Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

„Eurovizijos“ gerbėjai nepatenkinti tuo, kas vyko šeštadienį
Atsakyti
Esu viena iš pasipiktinusių!
Nemačiau laidos šeštadienį. Žiūrėjau šiandien Nebuvau iš tiesų nė už vieną dainą finale bet tai kas buvo padaryta su dviem dainom, tai siaubas. Tegu nusišauna Monika. Ir, jei ji kažkokiu pavidalu laimės, tai bus pirmi metai, kada aš nepalaikysiu LT atstovo.
O kodėl negali Vaidas ir Mia dainuoti kartu? Pabando tik išskirtines sąlygas jai padaryti!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 17 vasario 2015 - 14:17
O gal ji iš tiesų tokia betalentė, kad nesugeba Militos dainos atlikti.
Bet kokiu atveju, ji tikrai paskutinis žmogus, kuris turėtų į EV vykti ax.gif
Atsakyti
Wilma La dalyvaus Australijos atrankoje i Eurovizija su savo kurybos daina "Do we dare", kuria buvo siulyta ir LT atrankai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 17, 14:52)
Wilma La dalyvaus Australijos atrankoje i Eurovizija su savo kurybos daina "Do we dare", kuria buvo siulyta ir LT atrankai.

Šaunuolė, bet kaži ar ten vertinama egzotika kaip pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 17, 17:04)
Šaunuolė, bet kaži ar ten vertinama egzotika kaip pas mus g.gif

Bus matyti, o mazu daina labai vykusi. "Factory Hearts" autorius ja girdejo, sake, labai stipri.
Atsakyti
baikit cia verkt del tos dainos, nei vienos geros siemet nebuvo. Kaip ir pernai cool.gif nuvaziuos, sudalyvaus ir baigta kalba.
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 17, 19:54)
baikit cia verkt del tos dainos, nei vienos geros siemet nebuvo. Kaip ir pernai  cool.gif nuvaziuos, sudalyvaus ir baigta kalba.

o kol nuvažiuos, galim ir pakalbėti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai, va, mąstau, kad turbūt šitas atrankos nesąmones atleisčiau organizatoriams, jei laimėtų Mia ir pasikviestų duetu dainuot kokį visai nieko, charizmatišką vyruką... biggrin.gif Mikutavičių pvz. wub.gif Aišku, jis nesutiktų, bet pasvajot nieks nedraudžia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 17, 18:54)
baikit cia verkt del tos dainos, nei vienos geros siemet nebuvo. Kaip ir pernai  cool.gif nuvaziuos, sudalyvaus ir baigta kalba.

o gal ir nenuvažiuos.. gerai pasistengus laugh.gif su atlikėjais kaip ir aišku, bet va dėl dainos dar galima gal kažką padaryt blush2.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 16, 17:13)
Lyg būtų skirtumas, su kuria daina iš pusfinalio neišsikrapštyt cool.gif

nu kaip kam rolleyes.gif man jau geriau su gera daina neišsikrapštyt, bet gėdos bent nepadaryt, negu su Time rolleyes.gif bet matyt išsikrapštysim vien su "šaliniu",o ne "daininiu balsavimu...

QUOTE(atverklanga @ 2015 02 16, 17:16)
Labai faina daina  rolleyes.gif  Beje, man atrodo "Not perfect" panasaus stiliaus buvo.

tikrai turi panašumų drinks_cheers.gif

QUOTE(Zivilka @ 2015 02 16, 19:30)

bet man daina faina. ir dangerous faina. ta right way visiskai bledna, neatkreipciau EV demesio niekada, jei kita salis ja dainuotu.

skonio reikalas... man pvz, dangerous - klaiki, time - lieva, o right way man labai patiko, ypač Jurgio atliekama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 17 vasario 2015 - 20:59
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 17, 18:54)

Pernai buvo savotiškai išsišokanti daina, o tokios arba nesuprastos lieka, arba gana aukštai šauna. Šiemet daina močiučių rateliui, nūūūūda cool.gif Vienintelė viltis ta, kad šiemet iš viso visa Eurovizija kol kas nūda biggrin.gif Šiemet Vilija tenais visai kitaip skambėtų, o pernai tokia konkurencija buvo, kad
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 17, 21:09)
o gal ir nenuvažiuos.. gerai pasistengus laugh.gif su atlikėjais kaip ir aišku, bet va dėl dainos dar galima gal kažką padaryt blush2.gif  tongue.gif

pvz?
Atsakyti