Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 11, 15:51)
jeigu kas nors rekomenduosite kokį šampūną nuo pleiskanų galėčiau parinkti. arba gal kas žinote kokią kompetetingą dermatologę, kliniką, kad išsitirčiau, kuo man plauti galvą, nes niekas netinka



Mano 11-metei dukrai labai gerai padėjo BIODERMA šampūnas NODE DS+ thumbup.gif thumbup.gif
Dingo ir pleiskanos, ir niežulys.

Va toks:

http://www.eurovaist...lio-125-ml.html


Pakaitom naudoti nupirkau Bioderma žalią NODE FLUID, bet tas nieko gero schmoll.gif Laaabai skystas, kaip vanduo. Kažkaip nepatiko.

Ir per Jus iš http://www.cocooncenter.co.uk/ užpirkau jai du naujus Bioderma šampūnus, kurių pas mus nėra (bent jau kol kas).

Dabar naudoja tokį:
Bioderma Nodé P Anti-Dandruff Soothing Shampoo

http://www.cocooncen...00ml/21808.html

Pirkinys pasiteisino thumbup.gif Pleiskanų tfu tfu ftu nebeatsirado. NODE DS+ nuolatos naudoti gal negerai (o dabar nėra ir prasmės, kai tų pleiskanų nėra), tai vat parinkau tokį lengvesnį variantą.


Iš tos Node serijos ten daug Bioderma šampūnų yra, kurių pas mus nerasta.
O plius jinai alergiška, žoliniu pagrindu šampūnai jai netinka, raudonomis dėmėmis iškart mėto, tai vat teko ieškoti tokių, dermatologinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 vasario 2015 - 00:53
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 11, 20:42)
grįžtant prie internetinių pirkimų, ar yra kam tekę kovoti su ES parduotuvėm, kai negrąžina pinigų ilgą laiką? AŠ su viena Vokietijos parduotuve https://www.maxis-babywelt.de/ kariauju. Negrąžina beveik 270 eurų, nes atsisakiau laukti dar nepagaimntų prekių.  Užsakymą suformavau 2014-11-28, dalį pinigų grąžino iš karto, nes neturėjo prekių, kitos prekės dar net nepradėtos gaminti, tad tai ką turėjau sutikau pirkti, to ko neturi ir neaišku kada turės, atsisakiau. Turimas prekes atsiuntė su 2015-01-14 sąskaita, tačiau už prekes, kurių neturi, antro grąžžinimo niekaip nepavyksta atgauti. Keturis kartus prašiau, vis žada. Mokėta ne per PAYPAL.
ECC tinklapyje randu, kad 2011 m. spalio 25 d. buvo priimta Europos Parlamento ir Tarybos direktyva 2011/83/ES dėl vartotojų teisių. Šioje direktyvoje nurodyta, kad vartotojui įgyvendinus teisę atsisakyti sutarties, verslininkas ne vėliau kaip per 14 dienų nuo sutarties atsisakymo turi grąžinti vartotojui visas jo sumokėtas sumas. Nežinau, kaip čia elgtis, ar dar marinuot laiką, ar kreiptis į www.ecc.lt pagalbos. Kokia jūsų patirtis?

Kreipkites bent pasikonsultuoti.
O vokieciai matyt iprate pardavinet prekes, kuriu dar neturi. Buvau ikliuvus su auto kedute - parase, kad po 3 men tures. Bet paskui atsiunte greiciau.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 11, 18:06

Draugė Ducray rekomendavo, bet bijau, kad nebūtų laikinas sprendimas, jei ir pagelbės tam kartui: [url=http://www.cocooncenter.co.uk/ducray-squanorm-anti-dry-dandruff-shampoo-dry-dandruff-200-ml/21121.html)
http://www.cocooncenter.co.uk/ducray-squan...0-ml/21121.html[/url]



Labas,

As Ducray sampunus naudoju, bet man daktare paskyre (del psoriazes)

Tai esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 11, 19:42)
Kokia jūsų patirtis?

Stipriai Jūs čia įkliuvot... Neturiu panašios patirties, nieko negaliu patart. Jums reiktų su kažkuo rimtai pasikonsultuot, pinigai nemaži, žinoma rašyčiau ecc.lt Linkiu, kad palankiai ir greitai viskas išsispręstų.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 11, 15:51)
jeigu kas nors rekomenduosite kokį šampūną nuo pleiskanų galėčiau parinkti. arba gal kas žinote kokią kompetetingą dermatologę, kliniką, kad išsitirčiau, kuo man plauti galvą, nes niekas netinka


