Tai dar karta irodo, kokia nevykusi sistema. Kai daina ir atlikejas renkama atskirai vienas nuo kito. Absurdu absurdas. Kam tas farsas, kad dar liko trejetuke Mia?
Kad protestuojantys galėtų prabalsuot O atrankos sistema tikrai absoliučiai nevykusi. Manau, su tuo sutinka visi, išskyrus organizatorius.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 11:06)
Man tai keistas toks mąstymas "vat specialiai balsuosiu, nesvarbu, kad daina jai visiškai netinka". Ir ką tuo pasieksit be to, kad atseit kažką kažkam įrodysit? Ar čia tam, kad daina liktų gale ir galėtumėt šaukti "sakiau, jog daina lieva"? Šiaip aš ne prieš Mią, bet tik ne su šia daina Mią reikėjo siųsti praėjusiais metais, bet va gi sąžiningai žiūrovai išrinko ir dainą, ir dainininkę, o dabar, labai greit tai pamiršę, nepatenkinti purkštauja, kad bus blogai, nes nesąžiningai prastūmė, lyg daugumos žiūrovų nuomonė būtų kažkoks kelias į sėkmę.
O kodėl ji jai netinka? Čia Jūsų nuomonė. Manau, kad ją gavusi ji pasidarytų tą dainą sau, pagal save. Tegu, kad ir lieka gale, bet bus bent sąžiningai išsiųsta. Jau geriau į ją besišypsančią žiūrėt, negu į Monikutės amžinai nepatenkintą ir dirbtinai koketuojantį veidelį.
Kas čia purkštauja dėl pernai? Nerinkau Vilijos, bet kaip ir visada palaikiau LT atstovus.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 11:56)
Tai dar karta irodo, kokia nevykusi sistema. Kai daina ir atlikejas renkama atskirai vienas nuo kito. Absurdu absurdas. Kam tas farsas, kad dar liko trejetuke Mia?
Tiesiog paprasčiausiai šlykštu!
QUOTE(oziarage @ 2015 02 18, 11:43)
O kodėl ji jai netinka? Čia Jūsų nuomonė. Manau, kad ją gavusi ji pasidarytų tą dainą sau, pagal save. Tegu, kad ir lieka gale, bet bus bent sąžiningai išsiųsta. Jau geriau į ją besišypsančią žiūrėt, negu į Monikutės amžinai nepatenkintą ir dirbtinai koketuojantį veidelį.
Kas čia purkštauja dėl pernai? Nerinkau Vilijos, bet kaip ir visada palaikiau LT atstovus.
Ne tik mano nuomonė Netinka visiškai balsas ir viskas! Padarys pagal save - tai daina taps kita. Bent sąžiningai - tai čia kaip norit jūs? Nes aš tai tikrai jos nenoriu, o jau čia sprendžiat už daugumą, kad atseit visi Mios nori. Tikrai ne. Na nebent kartu su Vaidu dainuotų, bet tik ne viena.
Kiek pamenu, praėjusiais metais finale Vaidui irgi nebuvo tinkamų dainų, nes ten visų finalinių dainų žodžiai buvo iš moteriškos perspektyvos. Bet nedarė jokios tragedijos, suprato, kad nelemta jam laimėt ir tiek.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 11:50)
Bent sąžiningai - tai čia kaip norit jūs? Nes aš tai tikrai jos nenoriu, o jau čia sprendžiat už daugumą, kad atseit visi Mios nori. Tikrai ne.
Sakyciau - dauguma nori bet ko, isskyrus Linkyte. Arba Linkyte duete.
Na Mia tikrai netinka dainai This Time. Kad ir šeštadienį, trypčiojo kaip ožkelė kultūrnamyje per ją. Juokingai atrodė
QUOTE(linamog @ 2015 02 18, 11:52)
Sakyciau - dauguma nori bet ko, isskyrus Linkyte. Arba Linkyte duete.
