QUOTE(pinkrose @ 2015 02 19, 13:58)
O linkytes chebra nedaro isvadu, rezultatai gedingi, man geda butu lipt i scena, jei manes taip nemegtu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 19, 14:38)
O linkytes chebra nedaro isvadu, rezultatai gedingi, man geda butu lipt i scena, jei manes taip nemegtu.
O ji ir toliau kiaulės akim spoksos.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 19, 15:38)
Būtent
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 19, 14:38)
Man tai ji žemiau plintuso krito, kai paskaičiau jos dergimąsi fb. Leksika kaip nusidegradavusio pijoko, iš gūdžiausio užkampio. Pilna arogancijos, tuštybės ir bukumo. Jeigu ji važiuos (viena ar su Baumila) bus pirmas kartas, kai Eurovizijoje nepalaikysiu Lietuvos.
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 19, 14:55)
O ji ir toliau kiaulės akim spoksos.
O ką jai daryt, gal akis išsilupt?
Man patinka This Time dainuota Vaido ir Monikos, paklausiau Mijos Dangerous, tai jetau , tarimas anglų tragiškas, balsas tas kniaukiantis jau vemt verčia.
QUOTE(Soled @ 2015 02 19, 17:18)
Man tai ji žemiau plintuso krito, kai paskaičiau jos dergimąsi fb. Leksika kaip nusidegradavusio pijoko, iš gūdžiausio užkampio. Pilna arogancijos, tuštybės ir bukumo. Jeigu ji važiuos (viena ar su Baumila) bus pirmas kartas, kai Eurovizijoje nepalaikysiu Lietuvos.
As irgi taip rasiau
Kazkuri cia anksciau issake tokia minti ,kad tegul vaziuoja ta Linkyte su Vaidu i eurovizija liks paskutiniai, tai daugiau nelis i atranka. Kuo toliau tuo labiau man ji patinka (mintis) Kad jau daina visiskas pravalas, tai ir dalininkus reikia atitinkamus siusti. O Mia tegul palaukia sekanciu metu gal is trecio karto pasiseks. Kam ja siusti su jai visai nepatinkancia daina.
Nei ta daina visiškas pravalas, nei ji liks paskutinė (jei Mia nedainuos), nereik čia dramatizuot Komentarai iš užsieniečių geri. Va praėjusiais metais tai buvo dainelė, nepamenu nei vieno gero komentaro iš užsieniečių nei eurovizijos forume, nei youtube. O jei Miai daina nepatinka, tai gali ir pati pasišalinti iš atrankos, kam ta auka Bet ne, geriau važiuos su "kaimietiška" daina, kurios nekenčia.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2015 02 19, 17:21)
O ką jai daryt, gal akis išsilupt?
Man patinka This Time dainuota Vaido ir Monikos, paklausiau Mijos Dangerous, tai jetau , tarimas anglų tragiškas, balsas tas kniaukiantis jau vemt verčia.
Aš irgi už šį duetą nubalsavau, nors ir nelabai jis man, bet geriausiai iš blogų
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 16:57)
Nei ta daina visiškas pravalas, nei ji liks paskutinė (jei Mia nedainuos), nereik čia dramatizuot Komentarai iš užsieniečių geri. Va praėjusiais metais tai buvo dainelė, nepamenu nei vieno gero komentaro iš užsieniečių nei eurovizijos forume, nei youtube. O jei Miai daina nepatinka, tai gali ir pati pasišalinti iš atrankos, kam ta auka Bet ne, geriau važiuos su "kaimietiška" daina, kurios nekenčia.
Praeitais metai skaičiau rusų forume apie Viliją, tai nieks beveik nesuprato tos dainos, maždaug visi wtf
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 17:57)