Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Selga @ 2015 02 16, 12:00)

Bala nematė, nežinau, ar laimės, bet kol kas "rezervuoju" šį braliuką: https://www.youtube....h?v=nHgit-6MKaI  biggrin.gif

Labai faina daina rolleyes.gif Beje, man atrodo "Not perfect" panasaus stiliaus buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 16, 17:28)
Visai nieko braliukas smile.gif Ir daina tokia visai man patiko. smile.gif

Taip, simpatiškas toks. Vokaliniais gebėjimais nespinduliuoja, bet neblogas. Dainoje kulminacijos nelabai esama, bet eurovizijai tai nevisada būtina. Na, bet pradžiai jam reikia įveikti dar finalo slenkstį, kur jam koją kiša ši, gerai vertinama (ypač užsieniečių komentatorių) daina https://www.youtube....h?v=JKMjBIx05R0 Man ji irgi nieko, bet ar ji tinkama eurovizijai- nežinau. g.gif

Mačiau,youtubėje buvo ukrainiečių pasisakančių, kad už "mano" braliuką balsuotų, nes jų atstovų šiemet nebus verysad.gif . Čia matyt dėl to, kad jis nepabijojo ukrainietiškai dainuoti https://www.youtube....h?v=7-s1lVdQmy0
Atsakyti
Sitam klipe , kai ta braliuka is arti rodo, tai man tas feisas didelem zydrom akim trumpais blondiniskais plaukais uznesa i Miley "Wrecking ball" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 16, 18:25)
Sitam klipe , kai ta braliuka is arti rodo, tai man tas feisas didelem zydrom akim trumpais blondiniskais plaukais uznesa i Miley "Wrecking ball"  biggrin.gif

Geros asociacijos. biggrin.gif Yra panašumų, yra...
Jis tai dar nieko, bet ta pana ar motera šiurpulinga kokia blink.gif
Man jis velniškai gražus ten, kur ukrainietiškai dainuoja. Toks vyriškas , sexy, o plius dar daina tokia jautri- žodžiu, super wub.gif .
Na, ta jo eurovizinė daina mano ausiai gan nebloga, nėra lėkšta. Kuo daugiau klausau, tuo labiau patinka.
Neblogų variantų šiemet braliukai turi, tik va, kad išsirinktų tai, ko reikia, nes, kaip suprantu, žiūri palaiko ne jį, o pirmąją kompaniją ("LV United" smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 16 vasario 2015 - 17:40
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 16, 18:13)
Jei auditas parodys, kad buvo klastojami duomenys, tai irgi pašalins. Ot problema.
O jau tos  sąmokslo teorijos tikrai amžinų nuskriaustųjų ašarojimas irnesakyk.gif Lyg būtų skirtumas, su kuria daina iš pusfinalio neišsikrapštyt cool.gif

O jus tikriausia isitikinusi, kad visa atranka tiek internete, tiek per tv yra skaidri kaip kristolas. biggrin.gif Ir dar nesupratau prie ko cia kazkokie nuskiaustieji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2015 02 16, 17:13)
Jei auditas parodys, kad buvo klastojami duomenys, tai irgi pašalins. Ot problema.
O jau tos  sąmokslo teorijos tikrai amžinų nuskriaustųjų ašarojimas irnesakyk.gif Lyg būtų skirtumas, su kuria daina iš pusfinalio neišsikrapštyt cool.gif

Visa esmė kaip kas norės sureaguoti į tą auditą arba ne cool.gif Kavaliauskas gal ir šiaip kuo neįtiko, o Baumila iš apvadinto bepročiu, patapo geidžiamiausiu komisijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 15, 23:47)
Vat tau ir "žmonės išrinko"  doh.gif  doh.gif
Aišku, tie kurie tik antraštes skaito, tuo gali ir patikėti.

nu o tai ko zmogui paskaicius antrastes netiketi. paraso isrinko, reiskia isrinko

QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 16, 17:44)
Matau uz mane jau atsakyta i si klausima, bet pasisakysiu ir as. Kabutese parasiau nes daina rinko internetu. Kiekviena savaite vis iskrisdavo po dvi. O ar kas kontroliuoja balsavimus internete? Kaip balsavimas internete gali buti skaidrus kai vieni gali balsuot po kelis kart is to paties kompiuterio, o kiti viena arba isvis negali? Ir dar kadangi tai pasaulinis tinklas tai bet kurios salies zmogus uzejes i lrt.lt galetu balsuoti. As nezinau ar tai leidziama? Jus gali sakyt kad netokia jau svarbi ta Lietuvos atranka, bet kai kas ja labai domisi. Uztenka vieno kuris pasitelkes technologijas pribalsuotu kelis simtus katu, kad rezultatai pasikeistu. Ar tai butu uzsienietis ar lietuvis. Nesuprantu kaip beveik visad lyderiavusi daina "Not perfect"pries pat finala iskrito, o "this time" kuri vilkosi uodegoje, kazkokiu stebuklingu budu pateko i trejetuka. Zodziu as netikiu, kad daina isrinkta skaidriai, o kur dar musu ir uzsienio komisijos balsavimas. Taip kad ne mes isrinkom o isrinko uz mus. Beje skambuciu skaiciu irgi galima suklastoti. Del to pernai buvo pasalintas Martynas  Kavaliauskas.

nu aisku, kad nieko neaisku.
bet man daina faina. ir dangerous faina. ta right way visiskai bledna, neatkreipciau EV demesio niekada, jei kita salis ja dainuotu.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 16, 19:30)
nu aisku, kad nieko neaisku.
bet man daina faina. ir dangerous faina. ta right way visiskai bledna, neatkreipciau EV demesio niekada, jei kita salis ja dainuotu.

Na kas neaišku? Buvo skelbiama, kad balsuokite lrt puslapyje už dainas,pagal surinktus balsus bus išrinktos trys dainos, kurios kovos finale. Prieš sustabdant balsavimą lrt puslapyje, This Time buvo 6 vietoje. Zodžiu, toli iki trejetuko. Bet tada staiga komisija tarpusavyje pasitaria ir pareiškia, kad finale kovos visai kitos dainos, nei pirmavo. Va ir reakcija dėl to tokia blink.gif Nugis galėjo iš karto pasakyti, kad šiemet važiuos į EV ši daina ir viskas. Jie turi tokią teisę.
Dar pastebėjimas toks, ilgą laiką Not Perfect buvo lyderė. Komisija irgi gyrė susirietus, hitas, užkabina iš karto ir bla bla bla. Kai iškyla grėsmė iškristi This Time, ji iškarto tapo labai prasta blink.gif
Lygiai taip pat neaiškiai iškrito Factory Heats. Pagal lentelę, tą savaitęji nebuvo paskutinė, o va ėmė ir išmetė. Tarpusavyje pasitarę.
Ką finale Vaidas su Dangerous daina padarė, tai iš vis pasityčiojimas. Akivaizdžiai išsidergė iš dainos, nes tokį variantą išgirdus, mažai kam ranka kilo balsuot, manyčiau.
Žodžiu, sėkmės Vaidui ir Monikitai. Na labai norėjo žmonės- tegu. Ai, FB Monikitos paklausiau, kodėl trina komentarus? Užblokavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 16, 21:23)
Na kas neaišku? Buvo skelbiama, kad balsuokite lrt puslapyje už dainas,pagal surinktus balsus bus išrinktos trys dainos, kurios kovos finale. Prieš sustabdant balsavimą lrt puslapyje, This Time buvo 6 vietoje. Zodžiu, toli iki trejetuko. Bet tada staiga komisija tarpusavyje pasitaria ir pareiškia, kad finale kovos visai kitos dainos, nei pirmavo. Va ir reakcija dėl to tokia blink.gif  Nugis galėjo iš karto pasakyti, kad šiemet važiuos į EV ši daina ir viskas. Jie turi tokią teisę.
Dar pastebėjimas toks, ilgą laiką Not Perfect buvo lyderė. Komisija irgi gyrė susirietus, hitas, užkabina iš karto ir bla bla bla. Kai iškyla grėsmė iškristi This Time, ji iškarto tapo labai prasta blink.gif
Lygiai taip pat neaiškiai iškrito Factory Heats. Pagal lentelę, tą savaitęji nebuvo paskutinė, o va ėmė ir išmetė. Tarpusavyje pasitarę.
Ką finale Vaidas su Dangerous daina padarė, tai iš vis pasityčiojimas. Akivaizdžiai išsidergė iš dainos, nes tokį variantą išgirdus, mažai kam ranka kilo balsuot, manyčiau.
Žodžiu, sėkmės Vaidui ir Monikitai. Na labai norėjo žmonės- tegu. Ai, FB Monikitos paklausiau, kodėl trina komentarus? Užblokavo biggrin.gif

ne, ka jus paraset, aisku. sakau su isrinkimu pasirodo neaisku, tamsus reikalas. bet sakau ,man daina tinka, tu ne is trejeto is viso negirdejau, tai man pyktis uz tai nekyla. turbut daug tokios liaudies bus, net tokiu, kurie tik per EV pamato, ka LT atsiunte ir niekam jau nebesvarbu bus.
Atsakyti
viskas gerai bus, nėra gi bloga ta daina, linksma user posted image , tegul tik duetu vyksta, nenusidainuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 02 16, 20:38)
viskas gerai bus, nėra gi bloga ta daina, linksma user posted image  , tegul tik duetu vyksta, nenusidainuos  cool.gif

Vienas kitą už ausų temps? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 16, 22:34)
Vienas kitą už ausų temps? biggrin.gif

nu kad jie vis taip kalba, koks jie viens kitam užnugaris su ta daina biggrin.gif kažkiek yr tiesos, vienas kito trūkumus pridangsto.
Atsakyti