QUOTE(GITALE @ 2012 08 20, 14:40)
nu nezinia, mes vemiam nuo 3 metu, visgi galvojau darzelio maistas, bet kai paaugo pasake kad skauda galvyte, nu atrodo kad vemia nuo skrandzio bedu , juk kai nevirskina ir galva skauda, kartais kai skauda galva ir pilva kartu, bet manau gal skrandi, pagaliau musu gyd neapsikentus pagulde mus i klinikas istyre virskinimo sistema , sako sveika nieko ner, jokiu fermentu netruksta, nervu gyd, atejo sako o jum (mamai) galva sksauda , sakau pastoviai problemos aisku skauda bet man visgi nerviskai nes visgi nervuojies del vaiko bedu tai sako jums migrena ir vaikui migrena, vsio diagnoze, nu man nera jokios migrenos bent jos pozymiu, tai va suprask dabar...
Aciu,kad pasidalinot savo patirtim.

Visiems busiu labai dekinga uz bet kokia info.Mes irgi turim problemu dar nuo darzelio laiku,nevalgus,daznai uzeidavo pilvas kartu su vemimu,po vemimo staigiai viskas praeidavo kaip ir uzeidavo,jautrumas,irzlumas.Dar esu skaicius,kad buna pilvo migrena ir jos neisgydzius,veliau pereina i galvos migrena,kad kasa yra antroji zmogaus sirdis ir nuo menkiausio streso kitiems tuo momentu ji sustreikuoja ir tuo momentu uzeina galvos skausmas(pazistu ir tokiu,zmogus 5metus nezinojo,kad turi problemu su kasa,net neitare,nes jausdavo tik galvos skausmus),paskui praeina,todel sunku suprasti kas kaip ir nuo ko.Zodziu,daug dalyku nezinojau kol nepradejau pati dometis viskuo,kapstyti,nes apkartino mums gyvenima ta problema kaip reikiant.Kiekvienas atvejis yra individualus,bet nepastebejau,kad gydytojai labai gilintusi.Mamos geriau supranta uz bet koki gydytoja kaip yra sunku ir tam vaikui ir tevams ji toki matyti(nera ko stebetis,kad ir mamai galva pradeda skaudet nuo pastovios itampos ir nervu).