Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

QUOTE (bea @ 2004 10 27, 16:02)
Oj aš tų didelių seniai nebemačiau prekyboj sad.gif. taigi tie maži rodos 185 g.

Reik ryt prakept smile.gif
Atsakyti
O citrininės tartos įdarui išspausti visų penių citrinų sultis? Ar kol įdaras kepa pagrindas nesudegs. Kiek įsigilinau, jį reikia kiek pakepti prieš supilant įdarą. Ir dar-kodėl reikia pupelių, kad tešla neiškiltų?
Atsakyti
Visu citrinu sultis. pagrindas nesudegs. pupeliu reik, kad nepasidarytu pusles is telsos, tai yra, kad ji butu lygi. Jei jau visaj nieko neturi, tai nors shakute subadyk.
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 27, 15:56)
Nepastebėjau, kad turėčiau kada problemų su varškės pyragais. Pirmadienį kepiau paprastą tokį, sluoksniuota tešla + varškės įdaras. Kepiau lygiai valandą ir jokių problemų.
Žodžiu dariau taip:
išklojau formą kepimo popieriumi, tada dėjau sluoksniuotą šaldytą tešlą, ant jos pyliau varškės įdarą (4 indeliai mūsų švelniosios liesos, 4 kiaušiniai - baltymai išplakti, 1 stiklinė cukraus, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių, konservuoti persikai supjaustyti kubeliais ir pavolioti šaukšte miltų), ant viršaus vėl dėjau tešlą ir ją patepiau persikų sirupu ir pabarsčiau cukrumi. Kepiau 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje valandą laiko. Labai gražiai pakilo, po to nusileido kai išėmiau (taip ir turi būti), bet varškytė buvo puri ir minkštutė.

Tika isikepiau sita pyraga, nu atrodo tai labai graziai thumbup.gif ,
ir iskilo thumbup.gif tik va dabar apsiziurejau, kad i idara neidejau
kepimo milteliu doh.gif , bet tikiuosi skonis vistiek bus nuostabus
Atsakyti
.........o kur gauti to raugo?????????Kazkada turejau pries tris metus,bet tiek jau atsibodo tas pyragas,kad paskui ta rauga ismeciau,cia mes ta pyraga "Hubertu" vadinam,ar cia ne apie sita???Arba kaip ji pasigaminti,gal galit parasyt,ar nuoroda cia arciau iklet????
rolleyes.gif
Atsakyti
...na va!As irgi issikepiau negriuka thumbup.gif ...labai skanus pyragas thumbup.gif ,tik dadejau visniuku is uogienes!


....va mama kepe pyraga,sake labai skanus gavosi thumbup.gif
1 st. manu
1st. cukraus
200g. miltu
indelis 200g. grietines
2arbat. sauksteliai kepimo milteliu
100g. sviesto
apie 1kg. obuoliu
cinamono
vaniles

...manu kruopas,cukru,miltus,grietine,,vanile,kepimo miltelius ismaisyti tarp ranku,na trinti rankomis,kol gausis daug smulkiu trupinuku.........paskui dedi sluoksniuka tu trupinuku,sluoksni tarkuotu obuoliu sumaisytu su cinamonu ir vel ant virsau trupinuku obuoliu ir vel trupinuku,truputi reikia paspausti(lengvai) ir ant virsaus uztarkuoti svieta.....nezinau pati dar nedariau,bet mama labai gyre...pabandykit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 28 spalio 2004 - 17:29
Remka, pamaciau tavo pyraga ir taip Kaledom "pakvipo"! thumbup.gif Grizau pikta ir pavargus, o jis taip nuotaika pakele! smile.gif Tikrai labai grazu! clap_1.gif
Atsakyti
........Dekui!!!! rolleyes.gif
.....grozio tai jis gal nera labai jau kokio,bet skonis thumbup.gif jau puse su vaiku suvalgem,jei vyras veluos,tai ir neliks biggrin.gif
Atsakyti
Bea tavo pyragas is sluoksniuotos teslos su varske ir persikais-
tikrai dievisko skonio,turbut skaniausias is visu mano iskeptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglek: 28 spalio 2004 - 19:59
QUOTE (eglek @ 2004 10 28, 20:52)
Bea tavo pyragas is sluoksniuotos teslos su varske ir persikais-
tikrai dievisko skonio,turbut skaniausias is visu mano iskeptu.

Kelintam puslapyje jis yra g.gif Labai jau noriu isikepti wink.gif smile.gif
Atsakyti
nigi palipk į puslapio viršų , atidžiau pasižiūrėk wink.gif
Atsakyti
Danguole, 32 puslapyje
Atsakyti