Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

Bet patys isrinkom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 18, 14:13)
Kaip tai kita daina taps? O kaip Vaidas pernai lėtas visokias nesąmoningas Attention versijas darė? Jam buvo galima ir problemos nematėte? rolleyes.gif

Man jo versija tada patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 14:20)

Aš tai ne, ne pati biggrin.gif Nemačiau tada iš viso atrankos, po to įsijungiu EV, išeina Lietuva ir nei juoktis, nei verkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 14:20)

user posted image

Ne visai smile.gif Tais metais nugalejo Bavaria su "We all". Bet kažkas atkapstė, kad ta daina buvo nuskambejus anksciau nei leistina ir ja diskvalifikavo. O Aivarą labai palaikė komisija, ne žiūrovai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 10:11)

šiaip daina aišku nėra kaimietiškai, popsinė absoliučiai, bet net jei ir būtų kaimietiška, nereiškia, kad bloga. prisiminkit pernai olandai su visišku country i penketuka pateko. na bet Miai siaip pikta, tai beleka dabar sakys

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 18, 15:13)
Kaip tai kita daina taps? O kaip Vaidas pernai lėtas visokias nesąmoningas Attention versijas darė? Jam buvo galima ir problemos nematėte? rolleyes.gif

o tas letas Vaido variantas man net labai neprastai skambejo. tik gal nelabai euroviziskai, o kokioj kavinej prie juros paklausyti vakare smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 18, 15:59)
Aš tai ne, ne pati biggrin.gif Nemačiau tada iš viso atrankos, po to įsijungiu EV, išeina Lietuva ir nei juoktis, nei verkt biggrin.gif

o ar tais laikais ne vien tik komisija rinkdavo? nelabai beatsimenu
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 18, 16:01)

Na taip, be vis tiek daug norejo jo, kad liko/tapo antras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 18, 15:01)
Ne visai smile.gif Tais metais nugalejo Bavaria su "We all". Bet kažkas atkapstė, kad ta daina buvo nuskambejus anksciau nei leistina ir ja diskvalifikavo. O Aivarą labai palaikė komisija, ne žiūrovai.

Tai va matom kas gaunasi, kai už visus nusprendžia komisija, kaip ir šį kartą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 17, 23:00)
ne, ten buvo ne dainuška, ten buvo IDĖJA cool.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurgel @ 2015 02 18, 15:01)

aaaa kokia ji man baisi buvo doh.gif lotuliukas.gif Aivaras 100kart geriau klausėsi ir atrodė, kol... neužlipo į EV sceną laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 18 vasario 2015 - 18:10
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 09:11)

nu va Mia kątik save oficialiai išbraukė iš dalyvių trejeto biggrin.gif
bet kaip juokinga, dar neseniai komentavau, kad visiškai nusižiūrėta nuo Mumford and Sons, ir Vaidas savo komentaru tą tik patvirtino doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 09:31)
O kokia daina jai ne kaimietiška? Dangerous? lotuliukas.gif Su tokiom dainom prieš 10 m. reikėjo važiuot.

pilna ne kaimietiškų buvo - ta pati right way ar Factory Hearts...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 18, 18:42)
nu va Mia kątik save oficialiai išbraukė iš dalyvių trejeto biggrin.gif
bet kaip juokinga, dar neseniai komentavau, kad visiškai nusižiūrėta nuo Mumford and Sons, ir Vaidas savo komentaru tą tik patvirtino  doh.gif  biggrin.gif
pilna ne kaimietiškų buvo - ta pati right way ar Factory Hearts...

Tai visgi Mumford and Sons muzika kaimietiška ar ne? biggrin.gif Man tai "This Time" tikrai ne kaimietiška. Paprasta gal, bet tikrai ne kaimietiška. O Mios ar jūsų skonis nėra kažkoks kaimietiškumo barometras biggrin.gif Man kaimietiška muzika - tai atgyvenus estrada arba banalus popsas, kurį pati Mia dainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 18 vasario 2015 - 19:04
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 15:20)

user posted image

ne taip seniai mačiau- gražus vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 19:53)
Tai visgi Mumford and Sons muzika kaimietiška ar ne? biggrin.gif Man tai "This Time" tikrai ne kaimietiška. Paprasta gal, bet tikrai ne kaimietiška. O Mios ar jūsų skonis nėra kažkoks kaimietiškumo barometras biggrin.gif Man kaimietiška muzika - tai atgyvenus estrada arba banalus popsas, kurį pati Mia dainuoja.

novatoriškai kaimietiška smile.gif nepakenčiu country stiliaus muzikos, bet Vaido gabalas aišku ne tradicinis country, pamodernintas, esą labai madingas.
Atsakyti