Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

manęs tai nestebina, kad This Time daug kam patinka. ji tokia easy, grynai popsinė, masėms. man ir pačiai iki priedainio visai nieko. priedainis tai pobjauris.
bet įtariu, labai greit atsibos ji. kaip Zilnys (berods) sakė, iškentėt kokius 5 kartus ją galima biggrin.gif

kas ten supaisys tą EV, gal ir sueis šita daina. bet kokiu atveju savą atstovą ar atstovus palaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 21:29)
na bet jus ir zodziais svaistotes. kurioj vietoj tas mano naivumas, jei as nesidomejau ta atranka.

1. Del jusu frazes - klausimo, kad kodel rasot kabutese, kad zmones isrinko. Dar karta paskaitykite, kad tik 1/5 nuleme zmoniu balsai.

2. Prie ko cia samokslo teorijos? Elementarus skaiciai parodo, kad zmones nerinko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 21:36)
1. Del jusu frazes - klausimo, kad kodel rasot kabutese, kad zmones isrinko. Dar karta paskaitykite, kad tik 1/5 nuleme zmoniu balsai.

2. Prie ko cia samokslo teorijos? Elementarus skaiciai parodo, kad zmones nerinko.

faktas, kad daina yra isrinkta, ir ji vaziuos...ir ne kabutese vaziuos, o is tikruju. daugiau nieko nezinau ir atbuline data jau nebeidomu is tikro.
o EV ir yra masiu festivalis, mases balsuoja. as esu mase. na lietuvisko popso nesiklausau, bet nesu profas, man arba grazu arba ne, kaip daugeliui zmoniu, kurie balsuoja. tai EV formate sita daina man faina, tiesiog faina, ir atlikejai faini. Vaida esu maciusi, Monikos tik varda girdejusi, bet viskas man su jais ok. bucinys gerai ten, atkreipia ziurovu demesi.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 22:06)
faktas, kad daina yra isrinkta, ir ji vaziuos...ir ne kabutese vaziuos, o is tikruju.

biggrin.gif kabutese buvo 'zmoniu isrinkta'. jau savo kalbose maisotes.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 22:30)
biggrin.gif kabutese buvo 'zmoniu isrinkta'. jau savo kalbose maisotes.

nesimaisau, ir kabutese buvo parasyta "isrinkta". ne zmoniu, ne komisiju, o aplamai isrinkta ir ta daina vaziuoja ne kabutese o realiai. kurioj vietoj susimaisymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilka: 15 vasario 2015 - 21:34
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 22:32)
nesimaisau, ir kabutese buvo parasyta "isrinkta". ne zmoniu, ne komisiju, o aplamai isrinkta ir ta daina vaziuoja ne kabutese o realiai. kurioj vietoj susimaisymas?

Jus pabrezet, kad sutapo zmoniu ir komisijos nuomone. O tai yra ne tiesa.
Jau rasiau apie tai, nesiplesiu.
spam.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 22:36)
Jus pabrezet, kad sutapo zmoniu ir komisijos nuomone. O tai yra ne tiesa.
Jau rasiau apie tai, nesiplesiu.
spam.gif

na taip, delfyje rezultatai surasyti, kaip balsavo komisija ir kaip ziurovai ir visur pirma vieta.
siaip as pabreziau, kad daina yra is tikro isrinkta, o ne kabutese isrinkta. bet zinoma mes cia bendraujame ne gyvai, todel ir tie pabrezimai daznai rasytojo ir skaitytojo skirtingai suprantami.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 22:41)
na taip, delfyje rezultatai surasyti, kaip balsavo komisija ir kaip ziurovai ir visur pirma vieta.
siaip as pabreziau, kad daina yra is tikro isrinkta, o ne kabutese isrinkta. bet zinoma mes cia bendraujame ne gyvai, todel ir tie pabrezimai daznai rasytojo ir skaitytojo skirtingai suprantami.

Zivilka, bet tik is tu triju dainu sutapo.. Renkat geriausia is blogiausiu. Anksciau skirdavosi. Pirmavo visai kita daina, sita buvo nusiritusi i pabaiga populiarumu. Apie tai kalba. Eliminavo konkurente ir tiek.

Keiciant tema.. ko visi ir tikisi biggrin.gif

Vaidas Baumila: „Duetas su Monika buvo neplanuotas, bet galėtume planuoti“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2015 - 21:50
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 22:50)
Zivilka, bet tik is tu triju dainu sutapo.. Renkat geriausia is blogiausiu. Anksciau skirdavosi. Pirmavo visai kita daina, sita buvo nusiritusi i pabaiga populiarumu. Apie tai kalba. Eliminavo konkurente ir tiek.

Keiciant tema.. ko visi ir tikisi  biggrin.gif

Vaidas Baumila: „Duetas su Monika buvo neplanuotas, bet galėtume planuoti“

O kokia daina pirmaudavo žiūrovų balsavimu? Aš irgi nesekiau EV, įdomu pasidarė.
Atsakyti
na kad anskciau nesutapo, kai buvo kitu dainu, galejo buti taip, kad kitu dainu megejai joms iskritus perejo prie sios dainos. na bet dzin. man viskas tinka, o apie uzkulisius nk nezinau
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2015 02 15, 22:31)
O kokia daina pirmaudavo žiūrovų balsavimu? Aš irgi nesekiau EV, įdomu pasidarė.
Right way, Sound of colours, Dangerous, Not perfect.
Paskutiniai rez. prieš sustabdant balsavimą daugmaž buvo tokie:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 15 vasario 2015 - 22:43
QUOTE(fukse @ 2015 02 15, 22:41)
Right way, Sound of colours, Dangerous, Not perfect.
Paskutiniai rez. prieš sustabdant balsavimą daugmaž buvo tokie:

Vat tau ir "žmonės išrinko" doh.gif doh.gif
Aišku, tie kurie tik antraštes skaito, tuo gali ir patikėti.
Atsakyti