Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(martux @ 2015 02 11, 19:04)

Gal kas turit ir galit dydi pakomentuot. Nesam tureje columbia.. db peda 15 cm...
Atsakyti
Labas rytas,
paaiškinkit man kaip suprasti. Jei mano krepšiukas CP tuščias, tai nupirko? Patvirtinimo negavau. Galvojau, kad prekių neliko, bet jos yra ir į krepšiuką duoda dėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 12, 08:38)
Labas rytas,
paaiškinkit man kaip suprasti. Jei mano krepšiukas CP tuščias, tai nupirko? Patvirtinimo negavau. Galvojau, kad prekių neliko, bet jos yra ir į krepšiuką duoda dėti g.gif

kiek teko susidurti su CP, tai krepšiukas po kuriuo laiko pats išsivalo, jeigu neperki ir neatlieki jokių veiksmų.
Atsakyti
Tai ką dabar daryt?
Auuu, komanda. Siųsti naują?
Papildyta:
Ai, nors jie gal mano mano išsiųstą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 12, 09:57)
Tai ką dabar daryt?
Auuu, komanda. Siųsti naują?
Papildyta:
Ai, nors jie gal mano mano išsiųstą g.gif

per naktį visada cp krepšys išsivalo pats  biggrin.gif komanda mato tavo krepšį, kito nesiųsk.
Atsakyti
o VS nuo 100,duoda 15$off,tai mums taikys ta nuolaida? smile.gif
Atsakyti
landsend visai gera nuolaida nuo 150 dol 50 dol minusuoja ax.gif
Atsakyti
Mergaitės profės, kurie čia tie VS lūpų blizgesiukai yra patys pačiausi? Dukros draugių gimtadieniai artėja, reikia smulkmenėlėmis apsirūpinti 4u.gif
Atsakyti
gal komanda parinktu krepseli is landsend, kad nuo 150 dol minusuotu 50 mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas prisijungtu? prie miego rubelio?

https://www.victoria...talogueType=OLS
Atsakyti
QUOTE(razinkele100 @ 2015 02 12, 09:29)
Gal kas turit ir galit dydi pakomentuot. Nesam tureje columbia.. db peda 15 cm...

Dukrytei dabar lygiai 16 cm, tai nešioja 10 dydį, bet ne tokio modelio
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2015 02 12, 14:14)
Mergaitės profės, kurie čia tie VS lūpų blizgesiukai yra patys pačiausi? Dukros draugių gimtadieniai artėja, reikia smulkmenėlėmis apsirūpinti  4u.gif

O ar komanda parinktu VS blizgiu, kad gautusi jei gerai suprantu 4vnt uz 20dol, tai po 5dol iseina tik vienetas??

BUTU NORINCIU??

https://www.victoria...talogueType=OLS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samsunge: 12 vasario 2015 - 15:00