Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(DykumosSniegas @ 2015 02 20, 22:43)
ir butinai pirsto sukimas prie to...

maniau cia mane viena sitas reikalas taip erzina wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2015 02 20, 21:43)
kalbant apie daina man tai ten 2 kvailiausi momentai:
1. loo-oove loo-loo-ooove tas priedainyje
2. round and round ir butinai pirsto sukimas prie to...
ech...kaip ozio bliovimas, nu negaliu smile.gif)))

drinks_cheers.gif
Atsakyti
šiemet gaunasi, kad balsuosim "prieš", nors neturim ir "už" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 20, 16:33)
Visi komentarai uzia, o karavanas eina.. i 22 vieta lotuliukas.gif

Jei darom isimtis, tegu Mia su Lubiu dainuoja Not perfect cool.gif

Ne. O kodėl Mia su Baumila negali bandyti dainuoti "This time"? cool.gif Kuo Mia blogesnė? Pabučiuot jos negali? O gal išdrįs kaip Dangerous tada suvaryti duete su Mia? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 02 20, 17:34)
bet tai kaip atsiprašant  doh.gif kitų dalyvių atžvilgiu. Tai gal ir Tadui, ir Jurgiui būtų numeriai geriau suskambėję  doh.gif  Grąžinkit mums pinigus už balsavimą, juk čia jau sukčiavimas  user posted image

Vartotojų apsaugai visuomet galite parašyti. Turbūt vienintelė dirbanti lt tarnyba bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 02 20, 21:16)
Monika Linkytė apie „Euroviziją“: pamirškime asmeniškumus, išrinkime geriausią

http://www.15min.lt/...usia-124-485944

Žmonės.lt kalbinta Vilija Pilibaitytė-Mia atskleidė, kad finale žada dainuoti kartu su savo merginų grupe.

http://www.15min.lt/...imis-124-485947

Vaidas Baumila artėjant „Eurovizijos“ finalui: „Jei nelaimėčiau, tikrai neverkčiau“

http://www.15min.lt/...ciau-124-485941

Baumila hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 20, 23:52)
Ne. O kodėl Mia su Baumila negali bandyti dainuoti "This time"? cool.gif Kuo Mia blogesnė? Pabučiuot jos negali?

lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkaip net tokio entuziazmo laukti Euro nėra, kai jau aišku, kas bus prastumti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 21, 12:10)
Kažkaip net tokio entuziazmo laukti Euro nėra, kai jau aišku, kas bus prastumti doh.gif

aš net nežiūrėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 02 21, 12:31)
aš net nežiūrėsiu.

Aš irgi ne, bus tik kaip fonas įjungtas, o pati tvarkysiuos plaukus, puoselėsiu juos tuo laiku flirt.gif

Žinote, mes neprivalome palaikyti Lietuvos atstovo, nes jie ne mus atstovauja, ne mūsų šalį, jie atstovauja SAVE ir korumpuotą komisiją, nes jei atstovautų MUS, tai MES ir būtume išrinkę. Bumbėtų vos keli žmonės, o dauguma palaikytų. Visi matėme kas sekėme kas dėjosi su atranka, na ir tegul. Juk esame dabar bendra viena Europa, tai kodėl negalime europietiškai pasirinkti kažkokios mielos šalies gražios dainos ir už ją sirgti bei jai linkėti finalo, pergalės? Juk tai dainos konkursas, daina turi jaudinti, patikti, atlikėjas turi žavėti ax.gif O tie mūsiškiai šmikiai tegul patys už save šika į kelnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 12:49)
Aš irgi ne, bus tik kaip fonas įjungtas, o pati tvarkysiuos plaukus, puoselėsiu juos tuo laiku flirt.gif

Žinote, mes neprivalome palaikyti Lietuvos atstovo, nes jie ne mus atstovauja, ne mūsų šalį, jie atstovauja SAVE ir korumpuotą komisiją, nes jei atstovautų MUS, tai MES ir būtume išrinkę. Bumbėtų vos keli žmonės, o dauguma palaikytų. Visi matėme kas sekėme kas dėjosi su atranka, na ir tegul. Juk esame dabar bendra viena Europa, tai kodėl negalime europietiškai pasirinkti kažkokios mielos šalies gražios dainos ir už ją sirgti bei jai linkėti finalo, pergalės? Juk tai dainos konkursas, daina turi jaudinti, patikti, atlikėjas turi žavėti ax.gif O tie mūsiškiai šmikiai tegul patys už save šika į kelnes ax.gif

Gerą kalbą rėžėt, šaunuolė thumbup.gif Sutinku 100%.
Atsakyti
Aš palaikysiu mūsiškius, jei važiuos Vaidas vienas ar su Monika, nematau tragedijos, man daina tinka eurovizijai, net labai. O lietuviai kaip visada, svarbu apšikti, apdergti, daugiau nieko ir nesugeba.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 21, 13:53)
Aš palaikysiu mūsiškius, jei važiuos Vaidas vienas ar su Monika, nematau tragedijos, man daina tinka eurovizijai, net labai. O lietuviai kaip visada, svarbu apšikti, apdergti, daugiau nieko ir nesugeba.

Aš irgi manau, kad per daug erzinamasi - geras bet kuris variantas, o nuo to, kad paaugliškai purkštausime, geriau niekam nebus. 4u.gif
http://www.eurovisio...nger_for_vienna
Palaikysiu bet kurį iš jų, kurį išrinksime šį vakarą. mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi ziuresiu. Man tinka ir daina ir labai patiko duetas. Kiek skaiciau komentaru, tai kaip tik labai daug teigiamu
Atsakyti