QUOTE (Sfinxute @ 2004 10 01, 11:19) |
Kazkur buvo strudelio receptas, bet nerandu. gal galite parasyti receptuka |
.....na va jau kepa orkaitej BEA'os obuoliu pyragas,tas is trupinuku teslos!
jei as ikloju tokiu popierium, tai jau nieko nebedarau. taciau dazniausiai ikloju tik dugna, todel sonus tepu riebalais.
QUOTE (bea @ 2004 10 02, 14:03) |
jei as ikloju tokiu popierium, tai jau nieko nebedarau. taciau dazniausiai ikloju tik dugna, todel sonus tepu riebalais. |
aciu labai uz atsakyma . o vis del to-kodel kloji tik dugna? ir dar vienas gal kiek kvailokas klausimas-ar soda ir kepimo milteliai tas pats? na ar galima jei receptas nurodo soda, deti kepimo milteliu atitinkama kieki?
QUOTE (Nome @ 2004 10 02, 15:05) |
aciu labai uz atsakyma . o vis del to-kodel kloji tik dugna? ir dar vienas gal kiek kvailokas klausimas-ar soda ir kepimo milteliai tas pats? na ar galima jei receptas nurodo soda, deti kepimo milteliu atitinkama kieki? |
a su dugnu tai tokie reikalai: as dažniausiai kepu uždaromose per šoną formose. taigi uždedu popieriaus didesnį nei formą gabalą ant dugno, tada ant viršaus dedu tą uždaromą šoną ir uždarau taip, kad popierius atsiranda tarp dugno ir šono ir kyšo. Tokiu būdu ta forma tampa sandaresnė ir man patogiau išimti. T.y. kai iškepa, aš su peiliu apvedu kraštus, tada padedu pyraga su visa forma ant lėkštės, atidarau šoną, nuimu kraštą, tada su popierium pakeliu patį pyragą nuo dugno šiek tiek, pačiumpu už dugno krašto ir priešingoj pusėj už popieriaus nutempiu visą ta reikalą ant tos lėkštės ištraukdama dugną. Vat. tikiuosi aišku
o dėl sodos, tai aš visada naudoju kepimo miltelius. Apytikriai vieną arbatinį šaukštelį normaliam pyragui.
QUOTE (bea @ 2004 10 02, 16:40) |
a su dugnu tai tokie reikalai: as dažniausiai kepu uždaromose per šoną formose. taigi uždedu popieriaus didesnį nei formą gabalą ant dugno, tada ant viršaus dedu tą uždaromą šoną ir uždarau taip, kad popierius atsiranda tarp dugno ir šono ir kyšo. Tokiu būdu ta forma tampa sandaresnė ir man patogiau išimti. T.y. kai iškepa, aš su peiliu apvedu kraštus, tada padedu pyraga su visa forma ant lėkštės, atidarau šoną, nuimu kraštą, tada su popierium pakeliu patį pyragą nuo dugno šiek tiek, pačiumpu už dugno krašto ir priešingoj pusėj už popieriaus nutempiu visą ta reikalą ant tos lėkštės ištraukdama dugną. Vat. tikiuosi aišku o dėl sodos, tai aš visada naudoju kepimo miltelius. Apytikriai vieną arbatinį šaukštelį normaliam pyragui. |
nu jooo cia tai aukstasis pilotazas. bet zinai, nepagelbejo man nei kepimo miltelai-s**as gavos is to pyrago .radau internete toki arbatinio pyrago recepta-reikia uogienes, stiprios arbatos, miltu ir visu kitu tipiniu ingridientu ,tik buvo labai keista, kad kiausiniu nereikia. nu turejau itarimu, kad gal vis delto reiktu, na bet kaip nepasitikesi receptais? tai va-tesla gavos grietines tirstumo, supyliau i forma, tai buvo jos per kokis 2-3 pirstus. tai po valandos issiemiau lygiai tokio pat storio .virsus lyg ir apkepes, o viduj tokia saldi tesla-kaip guma ,net neatsipjauna. . buciau is kart isdrebus i siuksliu deze, bet mano vyras kai visokius s** valgo, tai kelis gabalelius atsipleses (nes atpjaut buvo neimanoma) suvalge . na daugiau viskas liko suniui-deja ir pastarasis neivertino mano kulinariniu sugebejimu.
tai taip ir nesupratau kas buvo blogai
Gal vis delto kiaušinių trūkumas
QUOTE (RebekaG @ 2003 09 26, 01:07) |
Kadangi as megstu visus greitus receptus, tai dar turiu toki pasiulyma ;D Nusilupat obuolius, sutarkuojat per burokine tarka, ipilat cukraus, cinamono. Ant batono riekeliu uztepat sviesto ir sudedat tuos tarkuotus obuolius. Ir i orkate. Su arbata toks traskantis gardesis priesais telika [smiley=vo.gif] |
Siandien pusryciams kepiau - kaip skanu .Dar surio ant virsaus tai isviso skanumelis!
Nespejau viso skyrelio perskaityt- labai daug receptu .Reiks bandyt.
Siulau pusryciams "Skanumelio".Tiks padziuves batonas.Isplakti kiausini su cukrumi (galima ipilti slakeli pieno) ir pamirkyti pjaustyta batona .Kepti keptuveje kol graziai apkeps.Tinka su kakava ar balinta kava.Skanaus!
QUOTE (Nome @ 2004 10 02, 19:40) |
nu jooo cia tai aukstasis pilotazas. bet zinai, nepagelbejo man nei kepimo miltelai-s**as gavos is to pyrago .radau internete toki arbatinio pyrago recepta-reikia uogienes, stiprios arbatos, miltu ir visu kitu tipiniu ingridientu ,tik buvo labai keista, kad kiausiniu nereikia. nu turejau itarimu, kad gal vis delto reiktu, na bet kaip nepasitikesi receptais? tai va-tesla gavos grietines tirstumo, supyliau i forma, tai buvo jos per kokis 2-3 pirstus. tai po valandos issiemiau lygiai tokio pat storio .virsus lyg ir apkepes, o viduj tokia saldi tesla-kaip guma ,net neatsipjauna. . buciau is kart isdrebus i siuksliu deze, bet mano vyras kai visokius s** valgo, tai kelis gabalelius atsipleses (nes atpjaut buvo neimanoma) suvalge . na daugiau viskas liko suniui-deja ir pastarasis neivertino mano kulinariniu sugebejimu. tai taip ir nesupratau kas buvo blogai |
Dariau as ta pyraga! labai jau smalsu man buvo ji isbandyt... Gavosi toks pat pravalas! As tokiu labai nemegstu! Bet kaimynai buvo suzaveti, jiems tokie guminiai pyragai labai patinka, tai bent ismest nereikejo.
QUOTE (smike @ 2004 10 05, 09:46) |
Dariau as ta pyraga! labai jau smalsu man buvo ji isbandyt... Gavosi toks pat pravalas! As tokiu labai nemegstu! Bet kaimynai buvo suzaveti, jiems tokie guminiai pyragai labai patinka, tai bent ismest nereikejo. |
prisijuokiau is jusu bandymu. Tik prasom nesupykti,nes man irgi tokiu guminiu pyragu buna tik va kaimynu juos megstanciu nepasitaike