Na, man ta daina reikalauja vyriško balso, tai nei viena Linkytė nei tuo labiau Mia man ne variantas. Arba Baumila vienas, arba su Linkyte/Mia, kitaip neįsivaizduoju.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 13:21)
Na, man ta daina reikalauja vyriško balso, tai nei viena Linkytė nei tuo labiau Mia man ne variantas. Arba Baumila vienas, arba su Linkyte/Mia, kitaip neįsivaizduoju.
arba visai LT nedalyvauja siemet
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 18, 13:14)
arba visai LT nedalyvauja siemet
Dar ne su tokiom dainom dalyvavo ir nieko
Man tai ta "This time" nėra baisi šiaip. Ji man viena iš dviejų(kita buvo "Not perfect"), apie kurias iš karto pagalvojau, kad viena iš šitų važiuos (Bet aš ja nelabai tikiu dėl kitų priežasčių apie kurias kažkada kalbėjau).
Kad į finalą praeis, šį kartą beveik neabejoju. Bet finale turėtų būt žemokai. Man atrodo šitai dainai daugiau šansų nei pernykštei Vilijos, nes šita gerokai euroviziškesnė.
O šiais metais juk irgi nebuvo tokių dainų, apie kurias pasakytum - va, šita tai jau tikrai bus ta, kuri paklius į dešimtuką
O dainuot tai labiausiai ją tiktų duetui, tiksliau - Vaidui ir Moncei ( )
Nu sunku man bus persilaužt sirgt už pasikėlėlius, bet kadangi visada palaikau Lietuvą, tai, matyt, palaikysiu ir šį sykį. Įsivaizduosiu, kad sergu tik už Lietuvos dainą, kurią sukūrė ne Vaidas, ir ne Monika Taip sakant, visada reikia ieškot pliusų
Papildyta:
Ai, dar kas dėl Mijos pasisakymo, tai ji truputį prašovė apie tas tendencijas. Taigi tas stilius dabar ant bangos (tik nežinia kiek ilgai).
Kad į finalą praeis, šį kartą beveik neabejoju. Bet finale turėtų būt žemokai. Man atrodo šitai dainai daugiau šansų nei pernykštei Vilijos, nes šita gerokai euroviziškesnė.
O šiais metais juk irgi nebuvo tokių dainų, apie kurias pasakytum - va, šita tai jau tikrai bus ta, kuri paklius į dešimtuką
O dainuot tai labiausiai ją tiktų duetui, tiksliau - Vaidui ir Moncei ( )
Nu sunku man bus persilaužt sirgt už pasikėlėlius, bet kadangi visada palaikau Lietuvą, tai, matyt, palaikysiu ir šį sykį. Įsivaizduosiu, kad sergu tik už Lietuvos dainą, kurią sukūrė ne Vaidas, ir ne Monika Taip sakant, visada reikia ieškot pliusų
Papildyta:
Ai, dar kas dėl Mijos pasisakymo, tai ji truputį prašovė apie tas tendencijas. Taigi tas stilius dabar ant bangos (tik nežinia kiek ilgai).
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 11:50)
Netinka visiškai balsas ir viskas! Padarys pagal save - tai daina taps kita.
Kaip tai kita daina taps? O kaip Vaidas pernai lėtas visokias nesąmoningas Attention versijas darė? Jam buvo galima ir problemos nematėte?
Papildyta:
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 18, 12:12)
Na Mia tikrai netinka dainai This Time. Kad ir šeštadienį, trypčiojo kaip ožkelė kultūrnamyje per ją. Juokingai atrodė
O tai jau Vaidas ne kaip ožys trypčioja?
Papildyta:
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 02 18, 13:21)
Dar ne su tokiom dainom dalyvavo ir nieko
...Aivarą prisiminus...
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 18, 13:31)
Man tai ta "This time" nėra baisi šiaip. Ji man viena iš dviejų(kita buvo "Not perfect"), apie kurias iš karto pagalvojau, kad viena iš šitų važiuos (Bet aš ja nelabai tikiu dėl kitų priežasčių apie kurias kažkada kalbėjau).
Man "This Time" ir "Not Perfect" geriausios šiųmetėj atrankoj. Dar patiko "The Right Way" ir "Skęstu". Na dar "Factory Hearts" nebloga. Bet iš principo norėjau, kad važiuotų linksma daina.
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 18, 14:13)
Kaip tai kita daina taps? O kaip Vaidas pernai lėtas visokias nesąmoningas Attention versijas darė? Jam buvo galima ir problemos nematėte?
Darė, nes žinojo, kad su moteriška daina neišvažiuos šiaip ar taip Mia irgi ten iš kažkurios dainos buvo raudą padariusi, bet visai neblogai skambėjo.