sveikos,
perskaiciau ir taip artima pasirode...mano sunui skauda galva jau 6 metai. jam dabar 10. vis gydytojai sako, kad isaugs... tikejausi gal iki mokyklos, dabar galvoju gal nors iki kariuomenes... buna menesiu kad lyg ir viskas gerai, bet jau kai prasideda, tai nezinau nei kur kreiptis. dabar jau koks menuo kai baigiu is proto iseit, skauda per savaite 3-4dienas. Vel padarem kraujo tyrima, encefalograma galvos, akiu dugna. jau net ir nezinau ka dar sugalvot. gydytojai mes jau ryskiai nusibode, tai ji nelabai reaguoja, tipo aiskina vaikui seses reik. tai einam dazniausiai privaciai:(
labiausiai nesuprantu, kai prabunda skaudancia galva-ir pailsejes, ir nepergyvena gi naktim, o vistiek skauda.
Profesore Liesiene, pas kuria buvom Kaune, paskyre trejopu vaistu, bet kol kas duodu tik zolinius tanakan. jauciu kad reiks ir rimtesnius pradet
QUOTE(loretaval @ 2008 04 24, 19:20)
sveikos,
perskaiciau ir taip artima pasirode...mano sunui skauda galva jau 6 metai. jam dabar 10. vis gydytojai sako, kad isaugs... tikejausi gal iki mokyklos, dabar galvoju gal nors iki kariuomenes... buna menesiu kad lyg ir viskas gerai, bet jau kai prasideda, tai nezinau nei kur kreiptis. dabar jau koks menuo kai baigiu is proto iseit, skauda per savaite 3-4dienas. Vel padarem kraujo tyrima, encefalograma galvos, akiu dugna. jau net ir nezinau ka dar sugalvot. gydytojai mes jau ryskiai nusibode, tai ji nelabai reaguoja, tipo aiskina vaikui seses reik. tai einam dazniausiai privaciai:(
labiausiai nesuprantu, kai prabunda skaudancia galva-ir pailsejes, ir nepergyvena gi naktim, o vistiek skauda.
Profesore Liesiene, pas kuria buvom Kaune, paskyre trejopu vaistu, bet kol kas duodu tik zolinius tanakan. jauciu kad reiks ir rimtesnius pradet
o maniskiui neskyre jokiu tyrimu, tik patkrinti akiu dugna, sake tipine migrena kaip is vadovelio Skauda viena galvos puse, dazniausiai rytais, sekancia diena po streso. Lankemes jau pas 3 gydytojus, niekam nekyla abejoniu, bet gydymo jokio neskiria, tai tik viliames kad isaugs...
O kas per vaistas yra TANAKAN? Ar jis tinka 9-meciui?
tanakan yra zolinis vaistas, galima gerti ir vaikam. maniskiui paskyre po viena tablete rytais. O jei jum sake, kad migrena, kurioj vietoj tiksliai skauda ? maniskiui visada skauda viena smilkini.
Sveikos mamytės, jungiamės ir mes prie pokalbio šia aktualia tema. Sūnui 10 metų, su galvos skausmu gyvename 3 metus. Pastaruoju metu labai paūmėjo. Anksčiau skaudėti pradėdavo nuo triukšmo, garsios muzikos, dabar jau ir nežinau skausmo pradžios, atsikelia ryte su skausmu. Ir vaistai apramina tik pusei dienos. Užsirašėm konsultacijai pas neurologą. Galbūt reiks rimtesnių tyrimų. Pirminė diagnozė - migrena.
sveikos mamytes,
senokai sitos temos nelietem, o gal jau visi pasveiko (butu svajone). Mano vaikui vel prasidejo juodas periodas, gal cia ruduo prisidejo, jau vel nezinau kur ieskot pagalbos Ir taip jau 6 metai....Atrodo pradeda skaudet galva, kai tam tikrai nera jokios priezasties...
senokai sitos temos nelietem, o gal jau visi pasveiko (butu svajone). Mano vaikui vel prasidejo juodas periodas, gal cia ruduo prisidejo, jau vel nezinau kur ieskot pagalbos Ir taip jau 6 metai....Atrodo pradeda skaudet galva, kai tam tikrai nera jokios priezasties...
QUOTE(loretaval @ 2008 10 23, 09:23)
sveikos mamytes,
Sveikuės,paskaitinėjau ir supratau,kad ne vieniša esu su tuo galvos skausmu...Mano vaikui tą galvą skauda jau 11 metų,nuo 7metukų.Kur tik nebuvom,kuo tik nesigydė,nieko gero.Man tie Ibupromai jau kelia siaubą,kas bus toliau.Skrandžio ligos?
Sveikos.
Perskaiciau visa sia tema,pasirodo kad daug ka kankina galvos skausmai.Mano sunui galva vis paskaudedavo taip per savaite 2-3 kartus,pradejome gerti vitaminus abc Spektrum,kol kas nesiskundzia galvos skausmais.O mano duktereciai galva skauda jau metai laiko kiekviena diena,nenustato kas yra,tai dabar kreipesi pas zolininke Balvociute,ji padare kazkoki misinuka,ziuresim kaip bus.Ar niekas nebandete gydytis kokiais arbatzoliu misinukais.
Perskaiciau visa sia tema,pasirodo kad daug ka kankina galvos skausmai.Mano sunui galva vis paskaudedavo taip per savaite 2-3 kartus,pradejome gerti vitaminus abc Spektrum,kol kas nesiskundzia galvos skausmais.O mano duktereciai galva skauda jau metai laiko kiekviena diena,nenustato kas yra,tai dabar kreipesi pas zolininke Balvociute,ji padare kazkoki misinuka,ziuresim kaip bus.Ar niekas nebandete gydytis kokiais arbatzoliu misinukais.
QUOTE(Dalytukas @ 2009 01 29, 17:14)
Sveikos.
o brangiai pas ja sudaryti zoliu misini?
Papasakoji apie savo liga,kaip skauda,kokius taike gydymus,ar is vis nesigydei,kokius darei tyrimus,ji viska isklausius padaro misinuka,jai misinukas kainavo 60lt.zoliu kiekis buvo gal kokie 200 gr.gal ir daugiau,Galima uzsisakyti jai paskambinus,uzsakymai yra priimami antradieniais ir ketvirtadieniais is ryto nuo 9 iki 10val.yra labai sunku prisiskambint.taip galima skambinti kiekviena diena,tada atsiliepia konsultantes,kartais pakviecia ja.Jos tel.nr,86 70 26 810.Padarytus misinius siuncia i namus pasto islaidos kainuoja apie 20lt.
noriu paklaust, ar yra koks pagerejimas nuo tu zoliu misinio? as siandien taip pat uzsakiau pas ta zolininke.
sveikos mamytes, gal kuri pasidalintumet savo patarimais, kus dar kreiptis, nes jau baigiu isprotet nuo vaiko galvos skausmu. Spalio men darem magnetini rezonansa, pries dvi savaites tyre akiu dugna, ziurejo loristas- viskas tipo gerai, o galva skauda ir skauda... gal patartumet, koki netradicines medicinos diagnostikos tyrima?