Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

QUOTE(GITALE @ 2012 08 26, 08:19)
o kaip jums mokykloj su fizinio lav, pamokom, ar susitariat su mokytojais del mazesnio kruvio, ar turit atleidima is gydytoju, nezinau ka su savo mergina daryt, siemet i 1 klase, uzsiminiau gyd apie fizinio pamokas , sako pirma p[aziurim kas bus, tada gal mazinsim, o kaip pas jus?

dar klausimukas kauno klinikose pas koki neurologa gydetes? aciu

Sveiki gyvi,

mano mergina turi "palengvintą" fizinio lavinimo programą. Mokytojai vis primenu, kad prižiūrėtų, nes mano pana - tanketė. Visur nori dalyvauti pilnu krūviu ir daugiau. Šeimos gydytoja siūlė visai atleisti nuo fizinio lavinimo pamokos, bet nesutikau, nes manau, jog vaikui reikia šiek tiek pajudėti..
Šiaip mes "perėjūnai" klinkose. Taip gavosi kad iš mažens kuravo Volkova , Kai paaugom "savo" gydytojos neturėjom. Kai paguldė dėl migranos- draugavom su Grigoniene, Kuzmenkoviene. paskutinis vizitas buvo pas Enziniene. Manau, prie jos ir apsistosim... Nors negaliu skųstis Grigoniene, Kuzmenkovienė-rezidentė, bet nuostabus žmogus...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 26, 10:48)
Sveiki gyvi,

mano mergina turi "palengvintą" fizinio lavinimo programą.  Mokytojai vis primenu, kad prižiūrėtų, nes mano pana - tanketė. Visur nori dalyvauti pilnu krūviu ir daugiau. Šeimos gydytoja siūlė visai atleisti nuo fizinio lavinimo pamokos, bet nesutikau, nes manau, jog vaikui reikia šiek tiek pajudėti..
Šiaip mes "perėjūnai" klinkose. Taip gavosi kad iš mažens kuravo Volkova , Kai paaugom "savo" gydytojos neturėjom.  Kai paguldė dėl migranos- draugavom su Grigoniene, Kuzmenkoviene. paskutinis vizitas buvo pas Enziniene. Manau, prie jos ir apsistosim... Nors negaliu skųstis Grigoniene, Kuzmenkovienė-rezidentė, bet nuostabus žmogus...

aha, mes gyvenam rajone netoli kauno, tai kai gulejom savo ligoninej tai mums patare kreiptis i endziniene, tai uzsirasem rugsejo men pas ja, gyre sita gyd. o vat kai gulejom klinikose tai buvo volkova mums paskirta , o dieve... gan nemaloni, neisiklauso i tai ka sakai.. tik rekdama kalba , o jei dar pagalvoji ar atsimint ka reikia i jos klausima , isvis pradeda bambet kad ji nieko nepades ir ko ji cia atejo, nenoriu pas ja pakliut daugiau nors talonu buvo begale pas ja, kaip sake musu gyd ji buvo lyg tai skyriaus vedeja, bet sake kad gan nemaloni.. nu bet kiekvienam savo , gal priprast prie tokio bendravimo reikia, kai mano pana jautri viskam tai pas ja ir nesirasem
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 08 26, 16:27)
aha, mes gyvenam rajone netoli kauno, tai kai gulejom savo ligoninej tai mums patare kreiptis i endziniene, tai uzsirasem rugsejo men pas ja, gyre sita gyd. o vat kai gulejom klinikose tai buvo volkova mums paskirta , o dieve... gan nemaloni, neisiklauso i tai ka sakai.. tik rekdama kalba , o jei dar pagalvoji ar atsimint ka reikia i jos klausima , isvis pradeda bambet kad ji nieko nepades ir ko ji cia atejo, nenoriu pas ja pakliut daugiau nors talonu buvo begale pas ja, kaip sake musu gyd ji buvo lyg tai skyriaus vedeja, bet sake kad gan nemaloni.. nu bet kiekvienam savo , gal priprast prie tokio bendravimo reikia, kai mano pana jautri viskam tai pas ja ir nesirasem

Mums bendrauti su Volkova problemų nebuvo- sutapo mergaitės ir jos biolaukai gal g.gif bet šiaip kraupau matydama, kaip ji bendrauja su kitomis mamomis ir vaikais doh.gif Bet dabar jos nesirinkčiau...
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2012 08 24, 01:14)
Kas kiek laiko jums tai kartojasi?

