Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(mjforever @ 2015 02 18, 19:38)
novatoriškai kaimietiška  smile.gif nepakenčiu country stiliaus muzikos, bet Vaido gabalas aišku ne tradicinis country, pamodernintas, esą labai madingas.

Ai, tai country čia vadinama kaimietiška? Nežinojau net smile.gif Aš galvojau, čia ta provincialumo prasme.

Geras šitas kaimietiškas gabalas wub.gif
https://www.youtube....h?v=LI8khooPyJk
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 20:44)
Ai, tai country čia vadinama kaimietiška? Nežinojau net smile.gif Aš galvojau, čia ta provincialumo prasme.

Geras šitas kaimietiškas gabalas wub.gif
https://www.youtube....h?v=LI8khooPyJk

koks fainas Stingas biggrin.gif bet dainos negaliu klausyti- country country
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 18:53)
Tai visgi Mumford and Sons muzika kaimietiška ar ne? biggrin.gif
------------
O Mios ar jūsų skonis nėra kažkoks kaimietiškumo barometras biggrin.gif Man kaimietiška muzika - tai atgyvenus estrada arba banalus popsas, kurį pati Mia dainuoja.

Tikrai ne rolleyes.gif Nors Mumford and Sons ir šitos dainuškos stilius yra tas pats, bet kaip ir kiekvieno stiliaus, gali būt kokybiška muzika, gali būt ne. Tas pats popsas gali būt gerai padarytas (patinka ar ne - čia jau skonio reikalas, bet kokybė gan nenuginčijamas aspektas), ir gali būt "pusbroliai aliukai"... tai taip ir su šita daina - tiesiog gavosi visiškai nevykęs bandymas nukopijuot M and S rolleyes.gif
------------
na, aš nežinau, ką dainuoja Mia (atvirai pasakius ir žinot nenoriu biggrin.gif), beveik neklausau LT estrados (bent kokių 80 proc ), bet vat barometras ne mano skonis, kažkodėl absoliuti mažuma palaiko šią dainą, kiek pastebėjau iš komentarų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 18, 23:18)
Tikrai ne rolleyes.gif Nors Mumford and Sons ir šitos dainuškos stilius yra tas pats, bet kaip ir kiekvieno stiliaus, gali būt kokybiška muzika, gali būt ne. Tas pats popsas gali būt gerai padarytas (patinka ar ne - čia jau skonio reikalas, bet kokybė gan nenuginčijamas aspektas), ir gali būt "pusbroliai aliukai"... tai taip ir su šita daina - tiesiog gavosi visiškai nevykęs bandymas nukopijuot M and S rolleyes.gif
------------
na, aš nežinau, ką dainuoja Mia (atvirai pasakius ir žinot nenoriu biggrin.gif), beveik neklausau LT estrados (bent kokių 80 proc ), bet vat barometras ne mano skonis, kažkodėl absoliuti mažuma palaiko šią dainą, kiek pastebėjau iš komentarų rolleyes.gif

Toks nevykes, kad iskart atpazinot, jog juos kopijuoja biggrin.gif tai gal visgi vykes?

Dauguma isvis ne dainas, o zmones palaiko, tiksliau sakant, kai kuriu nepalaiko.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 00:08)
Toks nevykes, kad iskart atpazinot, jog juos kopijuoja biggrin.gif tai gal visgi vykes?
-----
Dauguma isvis ne dainas, o zmones palaiko, tiksliau sakant, kai kuriu nepalaiko.

O kopijuotos dainos, pagal jus, tolygu vykusios dainos? Kas per "logika".. Kopijuota daina šita, bet yra geras posakis, jei jau kažką kopijuoji, tai padaryk tai geriau, arba tada nekopijuok išvis.. Taip ir šiuo atveju gavosi tiesiog pigi parodija.. Gal pakklausykit M & S nors vieną dainą, tada suprasit skirtumą. Nes kol kas, tik kabinėjatės prie žodžių.
-----
Niekad ji internetiniam balsavime nebuvo tarp lyderių, iki paskutinės laidos, kai kažkaip "netikėtai" komisiją ją už ausų ištempė į finalą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 19, 08:09)
O kopijuotos dainos, pagal jus, tolygu vykusios dainos? Kas per "logika".. Kopijuota daina šita, bet yra geras posakis, jei jau kažką kopijuoji, tai padaryk tai geriau, arba tada nekopijuok išvis.. Taip ir šiuo atveju gavosi tiesiog pigi parodija.. Gal pakklausykit M & S nors vieną dainą, tada suprasit skirtumą. Nes kol kas, tik kabinėjatės prie žodžių.
-----
Niekad ji internetiniam balsavime nebuvo tarp lyderių, iki paskutinės laidos, kai kažkaip "netikėtai" komisiją ją už ausų ištempė į finalą rolleyes.gif

