Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 19, 19:33)
Nebesvaikite, daug kam patiko smile.gif

Aš irgi pamenu, kad 99proc komentarų buvo "kas čia per...?"
Atsakyti
Aišku, kad finale neturėtų būti viena daina schmoll.gif
Dabar gi gaunasi, kad štai turim nupirkę karvę ir liko apsispręsti kam ją atiduoti: Jeronimui ar Jonui? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 18:16)
Tai ir nediskutuokit, nes panašu, kad pati savo logikoj susipainiojot. Tai stilius toks pats, atpažinau, kad mėgdžioja, nes man labai patinka ta grupė, bet bandymas mėgdžioti labai nevykęs ir daina kaimietiška, ir išvis jos labai skirtingos biggrin.gif
---------------------
Tai iš kur tada ištraukėt, kad bandė mėgdžioti?
---------------------
Apie kokybišką popsą ir Aliukus išvis nevykusi paralelė, nes niekas net ir nepasakytų, kad Aliukai mėgdžioja kokį Eltoną Johną ar pan.

aš nesusipainiojau, tik vat aš apie ratus, jūs apie batus... kad bando kopijuoti, tai nereiškia, kad tai daro sėkmingai.. išvis lietuviams būdinga, savo nieko nesugeba sukurt, tik plagijuot kitus... rolleyes.gif o man plagiatas NIEKAD nebus vykus daina...
--------------------
ausis turiu smile.gif iki priedainio muzika tipo top MS rolleyes.gif
-------------------
o žanrus bent skiriat? biggrin.gif Eltonas nėra popsas... pop rock jau greičiau... Aliukam iki pop rocko kaip iki mėnulio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2015 02 19, 17:09)
Na aš jau net neabejoju, kad važiuos V+M. Nes rytoj net Alfa video konferencija bus su abejais  blink.gif sad.gif Toks jausmas, kad jau viskas nuspręsta ir eikit visi š...Šlykštus jausmas blush2.gif

tai kad taip ir yra gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 19, 19:09)
aš nesusipainiojau, tik vat aš apie ratus, jūs apie batus...  kad bando kopijuoti, tai nereiškia, kad tai daro sėkmingai.. išvis lietuviams būdinga, savo nieko nesugeba sukurt, tik plagijuot kitus... rolleyes.gif o man plagiatas NIEKAD nebus vykus daina...
--------------------
ausis turiu smile.gif iki priedainio muzika tipo top MS rolleyes.gif
-------------------
o žanrus bent skiriat? biggrin.gif Eltonas nėra popsas... pop rock jau greičiau... Aliukam iki pop rocko kaip iki mėnulio biggrin.gif

O jetau, koks plagiatas? Pažiūrėkit žodyne, ką reiškia plagiatas. Pati sakėt, kad kaimietiška, nepanaši, tik nežinau tada, iš kur ištraukėt, kad numėgdžiota biggrin.gif

Tip top MS, bet šlamštas. Mhm. Aišku, kad niekas neaišku.

Ačiū už rūpestį wub.gif Skiriu.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 19:22)
O jetau, koks plagiatas? Pažiūrėkit žodyne, ką reiškia plagiatas. Pati sakėt, kad kaimietiška, nepanaši, tik nežinau tada, iš kur ištraukėt, kad numėgdžiota biggrin.gif
----------

Tip top MS, bet šlamštas. Mhm. Aišku, kad niekas neaišku.

Ačiū už rūpestį wub.gif Skiriu.

