Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

Hyaluroną nusiunčiau. Visus 5 rolleyes.gif
Atsakyti
ar kohls.com yra nuolaida 30 proc? jei taip, suprantu, kad šiandien baigsis? gal kas norėtų jungtis? smile.gif
Atsakyti
Dabar ta viena hialurona siusti nei sis nei tas biggrin.gif g.gif
gal kas ka dar isbande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 19 vasario 2015 - 00:14
Prisijungiau su 3 hialuronais ir 2 beta carotinais, tikiuosi sukooperuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Siunciu ir as po viena, gal surinks:)
Atsakyti
Minimali uzsakymo suma turi buti 10 $ kitaip tarpininkavimas bus 20 proc. taip parasyta pirmam puslapi mirksiukas.gif reikia po kelis imt rolleyes.gif
Atsakyti
gal vis tiek yra norinčių jungtis prie kohls.com? radau 15 proc nuolaidų kodą, man veikia, gal ir komandai veiktų. mes mėgstam ryškius rūbus, o bernam tik ten dažniausiai randu, tai norim tokių (dedu ne nuorodas, nes ne visi matys be tunelio smile.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir taip toliau, pilna ten grožių wub.gif
Atsakyti
crazy 8 geros kainos daug po 2.88
idomu gal ir kodas dar yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 02 19, 11:37)
gal vis tiek yra norinčių jungtis prie kohls.com? radau 15 proc nuolaidų kodą, man veikia, gal ir komandai veiktų. mes mėgstam ryškius rūbus, o bernam tik ten dažniausiai randu, tai norim tokių (dedu ne nuorodas, nes ne visi matys be tunelio smile.gif )
user posted image
[
ir taip toliau, pilna ten grožių  wub.gif

patinka ir man kohls, bet neveikia man su tuo tuneliu, arba jei ji instaliuojuosi, tai ir kompas pakimba ir siaip kazkokios nesamones pradeda darytis, tai su giliu liudesiu teko pamirsti sita parduotuve verysad.gif
Atsakyti
PURITAN -15%, free shipas;

SIERRA -35%, free shipas nuo $100, kodukas - MXC89859.

GAP -30%, free shipas;

OLD NAVY -25% nuo $75, free shipas, nuolaida netaikoma :Jeans, Everyday Steals and Hot Deals prekems;

BUYNAIL - renkame free shipa;

CRAZY8 -20%, free shipas, uz koduka po 0.30 Eur.

GYMBOREE -20%, free shipas;

IDEELI - free shipas;

DRUGSTORE - free shipas;

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima15: 19 vasario 2015 - 11:43
QUOTE(amusante20 @ 2015 02 19, 11:28)
patinka ir man kohls, bet neveikia man su tuo tuneliu, arba jei ji instaliuojuosi, tai ir kompas pakimba ir siaip kazkokios nesamones pradeda darytis, tai su giliu liudesiu teko pamirsti sita parduotuve verysad.gif

..nu negi nera kitu budu ten ilyst g.gif verysad.gif man taip patikdavo ten apsiprekint...
Atsakyti
jei kas nors sugebėsit įlįst į KOHLS ir norėsit jungtis, parašykit, tada siųsiu savo krepšiuką, nes jei niekas negali ir nenori, tai nėra prasmės siųst sad.gif
bet keista, vieniem normaliai eina pasijungt, kitiems ne, kažin nuo ko čia pareina g.gif
Atsakyti