Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

nieko plakt nereik. turi kepti visa laika, sustings
Atsakyti
Taip 1 saukstas,labai kyla,imki didesni dubeni.
Atsakyti
QUOTE (Vasarele @ 2004 10 29, 20:15)
Jau puse valandos kepa, o idaras net nepradejo stingti. Tik plutele apsitrauke.Nu nejaugi nesigaus sad.gif sad.gif sad.gif viska dariau, kaip recepte.Gal grietinele isplakt reikejo?

vasarele, ar gavosi?
Atsakyti
QUOTE (*mamyte* @ 2004 10 22, 15:07)
Sveikutes wub.gif .Bandysiu daryt avietini surio torta su trinta varske.Parasysiu kas gausis po savaitgalio wink.gif .

Na va vakar siaip ne taip padariau smile.gif Kaip ir tikejausi , zelatina nepasiskirste , o susimete i gabaliukus varskes maseje sad.gif , bet padariau antra "porcija" zelatinos ir ipyliau , plakdama mase mikseriu , nes letai maisant nepasiseke.Man sitas "bajeris" pasitaiko beveik visada darant grietines krema.Kodel?Gal kad pagrindine mase buna per salta?Bea ka tu apie tai manai?
Na siandien paragavau kas gavosi - liuks thumbup.gif .Gerai sustingo .Tik turejau daryt supaprastinta varianta , nes su vaikais negalejau parduotuves pasiekt : dejau paprasta trinta varske , avieciu uogiene (todel nereikejo cukraus) - labai jau norejau pabandyt smile.gif .Aisku aromato ner ka lygint - kur uogiene , o kur saldytos avietes wink.gif .
Atsakyti
aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 30, 12:28)
aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus.

Tobulinsimes ir mes rolleyes.gif .Aciuuser posted image
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 29, 21:24)
vasarele, ar gavosi?

Gavosi, per anksti supanikavau thumbup.gif . Tik labai ilgai kepe, bet niekas nesudege.
Niekaip nesuprantu,kaip toks skystas sutirstejo. Gal grietinele kokiu savybiu tirstet karsty turi? g.gif Sese beveik puse dar karsto suvalge. Labai idomus specifinis skonis, nieko panasaus nesu valgius. Tas idaras, kaip kremas, kaip drebuciai.
O tam sluoksniuotos teslos su varskes idaru, kiek lakstu teslos reikia. Lygtai rasei, kad tris i virsu ir tris i apacia.Tai kaip ten viena ant kito det, ar sluoksniuot su varske? Gal kvailas klausimas, bet nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
As tai pirkau ta tesla kur yra 2 lakstai, vienu isklojau forma ir jos
sonus, tada supyliau varskes mase ir tada ant virsaus uzdejau kita
laksta ir sonuose uzspaudziau. Manau Bea irgi nesluoksniavo, bent jau
taip nuotraukoj atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglek: 30 spalio 2004 - 17:01
Nieko aš nesluoksniavau. Apačioj paklojau tris ir ant viršaus tris, įdaras per vidurį.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 29, 10:27)
QUOTE (Jumi @ 2004 10 28, 23:35)
dideliu tikrai yra prekyboj wink.gif bent  jau Eiguliu raj. rimi tai visad yra(aisku kai neisperka tongue.gif )
p.s dar klausimukas del to pyrago. O teslos paka ta kilogramini imi ar mazesni  g.gif (soory jei kvailas klausimas pasirodys biggrin.gif )

Aš naudojau 500 g pokelį, kur yra 6 lapeliai. 3 dėjau į apačią, tris į viršų. Bet čia kokia formą turite. Jei darysite į apvalią, pirkit tą variantą kur 2x250 g.

Aciu uz atsakyma clap.gif clap.gif clap.gif o tai as parduotuvej radau tik kilogramo pakucius blink.gif Kazkaip pagalvojau kad is tiek per didelis pyragas gautusi tongue.gif
Atsakyti
Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma sad.gif tikrai yra?
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 30, 19:55)
Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma sad.gif tikrai yra?

Tikrai tikrai! wink.gif smile.gif
Atsakyti