Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (6)

As busiu baisiai nepopuliari biggrin.gif
Man daina ,,This time" labai patiko, tiesiog negaliu atsiklausyti smile.gif Taip pat ir Vaidas patinka man, visai butu idomu isgirsti Vaido ir Mios dueta bigsmile.gif
Vienintele, kas nepatinka - Monika schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 15 vasario 2015 - 14:08
Vat del Mios ir Bruzgos pritarciau cool.gif
Atsakyti
Man This time tokia per viduriuką, bet tikrai nebloga. Šimtą kartų geresnė už praeitų metų nesąmonę biggrin.gif Tik atlikimą reikia tobulinti. Kas bedainuotų smile.gif Na, bet čia yra laiko. Man šių metų dainos apskritai lb neblogos buvo pasiūlytos, favoritės buvo Mikitos Dangerous versija ir Edgaro Not perfect. Na, bet šitai dainai tik sėkmės ir, manau, paskutiniai tikrai neliksim smile.gif
Atsakyti
Ir man Vilijos pernykste daina labai patiko. Ir tikrai tikejau, kad paklius i finala deja nepateko liko 11ta.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2015 02 15, 13:38)
Baumila "maco" apipesiotas

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 15, 14:36)
musu "isrinkta" daina...

kodel rasote kabutese? juk daina isrinkta ir kaip labai reatai buna ir komisiju ir ziurovu nuomone sutapo. tai kam kabutes?

QUOTE(juratyte26 @ 2015 02 15, 14:52)
Nu va, kaip skirtingai visiems  smile.gif
Man cia buvo kazkas TOOOKIO  lotuliukas.gif , gal todel ,kad ir Vilija ,ir Kirdeiki Myliu  wub.gif

na, kaip matome rezultatus, konkurse ji niekam daugiau ir nepatiko. man asmeniskai daina ziauriai nepatiko.

o atejau i sita tema parasyti, kad isrinkta daina man labai patiko. atranku neziurejau, dalyviu nezinojau, paziurejau tik per delfi, kad isrinkta ta daina ir atlikima paklausiau vaido ir monikos. labai jie gerai ziurejosi, organiskai dera su daina, tai kadangi atranku ziuriu tik paskutini etapa visada, tai pabalsuosiu, kad taip ir isvaziuotu jie. o i temute ilindau, galvodmaa, kad visi girs sia daina, net nustebau, akd net cia esancioms niekam nepatinka. nors ji jau isrinkta - zmones juk balsavo.
Atsakyti
Ne šimtai tūkstančių tų balsų. Subalsuoja "užsakovai": draugai, pažįstami, giminės. Gi kokios agitacijos vyksta fb.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 18:46)
kodel rasote kabutese? juk daina isrinkta ir kaip labai reatai buna ir komisiju ir ziurovu nuomone sutapo. tai kam kabutes?

Labai gerai pastebejot, kad isrinkta. Ta ypac pabreze Valinskas ne siaip sau, oj ne siaip sau, nes zinojo, kad nesutampa nuomones. Sutapo tik renkant blogiausia is blogiausiu!!! O iki to laiko, kiek vyko atrankos - visiskai nesutapo. Vat Valinsko triukas ir pavyko, senas sou vilkas, zino, ka daro cool.gif Jusu naivumas ir parode, kad moka apgaudinet tauta.
Jau nekalbant apie absoliucius priestaravimus visur internete ir didziuli pasipiktinima, KAIP NIEKADA.
Deja, isrinko TIKRAI ne tauta. Dar nepamirskime, kad ziurovu balsas buvo tik 1 is kiek? Is 5? blink.gif blink.gif blink.gif Tai ka jis galejo lemti? 1/5.
Mastykite, zmones, mastykite galva!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 vasario 2015 - 18:36
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 02 15, 14:02)
As busiu baisiai nepopuliari  biggrin.gif
Man daina ,,This time" labai patiko, tiesiog negaliu atsiklausyti smile.gif Taip pat ir Vaidas patinka man, visai butu idomu isgirsti Vaido ir Mios dueta  bigsmile.gif
Vienintele, kas nepatinka - Monika  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Violetisimo @ 2015 02 15, 14:58)
Man This time tokia per viduriuką, bet tikrai nebloga. Šimtą kartų geresnė už praeitų metų nesąmonę biggrin.gif  Tik atlikimą reikia tobulinti. Kas bedainuotų smile.gif Na, bet čia yra laiko. Man šių metų dainos apskritai lb neblogos buvo pasiūlytos, favoritės buvo Mikitos Dangerous versija ir Edgaro Not perfect. Na, bet šitai dainai tik sėkmės ir, manau, paskutiniai tikrai neliksim smile.gif

