Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Selga @ 2015 02 21, 18:31)
Kaip bebuvę, į euroviziją išeisim su pozityvą nešančia daina ir tai, mano nuomone, labai gerai, nes tų dramų kasdienybėj jau ir taip per daug. Manau, kad prabalsuos Europa gan neblogai vien už šviesią gerą nuotaiką, o ir daina nėra jau tokia prasta.
Tarkim, ar nebuvo pozityvas 2013 metų Maltos daina https://www.youtube....h?v=8WmJXIR9xtw Irgi lengva, plaukianti ir šviesi.

Aivaro irgi buvo netgi labai pozityvi man regis bigsmile.gif biggrin.gif Vilijos juk irgi tokia pozityviai agresyvi, o Vilija kokia ten išsišiepusi lakstė ir ką?
Gal čia mums to pozityvo tiek reikia, o ne likusiai daliai Europos?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 19:36)
Aivaro irgi buvo netgi labai pozityvi man regis bigsmile.gif  biggrin.gif Vilijos juk irgi tokia pozityviai agresyvi, o Vilija kokia ten išsišiepusi lakstė ir ką?
Gal čia mums to pozityvo tiek reikia, o ne likusiai daliai Europos?

Na, ką turim, tą siunčiam. Aivaro daina nebuvo, mano manymu, pati blogiausia, bet jo nesėkmė, drįsčiau teigti, buvo tai, kad jis buvo visiškas scenos naujokas, be abejo apranga dar labiau "pridėjo". Na, o kas link Vilijos, tai man jos daina tikrai nebuvo daug žadanti. schmoll.gif
Atsakyti
praeitų metų mūsų daina neturėjo aiškios koncepcijos, trūko išbaigtumo, kažkaip nederėjo tarpusavy agresyvokas atlikimas, tie šūkaliojimai "Attention! Attention!", x failinis įvaizdinis ir dainos tekstas.

šiemet pati daina ir jos nuotaika, atlikimas kaip ir dera g.gif jeigu nenupjaus į šoną atlikėjai biggrin.gif o kas gausis, pamatysim. bent jau aš daug nesitikiu, tai nusivilti, manau, neteks smile.gif

aš nebsiparinu ir žiūrėsiu šiandien EV, kiek galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 21 vasario 2015 - 19:16
http://www.lrt.lt/na...kirus_atlikejus

Cirkas prasideda doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 19:19)

Kaip gali imti ir sugalvoti dueta? Kas kad jis geras ar blogas, bet to nebuvo taisyklese, gal kiti dalyviai duetu irgi butu gerai pasirode?? doh.gif Nera blogai siusti dueta, bet taip turejo buti nuo pradzios tada.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 20:19)

Tai kad lyg ir nieko naujo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 21, 20:19)

Bet is tiesu Mia teisi, jie dainuos ir po viena, ir duetu. Tai sansus pasidvigubina, kaip bevartyk. Net neziurinti i visas kitas povandenines.. Suprasciau, jei tas duetas butu is dar kitu atlikeju, o gi cia is tu paciu triju. Dar labiau daro, kad tauta butu nepatenkinta. Gi siaip nebutina daryti tu atranku - nusprende ir siuncia. Ir ramu butu. O dabar, ziurovai (tarkim) lemia net 1/5 visu balsu lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.ekspresas...konkurse-11586/

CHA CHA 2015-02-19d straipsnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 21, 20:29)
Bet is tiesu Mia teisi, jie dainuos ir po viena, ir duetu. Tai sansus pasidvigubina, kaip bevartyk. Net neziurinti i visas kitas povandenines.. Suprasciau, jei tas duetas butu is dar kitu atlikeju, o gi cia is tu paciu triju. Dar labiau daro, kad tauta butu nepatenkinta. Gi siaip nebutina daryti tu atranku - nusprende ir siuncia. Ir ramu butu. O dabar, ziurovai (tarkim) lemia net 1/5 visu balsu lotuliukas.gif

Tai, kad aš supratau, kad duetas bus tik VIENAS? Ar ne taip? g.gif
Atsakyti
Tas straipsnis tai superinis. Net ziurovu balsai jau aiskus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 21, 19:31)
http://www.ekspresas...konkurse-11586/
CHA CHA 2015-02-19d straipsnis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir kaip suprasti ta sraisni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 21, 20:26)
Kaip gali imti ir sugalvoti dueta? Kas kad jis geras ar blogas, bet to nebuvo taisyklese, gal kiti dalyviai duetu irgi butu gerai pasirode??  doh.gif Nera blogai siusti dueta, bet taip turejo buti nuo pradzios tada.

Taigi matėm ir kitą duetą: Mios ir Edgaro, kuris pasirodė net anksčiau nei Monikos/ Vaido. O kas iš to išėjo? Reikėjo daryti išvadas jau tada, kai buvo laikas, o ne laukti iki paskutinės minutės, nes jau tada jiems buvo sakoma, kad duetas visai kitaip klausosi ir žiūrisi.
Nieko, bus pamoka kitiems metams ieškoti variacijų, apie kurias ką tik grįžusi iš Eurovizijos kalbėjo Vilija, kad junkitės, chebra, darykit kažką bendro. Išties nusibodo klausyti kaip Marytė ir Jonelis po vieną moka dainuot- norisi kažko naujo, netikėto.
Atsakyti