Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

Visos taip giria ta avietini surio torta, neiskesiu ir pasidarysiu.
Ar visos pilat avieciu likeri (brendi) ar galima ir be jo? Pirk dabar visa buteli del poros saukstu. O ka tortui duoda demererara cukrus? Gal koki ipatinga skoni, ar negalima jo keisti paprastu? Na ir pridaviau klausimu, bet labai rupi smile.gif Noris padaryt kad butu skanu ir pigu.
Siaip, kiek matau is produktu, tortas ne is pigiuju. Labiau tinka iskilmingesnei progai. Kokio svorio jis gaunasi?
Atsakyti
Nesvėriau. Gali nepilt likerio, gali įpilt brendžio, arba išvis nieko. Cukrų gali dėt paprastą jei nori, demerara yra cukranendrių cukrus, skonis truputį kitoks
user posted image
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 06 17, 22:49)
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40 min.

Kokia ta vidutinio karstumo orkaite??? unsure.gif Kiek mazdaug tai butu laipsniu? rolleyes.gif
Atsakyti
Manau 180
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2003 05 21, 00:07)
Citrininis pyragas
Nelly Rubinstein (pianisto Arturo Rubinsteino žmonos) receptas

Tešla:
6-7 šaukštai minkšto sviesto ar margarino
175 g cukraus
175 g miltu
4 šaukštai pieno
2 arbatiniai šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės
2 kiaušiniai
truputis druskos, kepimo milteliai
Sirupas:
6 šaukštai cukraus
4 šaukštai citrinos sulčių

2 šaukštai cukraus pudros pyragui pabarstyti

Įkaitinti orkaitę 180C. Kepimo formą iškloti sviestiniu popieriumi. Sumaišyti visus tešlos produktus ir su mikseriu (ar kombaine) juos gerai išmaišyti, tada sudėti į kepimo formą ir išlyginti paviršių. Dėti į orkaitę ir kepti 45 min. Patikrinti kepinį su pagaliuku, jei jis bus sausas, pyragas jau iškepęs. Jį išimti. Tuo metu iš cukraus ir citrinos sulčių kaitinant padaryti sirupą (nelabai tirštą). Konditeriniu švirkštu su plonu ilgu antgaliu daryti gręžinius pyrage ir iškart pilti sirupą (nenaudojant švirkšto stūmoklio, o tiesiai į jo ertmę įpilant 1-2 šaukštus sirupo), pripildant kiekvieną gręžinį iki viršaus (gręžinio gylys turėtų būti ¾ pyrago storio). Tų gręžinių turėtų būti apie 8-10. Pyragą palikti kambario temperatūroje, kad visai atvėstų, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Bea o tu pati darei sita pyraga? Skaniai gavosi?? Butinai tas svirkstas reikalingas ? unsure.gif
Atsakyti
Dariau daug kartu, pyragas nerealus!
nezinau daugiau kaip susvirkst ta sirupa, sugalvosi, pasakyk smile.gif
Atsakyti
Štai mano bananų duoną ar kaip ji ten. Na ką galiu pasakyt, man tai ji sausoka tokia, negaliu pasakyt, kad labai labai. Vidutiniška.
Šeima nubalsavo neigiamai, sakė atiduos paukščiams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 20 spalio 2004 - 20:32
QUOTE (bea @ 2004 10 19, 20:14)
Dariau daug kartu, pyragas nerealus!
nezinau daugiau kaip susvirkst ta sirupa, sugalvosi, pasakyk smile.gif

Oj ne as tikrai nieko nesugalvosiu, as gi visai ne kokia pyragu kepeja, darysiu kaip tu sakai wink.gif
Atsakyti
Su storu virbalu subadyk ir supilk sirupa! wink.gif
Atsakyti
Man sakė, kad galima su kamščiatraukiu padaryt skyles cool.gif
Atsakyti
Issikepiau bananu duona clap.gif Nu nerealiai skani gavosi thumbup.gif Visai nesausa, sakyciau netgi slapia wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 10 20, 11:53)
Štai mano bananų duoną ar kaip ji ten. Na ką galiu pasakyt, man tai ji sausoka tokia, negaliu pasakyt, kad labai labai. Vidutiniška.
Šeima nubalsavo neigiamai, sakė atiduos paukščiams

Na kad ne - kazka ne ta padarei gal g.gif , ji visada tokia minkstute, net slapia gaunasi
Atsakyti