Aš nesakiau nepanaši, aš sakiau, kad to paties žanro, bet akivaizdu, kad interpretuojat, kaip jum reikia... rolleyes.gif plagiatas žodžio reikšmę žinau, ir pradžia yra lygiai MS..
----------
Juk aiškiai parašiau - iki priedainio. O Priedainis man yra elementariai šlykščiai erzinantis....
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 02 19, 18:41)
Aš irgi pamenu, kad 99proc komentarų buvo "kas čia per...?"

doh.gif

I agree with Lithuania and Israel should've gone through instead of Poland and Belarus - but I would also have Georgia in the final instead of Greece

My "Hottest Women At ESC 2014" ranking:
1. Lithuania
2. Romania
3. Ukraine

Lithuania is the best!!!!!!!!!!!!;-);-);-):-D:-D:-):-)♣♧★☆♥♡♡♥♥

why not in final? nice song & performance! in this year "couple" performance (like this & Estonia) not pass! :/

I don't get it.. I'm in shock... HOW did Israel not make it to the final? sad.gif
And as for Lithuania I though it would go through because this song is better than last years song and last year they got through

Why? Why she is not in the Final? ;(

And the choreography is pretty good. Lithuania deserves to win.
Traduzir

I can't believe that it didn't qualify to the final.. sad.gif From Greece

I know I loved the Baltics this year I was so shocked

that was my favourite performance and I'm from the UK, I think that she should have gotten into the final.

Well done Lithuania (sorry if I didn't spell that right)

Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 18:40)
Kažkodėl nepamenu to "daug ko". Rezultatai kalba patys už save.

Rezultatas visgi 11-as, juk ne paskutinis. Pirmutinis eilėje paskui praėjusiuosius.
Būkim teisingi rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Monteverte, visokių komentarų ir aš galiu pririnkti, čia eisim kas daugiau? Rezultatai parodė, kad Europai š..... šita daina buvo. Bandysim šiemet wink.gif Kažkaip dėl patekimo į finalą nesijaudinu. Tikiu, kad pateksim.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 02 20, 00:40)
biggrin.gif  Monteverte, visokių komentarų ir aš galiu pririnkti, čia eisim kas daugiau? Rezultatai parodė, kad Europai š..... šita daina buvo. Bandysim šiemet wink.gif Kažkaip dėl patekimo į finalą  nesijaudinu. Tikiu, kad pateksim.

Tarp tų mano įdėtų komentarų buvo tikrai mažai neigiamų ir visi jie pagrinde iš lietuvių, tada, kai jau nelaimėjo nieko smile.gif
Jūs parašėte labai gausius procentus, o pasirodo iš tiesų net nepaskaičiavote. Aš tik pabaksnojau į jūsų klaidą ir tiek. Neverčiu jūsų pamilti tą dainą. Aš jos irgi neklausau ir neklausysiu. Ji tinka nebent telefono melodijai ar Eurovizijai, nes verčia kreipti dėmesį. O kad neatkreipė užtektinai žmonių, tai ką jau padarysi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 vasario 2015 - 09:28
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 20, 10:25)
Tarp tų mano įdėtų komentarų buvo tikrai mažai neigiamų ir visi jie pagrinde iš lietuvių, tada, kai jau nelaimėjo nieko smile.gif
Jūs parašėte labai gausius procentus, o pasirodo iš tiesų net nepaskaičiavote. Aš tik pabaksnojau į jūsų klaidą ir tiek. Neverčiu jūsų pamilti tą dainą. Aš jos irgi neklausau ir neklausysiu. Ji tinka nebent telefono melodijai ar Eurovizijai, nes verčia kreipti dėmesį. O kad neatkreipė užtektinai žmonių, tai ką jau padarysi

Aš komentarus skaičiau dar iki Eurovizijos. Ir topus žmonių išrinktus žiūrėjau.
Atsakyti
Va prasau biggrin.gif
http://www.delfi.lt/...s.d?id=67231318
Atsakyti
Visi komentarai uzia, o karavanas eina.. i 22 vieta lotuliukas.gif

Jei darom isimtis, tegu Mia su Lubiu dainuoja Not perfect cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 vasario 2015 - 16:34
QUOTE(linamog @ 2015 02 20, 17:28)

Na cia jau virs visko schmoll.gif
Akivaizdziai kisamas Vaido ir Monikos duetas, viskas, panasu, jau nuspresta buvo gerokai iki eurovizijos laidos pradzios, jau galim susitaikyt, kad tie du praktiskai jau laimejo schmoll.gif
Atsakyti