Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 20:50)
Kad ne apie damą kalbam blush2.gif  mirksiukas.gif

Prisimenu jos "pasitaškymus" FB doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 21, 20:04)
merginos užrodė, kad, pasirodo, jau ir rezultatai žinomi  doh.gif

http://www.ekspresas...konkurse-11586/

blink.gif o tai šiandien kas? biggrin.gif Paramos akcija pinigėliams iš žiūrovų susirinkti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2015 02 21, 20:49)
tik balsa ir turi. nei charizmos, nei sugebejimo scenoje judeti, nei moteriskumo..amzina paaugle..vien jau tai, kad ji vaida pagyvenusiu laiko, o mia is viso senute, daug pasako apie jos vaikiska proteli. tai kaip toks vaikas dar scenoje buciuotis gali... doh.gif

Tik ir tas balsas toks neįdomus žiauriai, nepalyginsi su kokios dalyvavusios Vilmos La ar kokios Katažynos pvz. Pas Linkytę toks žiauriai nusibodęs, dažnas ir neįdomus. O dėl nesubrendimo, tai man bent iš išvaizdos, tai jinai kaip tik ne jaunatviško tipo žmogus, o tokia ciocė. Ypač, kai ji vaikšto su tuo kuodu ir tais tragiškų rėmelių akiniais ir interviu davinėja, tai ciocių ciocė ax.gif
Atsakyti
Tai taip ir nesupratau - dabar duetas su Mia tik varžysis, ar tie dar ir po vieną bandys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 21, 20:54)
blink.gif  o tai šiandien kas? biggrin.gif Paramos akcija pinigėliams iš žiūrovų susirinkti?  doh.gif

ne į temą ten tas straipsnis, gal koks atitolęs nuo LT gyvenimo UK lietuvis rašė biggrin.gif

nu ką, šou prasideda biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 vasario 2015 - 21:03
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 21:02)
nu ką, šou prasideda biggrin.gif

user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:55)
Tik ir tas balsas toks neįdomus žiauriai, nepalyginsi su kokios dalyvavusios Vilmos La ar kokios Katažynos pvz. Pas Linkytę toks žiauriai nusibodęs, dažnas ir neįdomus. O dėl nesubrendimo, tai man bent iš išvaizdos, tai jinai kaip tik ne jaunatviško tipo žmogus, o tokia ciocė. Ypač, kai ji vaikšto su tuo kuodu ir tais tragiškų rėmelių akiniais ir interviu davinėja, tai ciocių ciocė ax.gif

Kaip man patinka kai kažkas už mane parašo biggrin.gif
Atsakyti
Mia peršalo? Balso nėr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti kuti: 21 vasario 2015 - 21:07
o tai dainuoja visokias dainas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:08)
o tai dainuoja visokias dainas? g.gif

panašu, kad taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:08)