Man irgi šimtą kartų geresnė už praeitų metų, man tai labai nepatiko Vilijos daina.
QUOTE(Zivilka @ 2015 02 15, 17:46)

o atejau i sita tema parasyti, kad isrinkta daina man labai patiko. atranku neziurejau, dalyviu nezinojau, paziurejau tik per delfi, kad isrinkta ta daina ir atlikima paklausiau vaido ir monikos. labai jie gerai ziurejosi, organiskai dera su daina, tai kadangi atranku ziuriu tik paskutini etapa visada, tai pabalsuosiu, kad taip ir isvaziuotu jie. o i temute ilindau, galvodmaa, kad visi girs sia daina, net nustebau, akd net cia esancioms niekam nepatinka. nors ji jau isrinkta - zmones juk balsavo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As jau matau, kaip i Eurovizija vaziuoja Vaidutis ir Monikute biggrin.gif nors si daina man niekada neistrigo ir neatrode favorite, bet turim, ka turim. Siandien dar karta perziurejau Vaido su Monika dueta, nu neblogai jie ziuris kartu, prideda dainai nemazai pliusu. Zodziu reziume, busiu visai patenkinta, jei vaziuos jie abu bigsmile.gif
Atsakyti
Net keista, kad tiek daug kam nepatinka siu metu daina. Man labai patinka bigsmile.gif Ir buciau patenkinta, jeigu vaziuotu duetas. O pernykste man kaip tik labai nepatiko. Manau siemet tikrai pasirodys geriau su sia daina negu pernai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 15, 19:34)
Labai gerai pastebejot, kad isrinkta. Ta ypac pabreze Valinskas ne siaip sau, oj ne siaip sau, nes zinojo, kad nesutampa nuomones. Sutapo tik renkant blogiausia is blogiausiu!!! O iki to laiko, kiek vyko atrankos - visiskai nesutapo. Vat Valinsko triukas ir pavyko, senas sou vilkas, zino, ka daro cool.gif Jusu naivumas ir parode, kad moka apgaudinet tauta.
Jau nekalbant apie absoliucius priestaravimus visur internete ir didziuli pasipiktinima, KAIP NIEKADA.
Deja, isrinko TIKRAI ne tauta. Dar nepamirskime, kad ziurovu balsas buvo tik 1 is kiek? Is 5? blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai ka jis galejo lemti? 1/5.
Mastykite, zmones, mastykite galva!!!

na bet jus ir zodziais svaistotes. kurioj vietoj tas mano naivumas, jei as nesidomejau ta atranka. pamaciau delfyje antraste, kad isrinkta daina, paklausiau, patiko ji man, tikrai patiko. paklausiau kitas 2 pretendentes, viena visai nepatiko, kita irgi nebloga (dangerous, kaip Mia atliko klausiausi, gerai irgi skambejo). atejau, pasakiau nuomone. o naivumas kurioj vietoj? tipo kam daina patiko, tas naivus., ar kas nesidomejo rinkimu procesu - naivus? na jei taip, tai turiu gyvenime idomesniu uzsiemimu, nei stebeti neivykusiu dainu konkursa. pernai is pazistamu nesutikau nei vieno, kuriam Vilijos daina butu patikusi, net drauge profesionali muzike nieko gero apie ja negalejo pasakyti, ka jau ten eiliniai ziurovai kaip as. bet kazkas irgi "isrinko"juk ir siame skyrelyje gyre iki nukritimo, o kaip ir daina piš buvo, taip ir rezutatas piš.
o siaip paprastai zmones, kurie manosi labai zinantys apie visokius uzkulisinius susitarimus, samokslo teorijas, is tikruju nieko ir nezino, tik vaizduoja, taip sau bandydami vertes prisideti. na cia is praktikos pastebejimas, ne is forumu, aisku.
Papildyta:
QUOTE(Saule Li @ 2015 02 15, 20:08)
Net keista, kad tiek daug kam nepatinka siu metu daina. Man labai patinka  bigsmile.gif  Ir buciau patenkinta, jeigu vaziuotu duetas. O pernykste man kaip tik labai nepatiko. Manau siemet tikrai pasirodys geriau su sia daina negu pernai.

aha, as irgi nustebau nustebau, kad nepatinka daugeliui. bet sioj temoj pernai daugeliui Vilijos daina labai patiko, tai matomai skonio nesutapimai
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2015 02 15, 19:01)
Ne šimtai tūkstančių tų balsų. Subalsuoja "užsakovai": draugai, pažįstami, giminės. Gi kokios agitacijos vyksta fb.

ar jus manot, kad visi tam fb ir sedi, apie EV sneka. negirdejau jokiu agitaciju. o uz kitas dainas irgi nedraudziama giminems balsuoti. bet Lietuvoj visad taip, po musio kumsciais mojuojama. net ir EV nereikia, kokia valdzia bebutu, niekas jos niekada nera rinkes doh.gif . taciau ji kazkaip atsiranda pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti