Rytoj kepsiu citrininę tartą, o po to būtinai reiks bandyt tą naują su varške ir persikais. Jau taip skaniai atrodo, ypač įdaras. Visą dieną iš galvos neišeina man tas pyragas (esu didelė saldumynų mėgėja ) Kad tik išeitų, nes su varške, jei reikia kepti, man niekas nesiseka. Ar sluoksniuota tešla pirktinė?
Sakykit, pyragų kepėjėlės, gal žinot, kas yra kruopmilčiai? Gal manų kruopos . Pas mamą vienoj pyragų knygoj radau čigoniško mozūro receptą. Vietoj miltų reikia kruopmilčių. Ir dar neblogas riešutinis tortas buvo, kur biskvitui irgi reikia kruopmilčių. Tai kas čia per daiktas?
Sakykit, pyragų kepėjėlės, gal žinot, kas yra kruopmilčiai? Gal manų kruopos . Pas mamą vienoj pyragų knygoj radau čigoniško mozūro receptą. Vietoj miltų reikia kruopmilčių. Ir dar neblogas riešutinis tortas buvo, kur biskvitui irgi reikia kruopmilčių. Tai kas čia per daiktas?
Tesla pirktine.
Kruopmilciai - no idea
Kruopmilciai - no idea
Mes ir su mama svarstėm svarstėm, bet taip ir nesupratom, kas čia galėtų būti. Ir Maximoj klausiau, ar neturi.Tai pažiūrėjo taip kreivai į mane
QUOTE (bea @ 2004 10 27, 17:02) |
Oj aš tų didelių seniai nebemačiau prekyboj . taigi tie maži rodos 185 g. |
dideliu tikrai yra prekyboj bent jau Eiguliu raj. rimi tai visad yra(aisku kai neisperka )
p.s dar klausimukas del to pyrago. O teslos paka ta kilogramini imi ar mazesni (soory jei kvailas klausimas pasirodys )
QUOTE (bea @ 2004 10 28, 21:54) |
Kruopmilciai - no idea |
O ar tai negalėtų būti tie "Ekstra" miltai taip vadinami? Jie juk tokie iš labai mažų kruopelyčių, specialiai kepiniams skirti.
..Eglek,labai saunus tavo pyragas! ..Reiktu ir man kada pasidaryt,siandien darysiu torta ,vyro gimtadienis!
...........man tai tas idaras labai skaniai atrodo!
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 10 28, 22:40) | ||
O ar tai negalėtų būti tie "Ekstra" miltai taip vadinami? Jie juk tokie iš labai mažų kruopelyčių, specialiai kepiniams skirti. |
Va va manirgi taip atrodo, nes mano mama pamenu vadindavo tuos miltus "krupchiatka"
QUOTE (Bitulka @ 2004 10 29, 08:35) | ||||
Va va manirgi taip atrodo, nes mano mama pamenu vadindavo tuos miltus "krupchiatka" |
Taip ir yra, tik anksciau tai kazkaip parduotuvese nelabai ju budavo, tai atsimenu kad Kaune, Zaliakalnio turguj pirkdavau, ten juos taip ir vadina, hrupciatka
QUOTE (Jumi @ 2004 10 28, 23:35) |
dideliu tikrai yra prekyboj bent jau Eiguliu raj. rimi tai visad yra(aisku kai neisperka ) p.s dar klausimukas del to pyrago. O teslos paka ta kilogramini imi ar mazesni (soory jei kvailas klausimas pasirodys ) |
Aš naudojau 500 g pokelį, kur yra 6 lapeliai. 3 dėjau į apačią, tris į viršų. Bet čia kokia formą turite. Jei darysite į apvalią, pirkit tą variantą kur 2x250 g.
QUOTE (remka @ 2004 10 29, 08:18) |
..Eglek,labai saunus tavo pyragas! ..Reiktu ir man kada pasidaryt,siandien darysiu torta ,vyro gimtadienis! ...........man tai tas idaras labai skaniai atrodo! |
Patikek skonis mmmmmmmmmm
Kruopmilciai tikrai yra Ekstra miltai!