Visos taip giria ta avietini surio torta, neiskesiu ir pasidarysiu.
Ar visos pilat avieciu likeri (brendi) ar galima ir be jo? Pirk dabar visa buteli del poros saukstu. O ka tortui duoda demererara cukrus? Gal koki ipatinga skoni, ar negalima jo keisti paprastu? Na ir pridaviau klausimu, bet labai rupi Noris padaryt kad butu skanu ir pigu.
Siaip, kiek matau is produktu, tortas ne is pigiuju. Labiau tinka iskilmingesnei progai. Kokio svorio jis gaunasi?
Nesvėriau. Gali nepilt likerio, gali įpilt brendžio, arba išvis nieko. Cukrų gali dėt paprastą jei nori, demerara yra cukranendrių cukrus, skonis truputį kitoks
QUOTE (viksrelis @ 2003 06 17, 22:49) |
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40 min. |
Kokia ta vidutinio karstumo orkaite??? Kiek mazdaug tai butu laipsniu?
Manau 180
QUOTE (bea @ 2003 05 21, 00:07) |
Citrininis pyragas Nelly Rubinstein (pianisto Arturo Rubinsteino žmonos) receptas Tešla: 6-7 šaukštai minkšto sviesto ar margarino 175 g cukraus 175 g miltu 4 šaukštai pieno 2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės 2 kiaušiniai truputis druskos, kepimo milteliai Sirupas: 6 šaukštai cukraus 4 šaukštai citrinos sulčių 2 šaukštai cukraus pudros pyragui pabarstyti Įkaitinti orkaitę 180C. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi. Sumaišyti visus tešlos produktus ir su mikseriu (ar kombaine) juos gerai išmaišyti, tada sudėti į kepimo formą ir išlyginti paviršių. Dėti į orkaitę ir kepti 45 min. Patikrinti kepinį su pagaliuku, jei jis bus sausas, pyragas jau iškepęs. Jį išimti. Tuo metu iš cukraus ir citrinos sulčių kaitinant padaryti sirupą (nelabai tirštą). Konditeriniu švirkštu su plonu ilgu antgaliu daryti gręžinius pyrage ir iškart pilti sirupą (nenaudojant švirkšto stūmoklio, o tiesiai į jo ertmę įpilant 1-2 šaukštus sirupo), pripildant kiekvieną gręžinį iki viršaus (gręžinio gylys turėtų būti ¾ pyrago storio). Tų gręžinių turėtų būti apie 8-10. Pyragą palikti kambario temperatūroje, kad visai atvėstų, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus! |
Bea o tu pati darei sita pyraga? Skaniai gavosi?? Butinai tas svirkstas reikalingas ?
Dariau daug kartu, pyragas nerealus!
nezinau daugiau kaip susvirkst ta sirupa, sugalvosi, pasakyk
nezinau daugiau kaip susvirkst ta sirupa, sugalvosi, pasakyk
Štai mano bananų duoną ar kaip ji ten. Na ką galiu pasakyt, man tai ji sausoka tokia, negaliu pasakyt, kad labai labai. Vidutiniška.
Šeima nubalsavo neigiamai, sakė atiduos paukščiams
Šeima nubalsavo neigiamai, sakė atiduos paukščiams
Su storu virbalu subadyk ir supilk sirupa!
Man sakė, kad galima su kamščiatraukiu padaryt skyles
Issikepiau bananu duona Nu nerealiai skani gavosi Visai nesausa, sakyciau netgi slapia
QUOTE (bea @ 2004 10 20, 11:53) |
Štai mano bananų duoną ar kaip ji ten. Na ką galiu pasakyt, man tai ji sausoka tokia, negaliu pasakyt, kad labai labai. Vidutiniška. Šeima nubalsavo neigiamai, sakė atiduos paukščiams |
Na kad ne - kazka ne ta padarei gal , ji visada tokia minkstute, net slapia gaunasi