lol, taigi čia ne aš teigiau, kad nusižiūrėta nuo MS, o jūs biggrin.gif Gyvenime nepasakyčiau, kad nusižiūrėta, vien dėl to, kad country motyvas yra, lyg vienintelė grupė būtų MS, kuri groja tą stilių. Taip, mano logika, kad jei atpažįsti, kad kažką kopijuoja, vadinasi, vykusiai tai daro.

O jau internetinis balsavimas tai tikras sąžiningumo atspindys laugh.gif Už vieną dainą išvis švedai pribalsavo, o kas norėjo gudrauti, tai tikrai galėjo taip padaryt. Ne viena pastebėjo, kad galima n kartų iš tel. balsuot (o man, pvz., išvis nei karto neleido), o kur dar balsavimas proxy serverių pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 vasario 2015 - 09:28
http://m.delfi.lt/pr...php?id=67214872. Teisingas straipsnis
Atsakyti
Toks ir ekspertas, jei mano, kad Miai tinka ta daina. Dabar iš principo visi kiša tą Mią wacko.gif Gal ir nesąžininga ta antranka buvo, bet kuo pagelbės, kad duosi dainuoti dainą tam, kam ji visiškai netinka? Būtų kita daina, gal ir aš būčiau už Mią. Bet dabar schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 18, 12:12)
Na Mia tikrai netinka dainai This Time. Kad ir šeštadienį, trypčiojo kaip ožkelė kultūrnamyje per ją. Juokingai atrodė

drinks_cheers.gif Jei už ją tokie principingieji prabalsuos ir ji laimės, tai wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 19, 12:31)
Toks ir ekspertas, jei mano, kad Miai tinka ta daina.

O jus bent straipsni skaitet?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 19, 12:33)
O jus bent straipsni skaitet?

Niekas dabar nekeis tos dainos. "Dangerous" tai man staramodna-balkanovizinė schmoll.gif Nors jei būtų išrinkta, tai aš ne prieš, kad Mia ją dainuotų.
Atsakyti
Na, finale neliko nei vieno mano favorito... smile.gif Vieninteli varianta matau vezti i Eurovizija - Vaido ir Linkytes dueta, blogiausiu atveju - Vaidas vienas, bet tuomet reikia stipriu beku kad sukurtu dueto ispudi. Bet vistiek duetas butu geriau, nes siai dainai prasosi butent dueto, kontakto, bendravimo vienas su kitu scenoje, plius jie tinka duete, geriau ziurisi negu po viena, mano nuomone.

Man jie primine si dueta, kadaise uz ji sirgau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 19 vasario 2015 - 12:40
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 19, 12:24)
drinks_cheers.gif
Aš irgi pagalvojau, kad jei Mios Dangerous nebūtų skambėjusi pabaigoje, ji matomai būtų surinkusi daugiau balsų ax.gif :

Ištrauka iš straipsnio
"...Taigi siūlyčiau finaliniame atrankos koncerte žiūrovų ir komisijos vertinimui pateikti dvi dainas: „This Time“, kurią atliktų M. Linkytės ir V. Baumilos duetas ir naują „Dangerous“ versiją, atliekamą Mios ir grupės „Night Life“. Juk praėjusį kartą tyčia ar netyčia buvo surėdyta, kad Mios pasirodymas būtų paskutinis ir greitai augantys jos dainai palankių žiūrovų balsai niekaip nebegalėtų pasivyti ir pralenkti pirmąją vietą laimėjusios dainos balsus."

Atsakyti