rytoj aš turiu gauti dvi dėžutes
QUOTE(jurgulle @ 2015 02 20, 19:19)
o Panevėžy kažin nėra jokių žinių apie šį jūrinuką? aš ir taip laukiu tos alternos
Skambino, pas mane pačią rytoj turi ateit
QUOTE(Greta222 @ 2015 02 23, 09:57)
Laba diena,
Zinau anksciau uzsakinejo kazkas medzioklei reikmenis. Gal kas gali rekomenduoti puslapiu, kur butu galima pasizvalgyti.
Is anksto dekoju.
Zinau anksciau uzsakinejo kazkas medzioklei reikmenis. Gal kas gali rekomenduoti puslapiu, kur butu galima pasizvalgyti.
Is anksto dekoju.
Sierroj yra su medziokle susijusiu prekiu..
Sierratradingpost
Sveiki.
Gavau pirmąkart dėžutę Nesu tikra, bet panašu, kad bus 01-07 Vilniaus jūrinukas (arba bent jau jo dalis).
Bet dar laukiu iš Elonos sąrašiuko
Gavau pirmąkart dėžutę Nesu tikra, bet panašu, kad bus 01-07 Vilniaus jūrinukas (arba bent jau jo dalis).
Bet dar laukiu iš Elonos sąrašiuko
Ziuriu siuntiniais dalinates, tai gal pas ka nors atsirado mano melynas ON megztukas/bliuskute 5T dydzio. Buvo nuspresta, kad gal atplauks su 12-18 jurine siunta. Ieskau jau nuo sausio vidurio.
http://oldnavy.gap.c...amp;cid=1024832
http://oldnavy.gap.c...amp;cid=1024832
QUOTE(veiva @ 2015 02 23, 10:21)
Sveikos, kiek pamenu Klaipėda gavo savaitgalį dėžučių ir lygu jūrinukas atėjo. Norėjau pasitikslinti gal 12-18 dėžutė atplaukė ? Vis dar laukiu žieminio komplektuko mergaitei, kurio matyt nebespėsim apsimauti, bo žiema bus pasibaigusi kol gausim
Pas mane guli jusu siuntinukas 01-29 skaiciuku, taip pat kaip ir SIXTY bei LORETAM.
Sveikos, merginos, o gal kartais kazkas per daug uzsisake hialurono ir beta carotino? Jei tokiu atsirastu, mielai paimciau bent po viena. Jei bus norinciu pasiulyti, lauksiu az
QUOTE(Jovitta @ 2015 02 23, 14:12)
Sveikos, merginos, o gal kartais kazkas per daug uzsisake hialurono ir beta carotino? Jei tokiu atsirastu, mielai paimciau bent po viena. Jei bus norinciu pasiulyti, lauksiu az
Gavau Kauno jurinuke 12-18 bet neturiu saraso
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 02 23, 13:38)
Labai laukiam
QUOTE(veiva @ 2015 02 23, 10:21)
Sveikos, kiek pamenu Klaipėda gavo savaitgalį dėžučių ir lygu jūrinukas atėjo. Norėjau pasitikslinti gal 12-18 dėžutė atplaukė ? Vis dar laukiu žieminio komplektuko mergaitei, kurio matyt nebespėsim apsimauti, bo žiema bus pasibaigusi kol gausim
Sita siunta turejo pas mane atkeliauti,bet vietoj jos gavau Siauliu siunta mes taip pat kombinezono laukiam dabar tikiosiu kad padidinau ir tiks kitems mietams...tiesa ziniu jokiu,lb tikejausi kad EXTRA gavo,bet rase kad mano ten tik croksai,o tai jau 01-07 siunta
gavau KAUNO 01-07 jurine, bet saraso neturiu.
Papildyta:
Oj laukiam laukiam, jauciu ir mano pas jus siuntinukas:)
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 02 23, 14:38)
QUOTE(Samsunge @ 2015 02 23, 15:59)
gavau KAUNO 01-07 jurine, bet saraso neturiu.
Papildyta:
Papildyta:
O kaip smagu.LAUKIAME IR MES:)