nieko plakt nereik. turi kepti visa laika, sustings
Taip 1 saukstas,labai kyla,imki didesni dubeni.
QUOTE (Vasarele @ 2004 10 29, 20:15) |
Jau puse valandos kepa, o idaras net nepradejo stingti. Tik plutele apsitrauke.Nu nejaugi nesigaus ![]() ![]() ![]() |
vasarele, ar gavosi?
QUOTE (*mamyte* @ 2004 10 22, 15:07) |
Sveikutes ![]() ![]() |
Na va vakar siaip ne taip padariau


Na siandien paragavau kas gavosi - liuks



aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus.
QUOTE (bea @ 2004 10 30, 12:28) |
aš visada labai lėtai pilu ir stipriai maišau, nesukrenta į gumuliukus. |
Tobulinsimes ir mes


QUOTE (bea @ 2004 10 29, 21:24) |
vasarele, ar gavosi? |
Gavosi, per anksti supanikavau

Niekaip nesuprantu,kaip toks skystas sutirstejo. Gal grietinele kokiu savybiu tirstet karsty turi?

O tam sluoksniuotos teslos su varskes idaru, kiek lakstu teslos reikia. Lygtai rasei, kad tris i virsu ir tris i apacia.Tai kaip ten viena ant kito det, ar sluoksniuot su varske? Gal kvailas klausimas, bet nesuprantu

As tai pirkau ta tesla kur yra 2 lakstai, vienu isklojau forma ir jos
sonus, tada supyliau varskes mase ir tada ant virsaus uzdejau kita
laksta ir sonuose uzspaudziau. Manau Bea irgi nesluoksniavo, bent jau
taip nuotraukoj atrodo
sonus, tada supyliau varskes mase ir tada ant virsaus uzdejau kita
laksta ir sonuose uzspaudziau. Manau Bea irgi nesluoksniavo, bent jau
taip nuotraukoj atrodo

Nieko aš nesluoksniavau. Apačioj paklojau tris ir ant viršaus tris, įdaras per vidurį.
QUOTE (bea @ 2004 10 29, 10:27) | ||
Aš naudojau 500 g pokelį, kur yra 6 lapeliai. 3 dėjau į apačią, tris į viršų. Bet čia kokia formą turite. Jei darysite į apvalią, pirkit tą variantą kur 2x250 g. |
Aciu uz atsakyma





Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma
tikrai yra?

QUOTE (bea @ 2004 10 30, 19:55) |
Na nežinau, neteko man matyti sluoksniuotos tešlos po kilograma ![]() |
Tikrai tikrai!

