Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(missg @ 2015 03 06, 19:52)
Yra yra, jei laukiat Landsend kazko violetinio, lygtai striukes:)

As laukiu Landsend alyvines striukes biggrin.gif gal ir mano turit?
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 03 06, 14:21)
Pas mane jau guli deze 01-22 jurinuko. Laukiam laisko is Elonos ir kviesiu i svecius:)

As laiskuti tik apie 15 dienos jurinuka gavau, apie 22 nieko. :-( laukiu disney lagaminu.
Atsakyti
Ejau paziureti, tai turiu ir Morenos striuke, ir Dovivanos lagamineli:) Dar poros mergaiciu daiktai yra, berods Baisos ir Vasaros. Tik nezinau ar galiu dalinti be Ridzio palaiminimo, nes jei kazkuri nebus susimokejus, tai paskui nebutu labia gerai atidavus daiktus

QUOTE(Morena. @ 2015 03 07, 00:44)
As laukiu Landsend alyvines striukes biggrin.gif gal ir mano turit?

QUOTE(Dovivana @ 2015 03 07, 08:25)
As laiskuti tik apie 15 dienos jurinuka gavau, apie 22 nieko. :-(  laukiu disney lagaminu.

Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 03 06, 23:24)
ar už didelę sumą? manoji būtų apie 30-40 dol. bet įdomiausia ar yra nuolaida, nes puslapyje rašo, bet gal reikia kažkokią kortelę turėt  g.gif spėlionės  g.gif jei yra nuolaida, tai prisikraučiau daugiau prekių  biggrin.gif

29$
prirašiau, kad jei bus nuolaida kokia nors tada imtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 03 07, 09:40)
Ejau paziureti, tai turiu ir Morenos striuke, ir Dovivanos lagamineli:) Dar poros mergaiciu daiktai yra, berods Baisos ir Vasaros. Tik nezinau ar galiu dalinti be Ridzio palaiminimo, nes jei kazkuri nebus susimokejus, tai paskui nebutu labia gerai atidavus daiktus

O super. Tik turėtų 2 lagaminai buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 03 07, 08:40)

Nu bet per pusantro menesio jau seniai galima buvo ir mokejimus sutikrinti ir sarasus gavejoms issiuntineti. O dabar prekes Lietuvoj, o pasiimt negalim, nes ridzis ta diena prie kompo nepriejo, nesamone kazkokia

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morena.: 07 kovo 2015 - 09:58
Na taip, o ir sunku patiket, kad net pusantro menesio kazkas nesusimoketu:/
Na, jei bent Donatas parasys, kad galiu atiduot prekytes, tai mielu noru atiduosiu, uzgriozdinta praejimas pas mane dabar su ta deze, o ir vaikam labia rupi:)

QUOTE(Morena. @ 2015 03 07, 09:58)
Nu bet per pusantro menesio jau seniai galima buvo ir mokejimus sutikrinti ir sarasus gavejoms issiuntineti. O dabar prekes Lietuvoj, o pasiimt negalim, nes ridzis ta diena prie kompo nepriejo, nesamone kazkokia

Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2015 03 07, 09:25)
As laiskuti tik apie 15 dienos jurinuka gavau, apie 22 nieko. :-(  laukiu disney lagaminu.

O apie Kauno jūrinuką 01-15 girdėt kas nors 4u.gif ?
Atsakyti
GAP -40% nuo pilnos kainos, free shipas;

OLD NAVY -35% nuo $100, free shipas, nuolaida netaikoma everyday steals, hot deals, today-only deals prekems;

DISNEY -25%, free shipas;

Atsakyti
CARTERS ir OSHKOSH -25%, shipas dalinamas, nuolaida netaikoma clearance ir doorbusters prekesm;

Atsakyti
o sierra koduka turit?
Atsakyti
QUOTE(sazine @ 2015 03 07, 09:43)
29$
prirašiau, kad jei bus nuolaida kokia nors tada imtų  ax.gif

aš irgi kohls nusiunčiau už 37dol:)
Atsakyti