Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

rytoj aš turiu gauti dvi dėžutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgulle @ 2015 02 20, 19:19)
o Panevėžy kažin nėra jokių žinių apie šį jūrinuką? aš ir taip laukiu tos alternos
mastau.gif

Skambino, pas mane pačią rytoj turi ateit lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta222 @ 2015 02 23, 09:57)
Laba diena,

Zinau anksciau uzsakinejo kazkas medzioklei reikmenis. Gal kas gali rekomenduoti puslapiu, kur butu galima pasizvalgyti.

Is anksto dekoju.

Sierroj yra su medziokle susijusiu prekiu..
Sierratradingpost
Atsakyti
Sveiki.
Gavau pirmąkart dėžutę smile.gif Nesu tikra, bet panašu, kad bus 01-07 Vilniaus jūrinukas (arba bent jau jo dalis).
Bet dar laukiu iš Elonos sąrašiuko ax.gif
Atsakyti
Ziuriu siuntiniais dalinates, tai gal pas ka nors atsirado mano melynas ON megztukas/bliuskute 5T dydzio. Buvo nuspresta, kad gal atplauks su 12-18 jurine siunta. g.gif Ieskau jau nuo sausio vidurio. unsure.gif
http://oldnavy.gap.c...amp;cid=1024832
user posted image

Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2015 02 23, 10:21)
Sveikos, kiek pamenu Klaipėda gavo savaitgalį dėžučių ir lygu jūrinukas atėjo. Norėjau pasitikslinti gal 12-18 dėžutė atplaukė ? Vis dar laukiu žieminio komplektuko mergaitei, kurio matyt nebespėsim apsimauti, bo žiema bus pasibaigusi kol gausim  doh.gif

Pas mane guli jusu siuntinukas 01-29 skaiciuku, taip pat kaip ir SIXTY bei LORETAM.
Atsakyti
Sveikos, merginos, o gal kartais kazkas per daug uzsisake hialurono ir beta carotino? Jei tokiu atsirastu, mielai paimciau bent po viena. Jei bus norinciu pasiulyti, lauksiu az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitta @ 2015 02 23, 14:12)
Sveikos, merginos, o gal kartais kazkas per daug uzsisake hialurono ir beta carotino? Jei tokiu atsirastu, mielai paimciau bent po viena. Jei bus norinciu pasiulyti, lauksiu az smile.gif

Gavau Kauno jurinuke 12-18 bet neturiu saraso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 02 23, 13:38)
Gavau Kauno jurinuke 12-18 bet neturiu saraso  4u.gif

Labai laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2015 02 23, 10:21)
Sveikos, kiek pamenu Klaipėda gavo savaitgalį dėžučių ir lygu jūrinukas atėjo. Norėjau pasitikslinti gal 12-18 dėžutė atplaukė ? Vis dar laukiu žieminio komplektuko mergaitei, kurio matyt nebespėsim apsimauti, bo žiema bus pasibaigusi kol gausim  doh.gif

Sita siunta turejo pas mane atkeliauti,bet vietoj jos gavau Siauliu siunta verysad.gif mes taip pat kombinezono laukiam doh.gif dabar tikiosiu kad padidinau ir tiks kitems mietams...tiesa ziniu jokiu,lb tikejausi kad EXTRA gavo,bet rase kad mano ten tik croksai,o tai jau 01-07 siunta
Atsakyti
gavau KAUNO 01-07 jurine, bet saraso neturiu.
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 02 23, 14:38)
Gavau Kauno jurinuke 12-18 bet neturiu saraso  4u.gif

Oj laukiam laukiam, jauciu ir mano pas jus siuntinukas:)
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2015 02 23, 15:59)
gavau KAUNO 01-07 jurine, bet saraso neturiu.
Papildyta:
Oj laukiam laukiam, jauciu ir mano pas jus siuntinukas:)

O kaip smagu.LAUKIAME IR MES:)
Atsakyti