Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

Nu vat as gal Mia su "Dangerous" matau?..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 14, 21:33)
tai nei vienos nėr kam atlikt rolleyes.gif

Na kaip. Vaido/Moncės duetukas Vaidučio dainą gal išpildytų.

Nes kol kas tai nykuma.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 14, 21:33)

Aš ir dabar tą pagalvojau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 14, 21:32)
"Imbieriniu" kuo?  biggrin.gif
Reikia išsiaiškinti, ko vyrams neduoti  tongue.gif  blush2.gif

be laipsniu toks, naturalus is livin, jis jo blaiviai ir gaivaliskai uznorejo, jam patinka jo pasiutusios akys
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 14, 21:33)

O velnias... Reiškia, šiandien Mia jos net nedainuos ... Tai gal specialiai čia taip padarė, kad tą D. dainą išmestų doh.gif
Atsakyti
Hm, o jei Mia su Vaidu? Mia laisvesne, flirtas scenoj, Vaidas gal irgi isijaustu. Galetu pabandyt.
Atsakyti
Iš delfio komentarų biggrin.gif

"Jau dabar galiu pasakyt, kad bus isrinkta daina this time, o finale bus labai "netiketas" duetas Vaidukas ir Monikute ir komisija sutartinai issius si dueta, nes ir Vaidukas labai nori i Eurovzija, o Monikute dar labiau, bet savo jegom neistengia laimet"

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 14, 21:35)
O velnias... Reiškia, šiandien Mia jos net nedainuos ... Tai gal specialiai čia taip padarė, kad tą D. dainą išmestų  doh.gif

Jei gerai supratau, visi turetu tris kartus dainuot.
Atsakyti
dzinsiuka imu ax.gif
Atsakyti
O mano vienuolikmetę This Time daina nervina biggrin.gif Sako, kieeek galima biggrin.gif

Vat Mijai šita daina nelabai... Kažkaip sulėtintas tempas. Ir džiaugsmo trūksta.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 14, 21:33)
Na kaip. Vaido/Moncės duetukas Vaidučio dainą gal išpildytų.

gal.. bet kadangi man ta Moncė ir daina antipatiškos kaip nežinau kas, tai irgi ne variantas biggrin.gif
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 14, 21:35)
be laipsniu toks, naturalus is livin, jis jo blaiviai ir gaivaliskai uznorejo, jam patinka jo pasiutusios akys

tai matyt gerai parūgęs laugh.gif
Atsakyti
Mia man kaip juokingai trepsi, kaip kulturnamio diskane.
Atsakyti