Nėra tokių tyrimų schmoll.gif . O jeigu kokia klinikėlė ir turi kažkokį daviklį, kur prideda prie galvos ištiria - tai tik kad pinigus paimt 4u.gif . Žodžiu, joks tyrimas jums nepasakys šampūno pavadinimo wink.gif, teks eksperimentuoti, kas tinka būtent jums ir šalinti priežastis - stresą smile.gif, stiprinti imunitetą, pakeist LT klimatą smile.gif, mitybą, žodžiu - nieko gero cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 02 11, 22:38)
merginos, gal kuri netycia matet tokius user posted image crocsus J3 dydzio, uzsimusk nerandu  doh.gif  o taip reikia


Pasižiūrėkite čia, spalvos kitos, bet mpodelis toks
http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.de...ds=crocs kinder
http://www.amazon.de...ds=crocs kinder

Atsakyti
Merginos kaip su tuo kurso nustatymu amazon g.gif niekaip neatkasu , nes paskutinis nuskaitymas gavosi 4,746 blink.gif pas mane nuo senu laiku nustatyta niekada nieko neklausia g.gif ar galima kazka pakeisti ?

Cia gal reiktu isjungti amazon valiutos kursa g.gif moketi vietine valiuta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 12 vasario 2015 - 08:45
QUOTE(bbiitute @ 2015 02 12, 09:42)
Merginos kaip su tuo kurso nustatymu amazon  g.gif  niekaip neatkasu , nes paskutinis nuskaitymas gavosi 4,746 blink.gif  pas mane  nuo senu laiku nustatyta niekada  nieko neklausia  g.gif  ar galima kazka pakeisti   ?

ten yra dvi galimybės arba pirkti svarais arba pirkti eurais, tuomet svaro kursą skaičiuoja pats amazon. todėl aš visada perku svarais ir mano bankas skaičiuoja šiek tiek mažesniu kursu. bet kad svaras nerealiai kyla, mano Seb man rodos po 4,65 lt nuskaičiavo. tai ir svarais pirkdama padiskaičiuoju ar apsomoka. žodžiu pirkti eurais iš eurinių valstybių reikia. Jav ir Uk sakau ate bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 12 vasario 2015 - 08:50
QUOTE(vienintele @ 2015 02 11, 23:04)
Jei boohoo galima debetine atsiskaityt, tai gal ir dar kur nors? Atradimas cia man butu  thumbup.gif Kreditinei dar nepasiruosus motaliskai  unsure.gif

Reikia kokosu aliejaus (maisto gamybai, tai normalaus kiekio, ne keliu miligramu). Kur gera kaina ieskot?

Turiu SEB Mylimiausia Mastercard debetinę, tai su ja visur ir perku mirksiukas.gif Net minties iki šiol nekilo specialiai pirkimams ieškoti kreditinės - nėra jokio reikalo smile.gif

O dėl kokosų - pažiūrėkit RIMI. Šią savaitę ten kaip tik labai geras pasiūlymas ekologiškam šalto spaudimo kokosų aliejui "Amrita" - du puslitriniai indeliai už vieno kainą (litras už 10,13 €) 4u.gif Pati jį dabar naudoju (pirkau iš www.ekopirk.lt), tai tikrai geras.
O iš nelietuviškų internetinių parduotuvių, tai didesnį kiekį esu pirkus iš iHerb - Nutiva Organic Virgin Coconut Oil. Irgi drąsiai galiu rekomenduot, tik tiek, kad dabar kai dolerio kursas pakilo, o iHerb pradėjo diferencijuot siuntimo kainą pagal svorį, tai reikia jau pasiskaičiuot, ar apsimoka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 12, 09:46)
ten yra dvi galimybės arba pirkti svarais arba pirkti eurais, tuomet svaro kursą skaičiuoja pats amazon. todėl aš visada perku svarais ir mano bankas skaičiuoja šiek tiek mažesniu kursu. bet kad svaras nerealiai kyla, mano Seb man rodos po 4,65 lt nuskaičiavo. tai ir svarais pirkdama padiskaičiuoju ar apsomoka. žodžiu pirkti eurais iš eurinių valstybių reikia. Jav ir Uk sakau ate  bigsmile.gif

o kur galima patikrinti kas nustatyta ? blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniame žingsnyje, prieš pat apmokant, dešinėje pusėje po suskaičiuota suma turi būt valiutos pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2015 02 12, 08:56)
o kur galima patikrinti kas nustatyta ? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 02 12, 10:00)
Paskutiniame žingsnyje, prieš pat apmokant, dešinėje pusėje po suskaičiuota suma turi būt valiutos pasirinkimas.
Papildyta:

kad nera g.gif

Order Summary
Items: £199.68
Postage & Packing: £0.00
Order Total: £199.68
Order Totals include VAT. See details.
Promotions applied:
Promotion Applied
How are delivery costs calculated?
Atsakyti