............na pasirodysiu koki vyrui padariau torta,na kepiau kaip negriuka ir sutepiau grietinele su zelatina ...na kaip ir pyragas!
.............nors cia ne i tema,bet dar prie to torto padariau sumustinuku,dabar perku tokius krepsiukus ir kiekviena sumustinuka idedu atkirai,gal jau kur buvo-nezinau,bet labai graziai atrodo!
Remka-baik gundyt
Bea kaip manai o jei ta pyraga su varske ir persikais kepciau
is paprastos varskes, kazink kaip gautus?
Bea kaip manai o jei ta pyraga su varske ir persikais kepciau
is paprastos varskes, kazink kaip gautus?
QUOTE (viksrelis @ 2003 06 17, 21:49) |
OBUOLIŲ KEKSAS 4 kiaušiniai 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė aliejaus 2 stiklinės miltų 1,5 stiklinės tarkuotų burokine tarka obuolių 1,5 šaukštelio sodos Išplakame maišytuvu kiaušinius su cukrumi, pamažu pilame aliejų, nugesintą sodą, miltus. Gaunasi grietinės tirštumo tešla. Sudedame į ją tarkuotus obuolius ir gautą masę sukrečiame į aliejumi pateptą, miltais pabarstytą keksinę formą. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. |
Ar kas bandet kepti si keksa?
Siaip jis tikrai skanus,bet man tai atrodo aliejaus perdaug.Kita syk reiks pylti maziau.
QUOTE (eglek @ 2004 10 29, 17:29) |
Remka-baik gundyt Bea kaip manai o jei ta pyraga su varske ir persikais kepciau is paprastos varskes, kazink kaip gautus? |
.............o viskas atrodo va taip!....Ir jau einu laukt vyro!
Kazkuri mergina prase pyrago su uogiene recepto,noriu toki pasiulyti.
POPANDOLOPAS[receptas is Vatikano]
1stikline uogienes ar uogu
1stilkine cukraus
1saukstas sodos
2kiausiniai
1stikline pieno salto
2stiklines miltu
sumaisyti soda,cukru,uogiene ir palikt 2 val.stoveti (i didesni dubeni ),po to sudeti likusius produktus ir gerai ismaisai.Pilti i pasildyta forma kepti 45 min. Skoniui pagerinti deti kvapu,pagal nora.
POPANDOLOPAS[receptas is Vatikano]
1stikline uogienes ar uogu
1stilkine cukraus
1saukstas sodos
2kiausiniai
1stikline pieno salto
2stiklines miltu
sumaisyti soda,cukru,uogiene ir palikt 2 val.stoveti (i didesni dubeni ),po to sudeti likusius produktus ir gerai ismaisai.Pilti i pasildyta forma kepti 45 min. Skoniui pagerinti deti kvapu,pagal nora.
Mano citrinine tarta jau kepa.Truputi neramu, kad idaras gali nesustingti, nes jau toks skystas gavos, net pro sona pradejo begt Folija uztaisiau tai gal laimingai viskas baigsis.Kaip jis gali toks skystas sustingti Siaip tai tas idaras labai skanus, beruosdama truputi, na daugiau nei truputi, nuragavau
Megstu obuoliu pyragus,daugelio jusu receptus enai isbandem,noriu jums pasiulyti labai skanu ir idomu recepta.
SMELINIS PYRAGAS
250 gr.sviesto
2stikl.miltu
1stikl.cukraus
1pokelis grietininio pudingo
3kiausiniai
2sauksteliai kepimo milteliu
obuoliu ar iitu vaisiu(l.tinka kriauses)
Sviesta su cukrum istrinti gerai,imusti po 1 kiausini.kai gerai ismaisot pilti kepimo miltelius,pudingo miltelius ir miltus.Tesla padalinti i 2 dalis.skarda pertepti sviestu,deti puse teslos,ant jos obuolius(gabaliukais)ir likusia teslos dali.kepti 40 minuciu 160 laipsniu karstyje.
SMELINIS PYRAGAS
250 gr.sviesto
2stikl.miltu
1stikl.cukraus
1pokelis grietininio pudingo
3kiausiniai
2sauksteliai kepimo milteliu
obuoliu ar iitu vaisiu(l.tinka kriauses)
Sviesta su cukrum istrinti gerai,imusti po 1 kiausini.kai gerai ismaisot pilti kepimo miltelius,pudingo miltelius ir miltus.Tesla padalinti i 2 dalis.skarda pertepti sviestu,deti puse teslos,ant jos obuolius(gabaliukais)ir likusia teslos dali.kepti 40 minuciu 160 laipsniu karstyje.
QUOTE (Vidana @ 2004 10 29, 18:37) |
Kazkuri mergina prase pyrago su uogiene recepto,noriu toki pasiulyti. POPANDOLOPAS[receptas is Vatikano] 1stikline uogienes ar uogu 1stilkine cukraus 1saukstas sodos 2kiausiniai 1stikline pieno salto 2stiklines miltu sumaisyti soda,cukru,uogiene ir palikt 2 val.stoveti (i didesni dubeni ),po to sudeti likusius produktus ir gerai ismaisai.Pilti i pasildyta forma kepti 45 min. Skoniui pagerinti deti kvapu,pagal nora. |
Ar istikruju sauksto sodos reikia,gal saukstelio?
QUOTE (eglek @ 2004 10 29, 17:29) |
Remka-baik gundyt Bea kaip manai o jei ta pyraga su varske ir persikais kepciau is paprastos varskes, kazink kaip gautus? |
Kepk iš paprastos, tik pertrink.
Jau puse valandos kepa, o idaras net nepradejo stingti. Tik plutele apsitrauke.Nu nejaugi nesigaus viska dariau, kaip recepte.Gal grietinele isplakt reikejo?