Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

paskutini karta as buvau prisijungusi 2009 05.mano dukrai greit bus10m.kraujagysliniais galvos sakusmais mes skundziamies nuo5 metu.tik vis ieskojom ne tu ligu.Mano praktika rodo,kad ieskant galima atrasti uz ko uzsigabinti.me kaip ir visos pasidareme nemaza tyrimu,bet nenuleidome ranku.bedarant tyrimus atradome,kad is kraujagysliniu galvos skausmu,mums yra kreivakaklyste.Nors ir patys daktarai i sia diagnoze ziuri labai keistai.2009 07 issikovojome sanatorija 22d.kazkiek pagerejimu buvo,dabar vel po truputi pradeda skaudeti.Jei kai kurios mamos tikrai sunkiai susigaudote su gydytoju diagnoze<kraujagysliniai galvos skausmai>rasykite bandysiu padeti,per savo praktika truputi ismokau kur gauti informacija apie jum diagnuozota liga.galiu suteikti informacijos apie sanatorijas .Ir esu giliai isitikinusi,kad sveikam vaikui negali niekas skaudeti.sekmes ir kantrybes ,jei kam reikia pagalbos rasykite <runse@inbox.lt>
Atsakyti
Sveikos mamytes . Mano dukrai 11 m . Paskutiniu metu skundziasi nuolatiniais galvos skausmais nuo ryto iki vakaro. Skausmas kaktoje ir virsugalvyje. Anksciau esam sirge nesunkiai sinusitu tai irgi skaudejo galva. Si karta tai ne tai nuotrauka parode kad viskas gerai. Ka toliau daryti ? Abejoju ar neurologas ka gero pasakys . Gal kas zino nuo ko pradeti kokius tyrimus pirmiausiai reiktu atlikt?
Atsakyti
sveiki,

manau pirmiausia neurologas skirs pas akių gydytoją pažiūrėt akių dugną. Jei bus viskas tvarkoj, tai ko gero daugiau nieko ir nedarys... mano karti patirtis tai rodo
sad.gif

Sėkmės
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prisijungiam ir mes prie jusu verysad.gif Mano dukrai dabar 7 metai,jau 2 metus skundziasi galvos skausmais,o paskutini pusmeti galva skauda kasdien verysad.gif Buvom pas neurologe,darem encefalograma,kardiologas tikrino,akiu dugnas tikrintas,kol kas nieko nerado.Dabar balandi vaziuosim daryti magnetini rezonansa.
dar skambinsiu rytoj uzsirasyti i sanatorija.Labai gaila ziureti i vaika,tikiosi kad rasim priezasti.
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2010 03 07, 16:53)
Sveiki 4u.gif
Prisijungiam ir mes prie jusu verysad.gif Mano dukrai dabar 7 metai,jau 2 metus skundziasi galvos skausmais,o paskutini pusmeti galva skauda kasdien verysad.gif Buvom pas neurologe,darem encefalograma,kardiologas tikrino,akiu dugnas tikrintas,kol kas nieko nerado.Dabar balandi vaziuosim daryti magnetini rezonansa.
dar skambinsiu rytoj uzsirasyti i sanatorija.Labai gaila ziureti i vaika,tikiosi kad rasim priezasti.

sveiki, norėčiau paklaust dėl sanatorijos- ar čia jum skiria dėl galvos skausmų, ar už savo pinigėlius planuojat važiuot? Mums ši problema jau 8 metai, bet apie sanatorijas niekas nekalba sad.gif( Ir šiaip pagalbos- jokios..
Atsakyti
QUOTE(loretaval @ 2010 03 08, 08:32)
sveiki, norėčiau paklaust dėl sanatorijos- ar čia jum skiria dėl galvos skausmų, ar už savo pinigėlius planuojat važiuot? Mums ši problema jau 8 metai, bet apie sanatorijas niekas nekalba sad.gif( Ir šiaip pagalbos- jokios..