Tie bajeriai kuriuos paminejot,jau nebesikartoja senai(tai buvo darzelio laikais),liko tik galvos skausmai.O jie kartojasi ivairiai-buna ir puse metu ramybe,o buna i sav.po 2kartus.Viena menesi beveik negalejo eit i mokykla,nes jau rytais atsibusdavo su plystancia galva.
Atsakyti
Gal kas gali ka pasakyti apie KMUK neurologe Praurima Barkauskiene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infinity78: 26 rugpjūčio 2012 - 18:31
QUOTE(infinity78 @ 2012 08 26, 19:30)
Gal kas gali ka pasakyti apie KMUK neurologe Praurima Barkauskiene?

Blogo nieko neteko girdėti... Asmeniškai irgi nebuvom susitikę..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 26, 20:45)
Blogo nieko neteko girdėti... Asmeniškai irgi nebuvom susitikę..

Mums irgi neteko nieko girdet. Mes lankomes pas prof. N.Vai ciene.
Atsakyti
Aciu,mamytes. 4u.gif Turim pas ja talona.
Atsakyti
QUOTE(infinity78 @ 2012 08 29, 14:13)
Aciu,mamytes. 4u.gif Turim pas ja talona.

Kada vizitas numatytas?
Atsakyti
Sveikos, savo migreną išaugau su paauglyste. Po to (man dabar 35) ji man du kartus pasikartojo. Vienas iš tų kartų - vakar. Pas mane migrena su aura, taigi galima numatyti priepolio pradžią. Vakar kai tik pradėjo mirguliuosi akyse, nusipirkau ir išgėriau tabletę Imigran. Bet vaikams iki 18 m, kaip supratau, jų negalima. Žinokit sustabdė priepuolį. thumbup.gif Tik kas labai išgąsdino, ko nebuvo vaikystėj - kad šiek tiek sutriko kalba. kelias minutes. Žiauriai baisu.
Labai stebiu, ar neišlįs mano mergaitei migrena. Nes aš pati vakystėj turėjau AIWS sindromą (tik suaugus supratau :-)), o dabar, panašu, turi jį dukra. Labai tikiuosi, gal migrena ją aplenks. Čia atidariau temą apie AIWS:
http://www.supermama...howtopic=867893

Gal yra kas susidūrę? Šį sindromas būtent pasitaiko turintiems migreną ir vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 31 rugpjūčio 2012 - 11:30
Sveikutės,

aš tuoj imsiu daužyti galvą į sieną... Trys dienos- du kartus galvos skausmai užėjo mano merginai... Šiandien- mokykloje. doh.gif Laimė, kad vakar įdėjau geriamų vaistų į kuprinę, ir prisakiau- kad tik pajunta ką- staigiai išgertų. Skaudėt, sakė ėmė staigiai ir stipriai- per anglų kalbos pamoką- mokytoja, žinoma nesuprato- sako- pasėdėk ramiai -palauk pertraukos. Gerai, kad draugė užtarė. Sako- jai migrena prasidėjo, nes pati jau iš skausmo ir baimės kalbėti nedrįso... taigi, spėjo išgerti vaistus, buvo nuvesta į med, kabinetą ir paguldyta ant kušetės. Kol aš nulėkiau į mokyklą- jau skausmas nurimęs buvo. Džiugu tai, kad greitai baigėsi, kad nereikėjo greitosios kviesti..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 12, 12:44)
Sveikutės,

aš tuoj imsiu daužyti galvą į sieną... - mokytoja, žinoma nesuprato- sako- pasėdėk ramiai -palauk pertraukos.

mano merginai vakar taip irgi nutiko, nors ryte lkaip tik susitarem su mokytoja kad ji jei skaudes pasakys ir gales per pamoka isgert vaistu, deja... mokytojai pasake bet... atsakymas buvo pakentek truputi, tuoj baigsis pamoka... ir prasidejo, nulekiau po pamoku paimt... parveziau namo pragulejo popiete lovoj..
Atsakyti