Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 21:07)
Geriausia is ko? Is to, ka paliko su nesazininga atranka ir debiliska atrankos sistema? Is pradziu ismete geriausius atlikejus ir dainas, skirtas tam anam..

sutinku visiškai, bet jei dainos, tai dainos konkursas, ir geriausias daininkas ten nebūtinai sėkmingai suskambės. this time savo vietoje, sakyčiau, finale. Nu Taduko wub.gif su ja neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 21, 20:14)
Nu matai, dešreles lengviausia virti, kai įrašą žiūri  tongue.gif  mirksiukas.gif

o tai ir finalas netiesiogiai? aš jau nieko nebsusigaudau šitoj mistinėj atrankoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius, man ta daina is pradziu buvo puse velnio, trecia po perfekt ir sirdeliu. Bet tai, kaip maciau, kokia vyko atranka, tai nei tos dainos, nei tu zmoniu noriu. O iki siu EV jie man buvo normalus - nei ameba, nei gasdinancios akys. Aisku, as LT muzika nelabai domiuos, kiek spauda ka paraso ir psio, ar ka per radija nugirstu. Bet po viso farso - fek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 vasario 2015 - 20:22
Kas turit facebooką, R. Kirilkino komentaras ir agitacija.

https://www.facebook...ilkinas?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 21, 21:04)
merginos užrodė, kad, pasirodo, jau ir rezultatai žinomi  doh.gif

http://www.ekspresas...konkurse-11586/

Nesusigaudantis mūsų EV sistemoje žmogelis rašė straipsnį. Pagalvojo, kad su daina ir atlikėjus išrinkom.
Nuotrauka praeito šeštadienio. Žiūrovų balsavimo rezultatai taip pat iš jo. Turiu nuvilti, isterijas teks atidėti po finalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuti kuti: 21 vasario 2015 - 20:31
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 20:18)
sutinku visiškai, bet jei dainos, tai dainos konkursas, ir geriausias daininkas ten nebūtinai sėkmingai suskambės. this time savo vietoje, sakyčiau, finale. Nu Taduko  wub.gif  su ja neįsivaizduoju  g.gif

Tame ir esmė, kad reikia rinkti atlikėją ir jo dainą, o ne dainuoti vienas kito dainas besikeičiant, stengiantis perspjaut ir pjautis tarpusavy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 20:18)
sutinku visiškai, bet jei dainos, tai dainos konkursas, ir geriausias daininkas ten nebūtinai sėkmingai suskambės. this time savo vietoje, sakyčiau, finale. Nu Taduko  wub.gif  su ja neįsivaizduoju  g.gif

Bet tai nebūtinai su šia daina Tadukas, Edgaras, Jurgis ar Milita finale galėjo būti mirksiukas.gif
Ne vienintelis juk ji variantas tebuvo.

QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 20:21)
o tai ir finalas netiesiogiai? aš jau nieko nebsusigaudau šitoj mistinėj atrankoj  lotuliukas.gif

Tai tiesiogiai (tikiuosi biggrin.gif ). Bet kai kas dešreles virė laidos įrašą žiūrėdamas, aš apie tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 20:21)
Atvirai pasakius, man ta daina is pradziu buvo puse velnio, trecia po perfekt ir sirdeliu. Bet tai, kaip maciau, kokia vyko atranka, tai nei tos dainos, nei tu zmoniu noriu. O iki siu EV jie man buvo normalus - nei ameba, nei gasdinancios akys. Aisku, as LT muzika nelabai domiuos, kiek spauda ka paraso ir psio, ar ka per radija nugirstu. Bet po viso farso - fek.

Linkytė tai manotis "ypatinga" asmenybė rolleyes.gif Tiek jau kaip pradažna škūrka sukosi aplink Vaidą paskutinį kartą biggrin.gif Šlykštukė patapo man rimtai ax.gif Baumila tai ką, nu džiaugiasi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 21:32)
Linkytė tai manotis "ypatinga" asmenybė rolleyes.gif Tiek jau kaip pradažna škūrka sukosi aplink Vaidą paskutinį kartą biggrin.gif Šlykštukė patapo man rimtai ax.gif Baumila tai ką, nu džiaugiasi

merginos, išlikim damos biggrin.gif Monika balsą turi, ir turi komisijos palaikymą, bet juk ne šiaip sau
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2015 02 21, 20:30)
Nesusigaudantis mūsų EV sistemoje žmogelis rašė straipsnį. Pagalvojo, kad su daina ir atlikėjus išrinkom.
Nuotrauka praeito šeštadienio. Žiūrovų balsavimo rezultatai taip pat iš jo.  Turiu nuvilti, isterijas teks atidėti po finalo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 20:38)
merginos, išlikim damos  biggrin.gif Monika balsą turi, ir turi komisijos palaikymą, bet juk ne šiaip sau

tik balsa ir turi. nei charizmos, nei sugebejimo scenoje judeti, nei moteriskumo..amzina paaugle..vien jau tai, kad ji vaida pagyvenusiu laiko, o mia is viso senute, daug pasako apie jos vaikiska proteli. tai kaip toks vaikas dar scenoje buciuotis gali... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 21, 20:38)
merginos, išlikim damos  biggrin.gif Monika balsą turi, ir turi komisijos palaikymą, bet juk ne šiaip sau

Kad ne apie damą kalbam blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti