Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 21:50)

KAIP NETIKĖTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blink.gif

ir kaip apgailėtina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 15, 22:47)
Vat tau ir "žmonės išrinko"  doh.gif  doh.gif
Aišku, tie kurie tik antraštes skaito, tuo gali ir patikėti.

Na internetinio ir mobilaus balsavimo rezultatai teoriškai skirtis gali, daug kas gaili pinigų ir nebalsuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 16, 00:28)
Na internetinio ir mobilaus balsavimo rezultatai teoriškai skirtis gali, daug kas gaili pinigų ir nebalsuoja  rolleyes.gif

Tai vat butent, balsuoja artimieji ir dar keli. O mases rinktu visai kas kita.
As gyvenime nesu uz nieka balsavus, bet ne del pinigu. Nezinau net kodel.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 15, 23:28)
Na internetinio ir mobilaus balsavimo rezultatai teoriškai skirtis gali, daug kas gaili pinigų ir nebalsuoja  rolleyes.gif

Aš apie tą lentelę už interneto. Juk už dainą balsavimas (iki vakar) buvo nemokamas.
Atsakyti
Man nepatinka šiųmetinė mūsų daina. Kaip nepatiko ir pernai.
Nepatinka, kad važiuos Monika ar/ir Vaidas. Kaip nepatiko ir anų metų sprendimas, kad turėjo važiuot Vilija.
Bet turim ką turim (reiškia, kelinti metai net neturim iš ko rinkt laugh.gif ). Bent jau mane, kai pamenu atrankas penkmečiu ir daugiau atgal, liūdesys apninka. Ir dėl to kalti organizatoriai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 23:33)
Tai vat butent, balsuoja artimieji ir dar keli. O mases rinktu visai kas kita.

na, masėms juk nebuvo uždrausta balsuot. o jei nebalsuoja, kam skųstis po to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 00:49)
na, masėms juk nebuvo uždrausta balsuot. o jei nebalsuoja, kam skųstis po to  g.gif

uz daina balsavau blush2.gif tik sms nesu rasius.
Atsakyti
o tas internetinis balsavimas turėjo įtakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 16, 00:52)
o tas internetinis balsavimas turėjo įtakos?  g.gif

Itariu, kad joks neturejo itakos lotuliukas.gif Visa atranka vienas didelis feikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 15, 23:52)
o tas internetinis balsavimas turėjo įtakos?  g.gif

Teoriškai turėjo turėt smile.gif Bent aš supratau, kad žiūrovai būtent taip savo balsą (dainai) ir atiduoda. Na šeštad. jau reikėjo per šou balsuoti SMS ar skambučiais.
Bet pagal lenteles panašu, kad nelabai tie mūsų balsavimai įtakos turėjo. Komisija pasikoregavo , kaip reikėjo jai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 15, 23:40)
Aš apie tą lentelę už interneto. Juk už dainą balsavimas (iki vakar) buvo nemokamas.

nu tai ir sakau, kad teoriškai galėjo skirtis rezultatai, kad internetinėj viena daina pirmavo, o kai balsavo mokamai, laimėjo kita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 16, 00:12)
nu tai ir sakau, kad teoriškai galėjo skirtis rezultatai, kad internetinėj viena daina pirmavo, o kai balsavo mokamai, laimėjo kita rolleyes.gif

Kažkodėl nesusikalbam biggrin.gif doh.gif Tai aišku, kad galėjo skirtis šeštadienio balsavime.
Bet grįžkim į tą momentą, kada pagal žiūrovus balsuojant internet. būdu buvo atrinktos trys dainos (šeštadienio balsavimui). This Time nė pro kur į trejetuką nepapuolė. Komisija ją ištraukė ir stipriai žiūrovų balsavimus pakoregavo.
Pagal tą fuksės įmestą žiūrovų balsavimo lentelės screen'ą prieš sustabdant žiūrovų balsavimus This Time buvo... šeštoje vietoje rolleyes.gif Bet paskui sėkmingai papuolė į trejetuką.
Atsakyti