Mums pasiule neurologe santariskese,paklause ar mes noretume,pasakiau kad taip.Bet pries tai paklause ar mes turim galimybe lankytis pas psichologa,nes skausmai gali buti ir is psichologines puses.Bet mes gyvenam Vilniaus raj. ir musu poliklinikose psichologu nera.
Dukra nu mgalvos skausmu buvo 2 kartus nualpusi,gal dar del to mus i sanatorija siuncia.Uzsirasem balandzio 6 dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džakonda': 08 kovo 2010 - 08:53
Mes pas psichologę buvom daug kartų- naudos jokios... Pati psichologė pripažino, kad mums padėti negali, nes nemato priežasties- šeimoj viskas gerai, jokių barnių, skyrybų ir t.t. Ji neturi už ko užsikabint. Per tiek metų jau atrodo viską išbandėm,(viską už savus pinigėlius- homeopatija, akupunktūra, fizioterapija) bet deja nieko gero. Praeitą savaitę vėl buvom klinikose- pagalbos jokios, tik vėl pasiūlymas eiti pas psichologus. Tipo jautrus vaikas ir reik su tuo susitaikyt. Bet kiekvieną kartą duodama tabletę nuo skausmo negaliu nesinervint!
Atsakyti
Na mums ne tik psichologai bus,dar tikrins miego encefolograma ( tiksliai neprisimenu,kazkosk dar tyrimas blush2.gif ).Tiesiog gydytojai neramu del alpimu,todel guldys ir ieskos priezasties.
Atsakyti
Pirmiausia tai su moteru diena visas! mirksiukas.gif Atejo pavasaris ir vel mums pradejo kartotis tie nelemti galvos skausmai,ziemom,kaip pastebejau buna ramybes periodas.Ir dar pastebejau,kad mano vaikui menkiausias stresiukas kartais issaukia tuos skausmus,kartais didesnis triuksmas,cia pagrindiniai veiksniai.kadangi esam tirti,pertirti,tai jau bandom susigyventi su ta problema,visada nesiojames ibuproma,nes laiku davus nuima tiesiog per kelias sekundes skausma. unsure.gif Bet vistiek nervina ziauriai,kad vaikas kankinasi,priezascciu nezinau ir nuo mazens ibuproma gerti reikia... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. 4u.gif As su Jumis irgi norejau pasitarti del galvos skausmo paauglei. Sesei 15 metu, del galvos skausmo skundziasi jau daugiau nei metus verysad.gif vazinejom ir pas neurologa, ir pas akiu gyditoja siunte, daug ka praejom jau nesakau apie vaistu kieki, na ir zinoma kainas, bet nieko nepadejo, skausmas tik progresoja, ka daryti jau nebezinom doh.gif neurologe paskutini karta kai buvom pasake, kad gertu nuskausminamuosius, bet nepadeda, gal patartumete ka daryti?
Atsakyti
Galvos skausmai vargino mano sūnų nuo šešerių,kai buvo sutrenkta galva.Galvą skaudėdavo kasdien,bet nuskausminamieji padėdavo.Ir taip atskaudėjo tą galvelę apie 12-ka metelių....Dabar jie labai labai reti.Pagaliau aš kaip mama galiu atsikvėpti.....Nes žiauru,kai vaikui jau ryte vietoj pusryčių esi priverstas duoti ,,Ibuprom,, ar kt.vaistų.Mano patarimas toks-susitaikykit,jei nieko rimto daktarai neranda,tai tikėkitės,kad išaugs.O jei jau kas yra rimto-liga greit duos apie save žinot...Bet dažniausiai jie vargina jautresnius,silpnesnės sveikatos žmones.Jau ko tik neišbandėm,kokių vaistų,papildų,tyrimų.....O kiek pinigėlių išleidom...Visiems stiprybės,kantrybės ir sveikatos....
Atsakyti
sveikos mamytės,
sugalvojau iškelti temelę-gal kam pravers, o gal kas pasidalins kokiom naujienom, kaip padėti vaikui, kuriam dažnai skauda galvą.
Atsakyti