








QUOTE (Zydre @ 2004 04 23, 20:41) |
bea bea - kaip atrodo istirpinta zelatina? katik dariau tavo avietini torta ir dabar bijau kad nesustings! man tu 3 saukstu vandens buvo per mazai, dar pripyliau kokius 5 ir vistiek ten viskas buvo sugerta... su zodziu sudejau i mase tokius pusiau grudelius ir viska dar karta isplakiau mikseriu. labai blogai? gal dar galima isgelbeti jei jau visai blogai....nes rytoj vaikino gimtadienis... ![]() |
QUOTE |
neiskenciau ir siandien susiminkiau simtalapi - bet dabar bijau, kad tik orkaite manes nepavestu - palikau dar valandziuke pakilti ir tesla taip issikele, kad bijau, jog sitas teslos kalnas nepralys pro dureles, o jei bekepdamas dar plesis, tai islys pro plysius kaskoks siaubas , dabar mano simtalapis panasus i dramblio straubli, kiek metu ji reikes kepti?! ir net jei jis iskeps, kas tiek suvalgys |
QUOTE |
o gal zinote kaip kepti sausainiukus tokius - kur buna truputi obuolio viduje, cinamono, ir atrodo kaip sulankstyti vokeliai. Na is esmes tai atrodyti gali bet kaip - kad tik butu trapi tesla, obuoliu ir cinamono |
QUOTE (ulaa @ 2004 04 24, 19:49) |
Siulau ideti puse arbatinio saukstelio kepimo milteliu. |
QUOTE (kazyte @ 2004 04 23, 22:10) |
Na tai kaip ten biagesi su tuo simtalapiu ar nesutruko sonai. Nors net kepejams profams visko buna. Dar norejau pamineti kad simtalapio teslai kad ji butu stipri tampant labai svarbu yra miltai. Kepyklose yra naudojami E miltai bet nezinau ar parduotuvese imanoma ju nusipirkti. Is tokiu miltu suminkyta tesla buna tampri ir gali istempti labai plona blyneli. Kuo blyneliai plonesni ir kuo ju daugiau tuo suimtalapis trapesnis ir skanesnis. |
QUOTE (kazyte @ 2004 04 24, 01:02) |
Dabar jau as su prasymu ![]() Gal kas zinote varskes apkepo skanu recepta ir toki, kad iskepus ir istraukus is orkaites jis nesukristu. Kiek kepiau- orkaiteje issipucia, o istraukus susmenga. ![]() Is anksto aciu. |