryti - tai suku galva |
Rozini krema gali padaryti varske istrynusi su grietine ir uogiene. Arba saldytu uogu, jei turi, idek ir blenderyje istrink su varske ir grietine. Gali i plakta grietinele uogu trintu idet.
QUOTE (bea @ 2003 05 21, 00:07) |
Citrininis pyragas Nelly Rubinstein (pianisto Arturo Rubinsteino žmonos) receptas Tešla: 6-7 šaukštai minkšto sviesto ar margarino 175 g cukraus 175 g miltu 4 šaukštai pieno 2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės 2 kiaušiniai truputis druskos, kepimo milteliai Sirupas: 6 šaukštai cukraus 4 šaukštai citrinos sulčių 2 šaukštai cukraus pudros pyragui pabarstyti Įkaitinti orkaitę 180C. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi. Sumaišyti visus tešlos produktus ir su mikseriu (ar kombaine) juos gerai išmaišyti, tada sudėti į kepimo formą ir išlyginti paviršių. Dėti į orkaitę ir kepti 45 min. Patikrinti kepinį su pagaliuku, jei jis bus sausas, pyragas jau iškepęs. Jį išimti. Tuo metu iš cukraus ir citrinos sulčių kaitinant padaryti sirupą (nelabai tirštą). Konditeriniu švirkštu su plonu ilgu antgaliu daryti gręžinius pyrage ir iškart pilti sirupą (nenaudojant švirkšto stūmoklio, o tiesiai į jo ertmę įpilant 1-2 šaukštus sirupo), pripildant kiekvieną gręžinį iki viršaus (gręžinio gylys turėtų būti ¾ pyrago storio). Tų gręžinių turėtų būti apie 8-10. Pyragą palikti kambario temperatūroje, kad visai atvėstų, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus! |
Bea, noriu paklausti del sito pyrago. Kokio konditerinio svirksto antgalio ten reikia, nes tarp savo antgaliu tai nerandu tokio ilgo ir plono, kokio isivaizduoju, kad reikia. Mano antgaliai tai va tokie, labai panasus kaip paveiksliuke. Ar reikia kitokio?