Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 14, 17:02)
Oi tada persiprasau.  biggrin.gif jeigu tamsta atsauksit rezervacija tada imsiu sau. Nevisada viska perskaitau tai taip ir gaunasi. smile.gif Bet jei nelaimes tai neliks nei vienai blink.gif

Rašiau, kad teks jamt jeigu ką tą kurį ir buvau užsirezervavus tai gal ir neatkrepėt dėmesio biggrin.gif bet jei rimtai, tai sakau kaži ar laimės, nemažai stprių vėlesniuose etapuose atrankos, o daina jo labai silpna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 13, 15:47)
Jei sitas vaikinas laimes Svedijos atranka. Rezervuoju ji sau. smile.gif Truputi per jaunas vos 24 m, bet man tai nemaiso https://www.youtube....h?v=dPt6fQJnEUQ

folklore apdirbtą mėgstat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2015 02 14, 18:09)
folklore apdirbtą  mėgstat smile.gif

Nelabai suprantu ka norejot pasakyti. Galiu tik spet. smile.gif Kokia daina jis dainuoja negirdejau. I aki krito vien del grozio. wub.gif Ai cia tikriausiai del muzikeles vaizdelyje. Kai ikeliau garso nebuvau isijugus tai ir negirdejau kokia muzikele ten groja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 14 vasario 2015 - 17:43
Sveikos, eurovizininkės 4u.gif Tai šiandien kris kažkas ar niekas? Kaip laukiu, kol linkytė bus išmesta biggrin.gif
Atsakyti
Siandien lyg daina rinksim. Niekas nekris
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 14, 18:27)
Sveikos, eurovizininkės 4u.gif  Tai šiandien kris kažkas ar niekas? Kaip laukiu, kol linkytė bus išmesta biggrin.gif

Niekas smile.gif
Atsakyti
labas, kas su vedejos plaukais, nesuprantu ka padare
Atsakyti
Man rodos, suristi kaip kare.
Atsakyti
jau tas zvonkus biggrin.gif jau koks nusipelnes, geriausias visu laiku lotuliukas.gif jis net savo buvusios zmonos talento neatskleide, siandien per dainuok mano daina kaip sudainavo, tai ne tada kai su juo ir jo dainas cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Mijos atlikime pirmoji daina tai net labai nuobodi...

Bet va Brūzgiuko kaip gaila verysad.gif Jam taaaip tiko šioji daina...
Atsakyti
Mija, žiauriai nuobodu...
Atsakyti
Nuobodu ir senamadiška. Lyg prieš 10 metų dainuojama.
Atsakyti