Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(liusyte20 @ 2015 03 06, 11:42)
Sveiki,niekaip negaliu nukopijuoti krepselio,viska pazymiu kaip filmuke,spaudziu copy,tada nueinu i laiska spaudziu paste,bet vaizdo neikelia ir nesuprantu kodel ? Kaip atsiusti Jums uzsakyma tokiu atveju ?

Pabandykit su kita narsykle mirksiukas.gif as naudoju chrome bedu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2015 03 06, 11:42)
Sveiki,niekaip negaliu nukopijuoti krepselio,viska pazymiu kaip filmuke,spaudziu copy,tada nueinu i laiska spaudziu paste,bet vaizdo neikelia ir nesuprantu kodel ? Kaip atsiusti Jums uzsakyma tokiu atveju ?

cia nuo pasto nustatymu priklauso, jei naudojates per outlook'a, tai siulyciau eiti per web.
tarkim gmail pajungtas per MS outlook, tai eikit i www.gmail.com ir viskas bus ok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2015 03 06, 11:57)
cia nuo pasto nustatymu priklauso, jei naudojates per outlook'a, tai siulyciau eiti per web.
tarkim gmail pajungtas per MS outlook, tai eikit i www.gmail.com ir viskas bus ok wink.gif

Aciu 4u.gif , padariau screena ir tiesiog ikeliau paprastai kaip filmuke nurodyta,jei nematys tada bandysiu per kita narsykle, nes per Mozila nedave ikelti kaip filmuke .
Atsakyti
QUOTE(Donatas33 @ 2015 03 05, 17:43)
https://www.victoriassecret.com free shipas perkant bikini
renkam $15 OFF A $100 ORDER
$25 OFF A $150 ORDER
$55 OFF A $250 ORDER

S dydžio krepsiukui truksta 150 iki nuolaidos apie 20%

Donatai,o kaip su maudymke,butinai turi buti S dydzio,kad iseitu gauti nuolaida? O jei ne raidem pazymetas virsus o tarkim 34B/C ir tt. ?! Tikiuosi supratot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2015 03 06, 11:01)
Aciu  4u.gif  , padariau screena ir tiesiog ikeliau paprastai kaip filmuke nurodyta,jei nematys tada bandysiu per kita narsykle, nes per Mozila nedave ikelti kaip filmuke .

oi ir man taip buvo, bandziau kopijot ir ikelt su Mozilla nesigavo, kazkas is mamu patare pakeist narsykle, pabandziau per Chrome, viskas gavos ok biggrin.gif o screen netiks verysad.gif
Atsakyti
SIERRA -40%, shipas $1.99 nuo $100, kodukas - GFG44476.
Atsakyti
Mergaites, ar jau buvo 01-22 orine siunta?
Atsakyti
O old navy neužsakė vakar.šiandien jau viskas psbrangęverysad.gif gaila
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2015 03 06, 11:01)
Aciu  4u.gif  , padariau screena ir tiesiog ikeliau paprastai kaip filmuke nurodyta,jei nematys tada bandysiu per kita narsykle, nes per Mozila nedave ikelti kaip filmuke .

tik screeno nedarykit, vargas bus ieskot, siuskit nuoroda, o po apcia parasykit dydi ir kaina, jei kitaip neiseina 4u.gif
Atsakyti
Pas mane jau guli deze 01-22 jurinuko. Laukiam laisko is Elonos ir kviesiu i svecius:)
Atsakyti
Ar verta siųst kohls? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 03 06, 13:21)
Pas mane jau guli deze 01-22 jurinuko. Laukiam laisko is Elonos ir kviesiu i svecius:)

pasirodo, jurinukas pas mane smile.gif tai gal pas jus ir bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliok80: 06 kovo 2015 - 14:58