Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai

QUOTE (bea @ 2004 02 07, 22:12)
zinok nepamenu tokio pyrago.. sad.gif apie ka jis tiksliau buvo?

Tikrai zinai wink.gif . Primenu: trapios teslos apacia, uogienes sluoksnelis, tada saldzios varskes sluoksnis, tada virsus vel uzklotas trapia tesla, patepta kiausiniu ir truputi subraukytas skersai-istrizai lyg ir sakute pavirselis, papuosimas atseit smile.gif .

Bet vat tikslaus recepto ir as nezinau sad.gif .
Atsakyti
QUOTE (bea @ 2004 02 07, 13:17)
Manguste, ar gavosi???

Vaje, visai pamiršau pasigirti. doh.gif Gavosi, gavosi. clap.gif O jau skonis thumbup.gif , kad vos ne dviese su vyru ir suvalgėm. Dar sesuo padėjo. biggrin.gif
Tą vakarą torto taip ir nepadariau. Gerai, kad pradėjau nuo kiaušinio ir nieko daugiau nebuvau pasiruošus. rolleyes.gif O su tuo kiaušiniu, tai gavosi gana įdomiai. Pasirodo, kad į mano kombainą reikia dėti mažiausiai du kiaušinius. Mano pirktiniai buvo labai mažiukai, tai galvoju gal buvo per mažai. Kitą dieną dėjau tris kiaušinius ir truputį drusko (anyta patarė) ir viskas gavosi čiki. thumbup.gif
Ačiū Bea už skanaus torto receptuką.--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Labai labai dziaugiuosi, kad gavosi. A to zinok ir man miega nuvijaj, bo vis galvojau, nu kas te gali nesigauti... wink.gif zodziu bet kuriuo atveju valiooooooooooooooooo clap.gif
Atsakyti
draugystes pyraga dar ir dabar parduoda, maciau medijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 02 09, 11:40)
Tikrai zinai wink.gif . Primenu: trapios teslos apacia, uogienes sluoksnelis, tada saldzios varskes sluoksnis, tada virsus vel uzklotas trapia tesla, patepta kiausiniu ir truputi subraukytas skersai-istrizai lyg ir sakute pavirselis, papuosimas atseit smile.gif .

Bet vat tikslaus recepto ir as nezinau sad.gif .

tai kad ten ne trapios teslos pyragas g.gif kazkoks "tarpinis" unsure.gif biggrin.gif ir be uogienes smile.gif

o kad pirkti yra zinau, bet pati noriu pabandyti...
Atsakyti
une, zinaj shendie man mociute nupirko to draugystes pyrago. hm.. man tai nepatiko sad.gif . nors sviezias, bet kazkox sausas, ta varshke trupa, o noretusi, kad ji butu kremine.. hm. nepatiko sad.gif
Atsakyti
Kokios jus saunuoles clap.gif .Skaitau ir seile tysta.O as norejau patarimu g.gif :
1 Kaip imaisyti i pyrago tesla vaisius pvz razinas,kad kepant jos nenusestu i dugna?
2 Su kuo geriausia nugesinti soda?
3 Kaip skaiciuojasi kepimo laikas?Jei teoriskai parasyta 40min,praktiskai man gaunasi ,kad dar reikia prideti 20 paskui dar 10....
rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
1. razinas sumaisyk su shaukshtu miltu.
2. soda gesiname grietine, kefyru, citrinos sultim ir pan.
3. jej gerai nustatai temperatura, tikrai nebus taip.
Atsakyti
Aš panašų desertą darau taip:
Imu Pasterizuoto pieno indelį(toks kur būna kondensuotas-tai saldus, o pasterizuotas būna tokiam pačiam indely tik skystas ir nesaldus), pilu į litrinį stiklainį ir plaku tol kol pasidaro litras.Tada 0,5 l. karšto vandens ištirpinu 2 pok. želė ir sumaišau su plaktu pasterizuotu pienu, pridedu uogu visokių ar vaisių(tik ne kivių ar ananasų-nesustings), supilu į formą ir į kamerą (arba į balkoną) sušala per 20 min.Arba beabejo galima ir į šaldytuvą.Labai labai skanu Gaunasi kaip putėsiai.MAn skaniau su rūgštesne želė.

JAU PAGAMINAU SI DESERTA IR MUMS VISIEMS LABAI PATIKO. AS DARIAU SU APELSINU ZELE, TAI LABAI GERAS SKONIS BUVO. ACIU UZ RECEPTA! SIUO METU NETURIM ORKAITES, TAI LABAI TINKA TOKIE RECEPTELIAI, KAI NEREIKIA KEPTI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guste: 11 vasario 2004 - 21:04
QUOTE (bea @ 2004 01 27, 22:31)
jurge: man su tuo negriuku buvo tos pacios problemos kol neisigyjau svarstyklyciu. rekomenduoju tau ta pati padaryt

truputi ne i tema, bet idomu kru nusipirkti tas svarstykles maisto produktams? Jau daug receptu nesigavo, itariu del proporciju g.gif O svarstykliu produktam niekur nerandu, tik kuno svoriui...
Patarkit prasau wink.gif
Atsakyti
kaune vakar kaip tik maciau thomas philips parduotuvej 19.99
Atsakyti
lyg pyragas, lyg sausainis, o gal nei tas, nei anas, bet skanu kaip rolleyes.gif

TRUPINIUOTIS

250 g margarino
200 g grietines
nubrauktas saukstelis sodos
truputi druskos
kiausinis
miltu (daug, kad tesla butu kieta)
indelis kondencuoto pieno

Grietine ismaisyti su kiausiniu, soda ir duska, istirpinti margarina ir supilti i grietine, sudeti miltus ir suminkyti kietoka tesla. Padalinti i gabaliukus ir padeti i saldikli, kad sukietetu. Kai gabaleliai bus kieti sutarkuoti stambia tarka i blekute ir tuos trupinukus iskepti vis pavartant, kol paruduos. Kondensuota piena virti apie 40 min. atsaldyti ir uzpilti ant trupniu, viska gerai ismaisyti, sudeti i tortine, gerai suslegti, kad mase suliptu ir duoti per nakti sustingti, galima pastatyti saltai. Supjaustyti kvadrateliais.

Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doma: 12 vasario 2004 - 13:20