keliu temą į viršų. Nes pačiai aktualu. Vaikui 11 m. prieš gerus metus prasidėjo galvos kausmai. Bet pirmiausiai pradeda skaudėti vieną akį, po to apima puse galvos. Padeda paracetamolis, jei duodamas iškart. Buvom pas neurologe, israse Magni B6 pagerti bei menesi laiko gerem Phezam 2 k per dieną. Darem nugaros nuotrauka ar nera iskrypes stuburas ir akiu dugna ziurejom. Kovo pabaigoje vel eisim pas neurologe, nes nieko nesikeicia, vis tiek skauda.
Kazin ar galima vaikams naudoti tokių vaistų kaip Triptan Forte ar Mirozan, Melosleep?
Reiktų paklausti gydytojos...
mano dukra vartoja Dolmeną. Ačiū Dievui jau retai jo prireikia. Pernai tik tris kartus. Ir kiekvieną atveją panagrinėjus- priežastis buvo aiški: Šokoladas tuščiu skrandžiu, pervargimas, įtampa
</p><p></p><p>mano dukra vartoja Dolmeną. Ačiū Dievui jau retai jo prireikia. Pernai tik tris kartus. Ir kiekvieną atveją panagrinėjus- priežastis buvo aiški: Šokoladas tuščiu skrandžiu, pervargimas, įtampa
</p>
o nuo keliu metu Dolmena galima? Maniskiui dabar 11.
Ji gėrė nuo 9.. BET su medikų leidimu ir pamažintą dozę. Ir dar maniškės skausmai- tikrai nežmoniški- iki sąmonės aptemimo. Taigi- jei veikia paracetamolis- gal neverta stiprinti vaistų. ;)
Beja del saldumynu (sokoladiniu) as irgi pastebejau, kad pradeda galva skaudeti jam.
Aš pora mėnesių vedžiau žurnalą, kuriame rašiau- ką dukra valgė, ką gėrė, kaip karšta buvo ir pnš.
Labai greitai išryškėjo produktai ir kiri provokatoriai. Svarbiausi- ji per mažai skysčių gaaudavo. pradėjo daugiau gerti vandens. negali būti alkana- nešiojasi grūdų batonėlių ar ryžių sausiukų.. negali pervargti,ir perkaist. Gal ir jūs pabandykite pastebėti vaiko mitybą? Ir kiek vartoja skysčių ir kokių- nes visokios Colos ir fantos- tikrai provokuoja skausmus.
Taciau man keista, kai atsibunda ryte jau su skaudancia galva
Na taip, aciu, bandysiu irgi vesti dienorasti.
Taciau man keista, kai atsibunda ryte jau su skaudancia galva
Maniškei tik taip pradžioje ir būdavo- pabusdavo jau su stipriu skausmu- ir vaistai jokie nebeveikdavo.JOKIE. Sugirdom kad ir ibuprofeno suaugusio dozę Atvažiuoja greitukė -duoda koki analgino, išveža, i klinikas, ten dar suleidžia leidžiamųjų- nesismulkina- irgi suaugusiųjų dozę- poveikio JOKIO. Vėmimas, klykimas, atsijunginėjimas, kliedesiai. Pabandėm vakarais gerti vandenį- nori nenori- po stiklinę vandens ir.. nepatikėsit- bet padėjo rytiniai skausmai tikrai išretėjo.
Vandens irgi mažai geria, per prievartą bruku, net iki pykčių būna. Nenori vandens gert. Nors jau 11 metų jam, bet dar niekaip jam nedaeina, kad reikia bent 5 stiklines vandens per dieną išgert.
vikra ačiū už Jūsų patarimu.
Vandens irgi mažai geria, per prievartą bruku, net iki pykčių būna. Nenori vandens gert. Nors jau 11 metų jam, bet dar niekaip jam nedaeina, kad reikia bent 5 stiklines vandens per dieną išgert.
pasakykit, kad galvą skauda jam- ne Jums. Ir lai pats galvoja. Saviškei taip sakau, kai nesąmones valgyti pradeda. Dar pridedu-, kad nesiskųstų, jei tokiu atveju skaudėti galvą pradėtų. Bjauri mama esu