Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 21, 22:39)
Take a  at me - miaauuu  biggrin.gif

miaauuu šiltai. Bet EV nesugraudins.

Valinskas glušius doh.gif na jau tokio įžeidžiančio jumoro net agitbrigadose negirdėsi

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 21, 22:40)
Ai, man geriau miauuu nei rounrounroun. biggrin.gif

A man tai nelabai skiriasi erzinimo prasme biggrin.gif
roundandround...
user posted image
Atsakyti
Buvau jau pasiruošusi telefoną balsuoti už Vaidą, bet vos nuo kėdės nenuvirtau, kai išgirdau, kad tą dainą dainuos duetu su Linkyte doh.gif Dabar jau nebebalsuosiu ir išvis pofik kas laimės, jei vistiek bet kokiu būdu stengiamasi Linkytę prakišti. Tegu važiuoja mergaitė, kad taip nori, gal pagaliau susiprotės kad tik sau pačiai ji įdomi. g.gif Atsiprašau, jei kam nepatinka mano nuomonė, bet aš manau turėjo spręsti žiūrovas ar duetas, ar trio ar dar koks velnias turi važiuoti, o čia nei iš šio, nei iš to, kažkas pasitarė, kažkas nusprendė doh.gif Tai kam dar tai Miai be reikalo savo balsą šiandien varginti, jei jau kaip ir aišku doh.gif
Atsakyti
sukūriau temą naują
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 21:41)
tinka jai šita daina.

iš vienos pusės, būtų galima pabalsuot iš principo šįvakar, už Mią. bet iš kitos  g.gif na praeis ji ir ką. važiuot jai su daina, kuri jai pačiai nei tinka, nei patinka. nei šis, nei tas...

Patiks ir tiks. Viską galima pritaikyti, pataisyti. Kai nori, gali viską arba bent jau labai daug smile.gif
Jei negalėtų, pati nekovotų, pasitrauktų ir pan.
Atsakyti
Zilnys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 21:43)
Valinskas glušius  doh.gif  na jau tokio įžeidžiančio jumoro net agitbrigadose negirdėsi

Nu kas jam su galva? Ne pirmi metai scenoj, sitiek nusivaziuot...
Atsakyti
Mia saunuole, kad nepasiduoda!
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 21:41)

iš vienos pusės, būtų galima pabalsuot iš principo šįvakar, už Mią. bet iš kitos  g.gif na praeis ji ir ką. važiuot jai su daina, kuri jai pačiai nei tinka, nei patinka. nei šis, nei tas...

Nesu aš Mijos gerbėja, kaip žinia. Nesugalvočiau į jos koncą eiti.
BET... aš už teisybę. Ir prieš tokius atrankos cirkus, kokie šiemet vyko.

Dukra Thise Time žiaaauriai nemėgsta biggrin.gif Tik išgirdo pavadinimą - "o neeeeeee !''

Tiesa, dėl Mijos. Kaip norit sakykit, bet jinai dainuoja su emocija. O Monikita ar jinai tokia tuščia, ar kas, nu bet jokių emocijų iš jos negirdėt, kai dainuoja g.gif Ką bedainuotų.
Atsakyti
Idomu ko neraso cia jokie monvaido gerbejai?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti