Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 18:10)
Neturiu dar saraso, o deze tai konkreti, jau ir kurjeris aiskino, kad per didele. Kazkas lyg buvo jusu, eisiu paziureti. O pas Sonata nieko jusu nera? blush2.gif Mano tik Maxi hairas ten, audziu minti, kaip cia ji pasiemus, ba sedziu namie su sirgaliais jau menesi tuoj doh.gif

Yra namazai EJ.
Na bet idomiai, visas dezes dugnas pilnas kroksu be jokiu skiriamuju zenklu g.gif
Papildyta:

Yra jusu pakas Natures Shea 4u.gif

Valio!!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivasavi @ 2015 02 19, 07:16)
Prisijungiau su 3 hialuronais ir 2 beta carotinais, tikiuosi sukooperuos  mirksiukas.gif

QUOTE(deima15 @ 2015 02 19, 11:39)
PURITAN -15%, free shipas;

O vakar nupirko? dar yra norinciu? yra dar papildoma -15 ar jau nebe g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 02 20, 21:47)
O vakar nupirko? dar yra norinciu? yra dar papildoma -15 ar jau nebe  g.gif

Taip, nupirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2015 02 20, 19:47)
O vakar nupirko? dar yra norinciu? yra dar papildoma -15 ar jau nebe  g.gif

PURITAN - uzsakysime su papildoma -15% ir free shipu.
Atsakyti
Mergaites, o Vilniaus 01-07 siunta jau atejo g.gif
Atsakyti
o mes ieskome pasiklidusios 12-18 orines siuntos,buvo ziniu kad plaukia laivu,bet Klaipeda 12-18 jau gavo,deja musu prekiu ten nera verysad.gif tai kas gaus,saukite garsiai
Atsakyti
DISNEY - daugumai prekiu papildoma -40%, renkame free shipa:
http://www.disneysto...amp;CMP=EMC-eml
Atsakyti
O kaip Disney medvilninės pižamos dėvisi? Ne skysta medžiaga?
Ar rūbai dydį atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 02 20, 22:43)
O kaip Disney medvilninės pižamos dėvisi? Ne skysta medžiaga?
Ar rūbai dydį atitinka?

Turėjom pižamų, naktinukų ir tebeturim - kokybe tikrai gera, spalvos nenusiskalbė visai, nors medžiaga tokia lyg skystoka, bet dėvisi labai gerai, neišsitampė, vienintelės Auksaplaukės naktinukai šiek tiek pasiburbuliavo, bet vistiek atrodo labai gerai smile.gif mums šiek tiek didinti rūbai, bet dukra smulkutė, jai visi didinti 4u.gif
Atsakyti
Ridzi, atsiuskit sarasa, prasau. Rasiau meila, bet tyluma. Gi abi su Ate gavom, bet man neatsiuntet kazkodel, merginos nerimsta.
Atsakyti
Sveiki, vakar išsiunčiau apie 13val. užsakymą ir iki dabar negavau jokio atsakymo. Dabar jau ir kainos mano užsakymo pasikeitę. Aš pirmą kartą norėjau užsisakyti per šią tarpininkę, todėl likau nesupratus.
Atsakyti
Merginos, gal žinote ar siunta 02.12 atkeliavo į Vilnių?
Atsakyti