Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 19, 16:43)
Kazkuri cia anksciau issake tokia minti ,kad tegul vaziuoja ta Linkyte su Vaidu i eurovizija liks paskutiniai, tai daugiau nelis i atranka. Kuo toliau tuo labiau man ji patinka (mintis) smile.gif Kad jau daina visiskas pravalas, tai ir dalininkus reikia atitinkamus siusti. O Mia tegul palaukia sekanciu metu gal is trecio karto pasiseks. smile.gif Kam ja siusti su jai visai nepatinkancia daina.

Delfi komentatoriaus nuomonė, kaip ir jūsų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

,,Gerbiami M.L. gerbėjai, prašau šeštadienį palaikykit Moniką, tegul ji išvažiuoja į tą euroviziją. Kiek gali ji po tuos projektus tusytis, atsibodus, neįdomi kaip asmenybė, o ir balsas neypatingas. Bet kokia ramybė bus po to, juk vis tiek su tokia daina paskutinė vieta garantuota(net Anglijoj gyvenantys lietuviai nesiruošia balsuot) žiūrėkit Vilijos, Pojavio, Stepukonio nei girdėt nei matyt. Taip, kad pirmyn už po to busiančią ramybę už MONIKĄ!!!!!!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkrose: 19 vasario 2015 - 17:08
Na aš jau net neabejoju, kad važiuos V+M. Nes rytoj net Alfa video konferencija bus su abejais blink.gif sad.gif Toks jausmas, kad jau viskas nuspręsta ir eikit visi š...Šlykštus jausmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 19, 17:09)
Na aš jau net neabejoju, kad važiuos V+M. Nes rytoj net Alfa video konferencija bus su abejais  blink.gif sad.gif Toks jausmas, kad jau viskas nuspręsta ir eikit visi š...Šlykštus jausmas blush2.gif

Aha unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 19, 17:09)
Na aš jau net neabejoju, kad važiuos V+M. Nes rytoj net Alfa video konferencija bus su abejais  blink.gif sad.gif Toks jausmas, kad jau viskas nuspręsta ir eikit visi š...Šlykštus jausmas blush2.gif

Taip, ir dar visose su eurovizija apklausose siūloma balsuot už duetą V+M.Bet realiai jie atrankoj dalyvauja atskirai, tai kaip suprast. kodėl nėra dueto Mia+Vaidas???????????
Atsakyti
Konferenciją turbūt vadybininkai užsakė, o ne organizatoriai. O Mia neturi savo vadybininko, kuris ją reklamuotų? Šiaip tai neuždrausta reklamuotis.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 09:15)
lol, taigi čia ne aš teigiau, kad nusižiūrėta nuo MS, o jūs biggrin.gif Gyvenime nepasakyčiau, kad nusižiūrėta, vien dėl to, kad country motyvas yra, lyg vienintelė grupė būtų MS, kuri groja tą stilių.
------
Taip, mano logika, kad jei atpažįsti, kad kažką kopijuoja, vadinasi, vykusiai tai daro.

O aš teigiau, kad nusižiūrėta tik dėl to, kad country motyvas? biggrin.gif tiesiog labai mėgstu MS ir puikiai girdžiu ant kiek bandoma pamėgdžioti rolleyes.gif
--------
biggrin.gif doh.gif net neturiu ką diskutuot su jumis tokiu atveju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 vasario 2015 - 18:00
QUOTE(oziarage @ 2015 02 19, 18:09)

user posted image kaip ir nieko prieš juos, bet prieš tą begėdišką protegavimą
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 19, 17:50)
O aš teigiau, kad nusižiūrėta tik dėl to, kad country motyvas?  biggrin.gif tiesiog labai mėgstu MS ir puikiai girdžiu ant kiek bandoma pamėgdžioti  rolleyes.gif
--------
biggrin.gif doh.gif net neturiu ką diskutuot su jumis tokiu atveju...

Tai ir nediskutuokit, nes panašu, kad pati savo logikoj susipainiojot. Tai stilius toks pats, atpažinau, kad mėgdžioja, nes man labai patinka ta grupė, bet bandymas mėgdžioti labai nevykęs ir daina kaimietiška, ir išvis jos labai skirtingos biggrin.gif Tai iš kur tada ištraukėt, kad bandė mėgdžioti? Apie kokybišką popsą ir Aliukus išvis nevykusi paralelė, nes niekas net ir nepasakytų, kad Aliukai mėgdžioja kokį Eltoną Johną ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 vasario 2015 - 18:20
user posted image o kada nebuvo kaltinimų mėgdžiojimu...
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 17:57)
Nei ta daina visiškas pravalas, nei ji liks paskutinė (jei Mia nedainuos), nereik čia dramatizuot irnesakyk.gif Komentarai iš užsieniečių geri. Va praėjusiais metais tai buvo dainelė, nepamenu nei vieno gero komentaro iš užsieniečių nei eurovizijos forume, nei youtube. O jei Miai daina nepatinka, tai gali ir pati pasišalinti iš atrankos, kam ta auka smile.gif Bet ne, geriau važiuos su "kaimietiška" daina, kurios nekenčia.

Na jus turit savo nuomone, o as turiu savo. Nuo to kad pasaket kad daina ne pravalas mano nuomene nepasikeite. smile.gif Ir niekas cia nieko nedramatizuoja. smile.gif O uzsienieciais labai pasikliaut neverta. Internete komentuoti viena, pinigelius leist balsuojant kita. Tada ir pasimatys kiek jiems ta musu daina patinka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ner4Leo: 19 vasario 2015 - 18:30
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 16:57)
Va praėjusiais metais tai buvo dainelė, nepamenu nei vieno gero komentaro iš užsieniečių nei eurovizijos forume, nei youtube.

Nebesvaikite, daug kam patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 19, 18:29)
Na jus turit savo nuomone, o as turiu savo. Nuo to kad pasaket kad daina ne pravalas mano nuomene nepasikeite. smile.gif Ir niekas cia nieko nedramatizuoja. smile.gif O uzsienieciais labai pasikliaut neverta. Internete komentuoti viena, pinigelius leist balsuojant kita. Tada ir pasimatys kiek jiems ta musu daina patinka. smile.gif

O tai kas negerai? Jūs pasakėt savo nuomonę, aš pasakiau savo smile.gif Ar čia tik varyt galima ant tos dainos?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 19, 18:33)
Nebesvaikite, daug kam patiko smile.gif

Kažkodėl nepamenu to "daug ko". Rezultatai kalba patys už save.
Atsakyti