SIERRA -40%, free shipas nuo $100, kodukas - JPK3873G.
Gavau kazkoki jurini dideli ka tik, tik dar neturiu sarasiuko
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 02 20, 10:48)
tikriausiai kazkas ijunges kompa automatiskai paleidzia? susikurkite kita vartotoja jaunu el pastu ir junkites. Man vakar taip ir nepavyko krepsiuko surinkti as dar butinai bandysiu savaitgali... Periodiskai isijungia kad sorry uzdaryta... pabuna kiek ir vel veikia... teks kantrybe apsisarvuoti... man ten bliuskytes nerealios kokybes ir mergytem grazu tiulio sijoniukai tik pasirinkimas menkas siuo metu
Dėkui, pasinaudosiu Jūsų patarimais
QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 13:34)
Galvoju, ko ta deze tokia sunki, o ten gi Alternos ir Natures shea pilna pilna
Beje, geriu dabar Starbucks'u Salted caramel kakava. Pagal atsiliepimus jau kone mirti is skonio susiruosiau. Nepribloske, bet gerti galima:)
QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 13:34)
Gal zinai kokie skaiciukai siuntos,nes mes vis savo orines 12-18 nesulaukiam
Nezinau skaiciuku, maisytos prekes. Kai kurias gavau veliau uzsakytas, o savo anksciau uzsakytu dar negavau. Gal dar pas kazka siandien siunta atejo, bus pamaisyta per keleta deziu
QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 12:34)
Ooo, gal bus ir namo prekes laukiam sarasiuko
Klaipedos jurinuka 12-18 ir as gavau, saraso dar neturiu
QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 14:17)
Nezinau skaiciuku, maisytos prekes. Kai kurias gavau veliau uzsakytas, o savo anksciau uzsakytu dar negavau. Gal dar pas kazka siandien siunta atejo, bus pamaisyta per keleta deziu
jūsų až pilna . mano vardu yra kas nors? už valandos važiuosiu pro jus, užšokčiau iškart
QUOTE(*Julija* @ 2015 02 20, 18:56)
jūsų až pilna . mano vardu yra kas nors? už valandos važiuosiu pro jus, užšokčiau iškart
Neturiu dar saraso, o deze tai konkreti, jau ir kurjeris aiskino, kad per didele. Kazkas lyg buvo jusu, eisiu paziureti. O pas Sonata nieko jusu nera? Mano tik Maxi hairas ten, audziu minti, kaip cia ji pasiemus, ba sedziu namie su sirgaliais jau menesi tuoj
Yra namazai EJ.
Na bet idomiai, visas dezes dugnas pilnas kroksu be jokiu skiriamuju zenklu
Papildyta:
QUOTE(*Mamis* @ 2015 02 20, 17:27)
Ooo, gal bus ir namo prekes laukiam sarasiuko
Yra jusu pakas Natures Shea
QUOTE(EXTRAA @ 2015 02 20, 15:08)
Beje, geriu dabar Starbucks'u Salted caramel kakava. Pagal atsiliepimus jau kone mirti is skonio susiruosiau. Nepribloske, bet gerti galima:)
lygiai taip pat nesupratau kame cia geris pirkau ir carameles ir su metom ir cinamonu... visos tiesiog kakavos su prieskoniais... esu gerus tikrai skanesniu...