nieko plakt nereik. turi kepti visa laika, sustings
Taip 1 saukstas,labai kyla,imki didesni dubeni.
QUOTE (Vasarele @ 2004 10 29, 20:15) |
Jau puse valandos kepa, o idaras net nepradejo stingti. Tik plutele apsitrauke.Nu nejaugi nesigaus viska dariau, kaip recepte.Gal grietinele isplakt reikejo? |
vasarele, ar gavosi?
QUOTE (*mamyte* @ 2004 10 22, 15:07) |
Sveikutes .Bandysiu daryt avietini surio torta su trinta varske.Parasysiu kas gausis po savaitgalio . |
Na va vakar siaip ne taip padariau Kaip ir tikejausi , zelatina nepasiskirste , o susimete i gabaliukus varskes maseje , bet padariau antra "porcija" zelatinos ir ipyliau , plakdama mase mikseriu , nes letai maisant nepasiseke.Man sitas "bajeris" pasitaiko beveik visada darant grietines krema.Kodel?Gal kad pagrindine mase buna per salta?Bea ka tu apie tai manai?
Na siandien paragavau kas gavosi - liuks .Gerai sustingo .Tik turejau daryt supaprastinta varianta , nes su vaikais negalejau parduotuves pasiekt : dejau paprasta trinta varske , avieciu uogiene (todel nereikejo cukraus) - labai jau norejau pabandyt .Aisku aromato ner ka lygint - kur uogiene , o kur saldytos avietes .
aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus.
QUOTE (bea @ 2004 10 30, 12:28) |
aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus. |
Tobulinsimes ir mes .Aciu
QUOTE (bea @ 2004 10 29, 21:24) |
vasarele, ar gavosi? |
Gavosi, per anksti supanikavau . Tik labai ilgai kepe, bet niekas nesudege.
Niekaip nesuprantu,kaip toks skystas sutirstejo. Gal grietinele kokiu savybiu tirstet karsty turi? Sese beveik puse dar karsto suvalge. Labai idomus specifinis skonis, nieko panasaus nesu valgius. Tas idaras, kaip kremas, kaip drebuciai.
O tam sluoksniuotos teslos su varskes idaru, kiek lakstu teslos reikia. Lygtai rasei, kad tris i virsu ir tris i apacia.Tai kaip ten viena ant kito det, ar sluoksniuot su varske? Gal kvailas klausimas, bet nesuprantu
As tai pirkau ta tesla kur yra 2 lakstai, vienu isklojau forma ir jos
sonus, tada supyliau varskes mase ir tada ant virsaus uzdejau kita
laksta ir sonuose uzspaudziau. Manau Bea irgi nesluoksniavo, bent jau
taip nuotraukoj atrodo
sonus, tada supyliau varskes mase ir tada ant virsaus uzdejau kita
laksta ir sonuose uzspaudziau. Manau Bea irgi nesluoksniavo, bent jau
taip nuotraukoj atrodo
Nieko aš nesluoksniavau. Apačioj paklojau tris ir ant viršaus tris, įdaras per vidurį.
QUOTE (bea @ 2004 10 29, 10:27) | ||
Aš naudojau 500 g pokelį, kur yra 6 lapeliai. 3 dėjau į apačią, tris į viršų. Bet čia kokia formą turite. Jei darysite į apvalią, pirkit tą variantą kur 2x250 g. |
Aciu uz atsakyma o tai as parduotuvej radau tik kilogramo pakucius Kazkaip pagalvojau kad is tiek per didelis pyragas gautusi
Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma tikrai yra?
QUOTE (bea @ 2004 10 30, 19:55) |
Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma tikrai yra? |
Tikrai tikrai!