Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

QUOTE(JOGA @ 2013 10 15, 23:06)

O regėjimo nebandėt tikrintis?
Atsakyti
QUOTE(graimonda @ 2013 10 16, 21:07)
O regėjimo nebandėt tikrintis?

Akispudzio?
Tai cia turbut visi gydytojai ir pradeda visus tyrimus nuo sio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jakatta: 16 spalio 2013 - 22:26
Turbūt nuo to ir pradėsim....
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 10 16, 23:24)
Akispudzio?
Tai cia turbut visi gydytojai ir pradeda visus tyrimus nuo sio.

Ne akispudžio, o pačio regėjimo,gal nusilpusios akys,vaikas silpniau mato,na mums taip buvo,prirašė akinukus,gydytoja sakė,kad galvos skausmai iš to galėjo būti. ax.gif
Atsakyti
akiu dugna 2 kartus tirtas - viskas puiku, galvos encefalograma irgi viskas ok, nei laimo ligu, nei erkiniu encefalitu neturim - tyremes, cukraus kieki tyremes kelis kartus viskas ok....bandom susiorganizuoti magneta.
Ar kam buvo israse toki vaista Diacarb...cia musm viena neurologe liepe gerti menesi, tik abu su vyru kol kas bijom ji duoti, nes jis diuretikas, o visi zinome, kaip vaikus sunku priversti naudoti daug skysciu.
Mums sako, kad yra migrena su aura....vaikas kankinasi.....labai laukiam magneto...gal greitu laiku pavyks pasidaryti...Siaip, jei kam reiktu smulkmenu apie tai pas ka konsultavomes - rasykit i AZ. Lankemes KMUK.
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 12, 22:01)

Ar kam buvo israse toki vaista Diacarb...cia musm viena neurologe liepe gerti menesi, tik abu su vyru kol kas bijom ji duoti, nes jis diuretikas, o visi zinome, kaip vaikus sunku priversti naudoti daug skysciu.

Buvo išrašę- mano damai- jis nepadėjo. 4u.gif O dėl gėrimo- na , ne tokia jau mažytė tavo mergina- tikrai galima pasikalbėti ir paaiškinti, kas kaip ir kodėl REIKIA gerti. Juk galvą jai skauda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 12, 21:01)
akiu dugna 2 kartus tirtas - viskas puiku, galvos encefalograma irgi viskas ok, nei laimo ligu, nei erkiniu encefalitu neturim - tyremes, cukraus kieki tyremes kelis kartus viskas ok....bandom susiorganizuoti magneta.
Mums sako, kad yra migrena su aura....vaikas kankinasi.....labai laukiam magneto...gal greitu laiku pavyks pasidaryti...Siaip, jei kam reiktu smulkmenu apie tai pas ka konsultavomes - rasykit i AZ. Lankemes KMUK.

Mano vaikas budamas 3 m. gere Diacarb'a. Irgi varem skyscius,taciau galvyte skaudejo toliau. Nebijokite jo labai.
Atsakyti
Diacarbo dar nebandem...
Pasidarem galvos magnetini tyrima, pilvo ir skydliaukes echoskopijas, akiu dugna 2 kartus, galvos encefalograma....kraujo tyrimas, laimo liga, erkinis encefalitas, cukraus kiekis.... viskas be patologiju
jau baigia ir fantazija issisemti.... doh.gif
Smagi, linksma, puikiai besimokanti mergaite.....o kas kelios dienos vis gavele skauda....o svarbiausia, ja pacia tai labai nervina ir ji labai nuliusta, kad uzeina ta vadinama migrenos aura....kai ji prasideda per pamokas, kokiam burelyje ar tiesiog namuose, vaziuojant amsina ar pan., tai ji nebezaidzia, nebeskaito, tik nueina atsigula ir tada tik sako, mama man viskas sukasi, svaigsta...sako, mama, tu visa susisliejus, isplaukus...atrodo , kad kojos kyla, o galva leidziasi....kartasi mato melynas, juodas demes....taskiukus....paskui papersti akis ir kartais skausmas ateina labai nedidelis....o kartais po situ vaizdiniu gana staigiai ir labai stiprus.... verysad.gif
nejaugi beliks tiketis, kad pauglysteje isaugs......
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 19, 09:43)
Diacarbo dar nebandem...
Pasidarem galvos magnetini tyrima, pilvo ir skydliaukes echoskopijas, akiu dugna 2 kartus, galvos encefalograma....kraujo tyrimas, laimo liga, erkinis encefalitas, cukraus kiekis.... viskas be patologiju
Smagi, linksma, puikiai besimokanti mergaite.....o kas kelios dienos vis gavele skauda....o svarbiausia, ja pacia tai labai nervina ir ji labai nuliusta, kad uzeina  ta vadinama migrenos aura....kai ji prasideda per pamokas, kokiam burelyje ar tiesiog namuose, vaziuojant amsina ar pan., tai ji nebezaidzia, nebeskaito, tik nueina atsigula ir tada tik sako, mama man viskas sukasi, svaigsta...sako, mama, tu visa susisliejus, isplaukus...atrodo , kad kojos kyla, o galva leidziasi....kartasi mato melynas, juodas demes....taskiukus....paskui papersti akis ir kartais skausmas ateina labai nedidelis....o kartais po situ vaizdiniu gana staigiai ir labai stiprus.... verysad.gif

Manoji geria "Ospolot" jau metai. Skausmus išretinom iki retų ir pavienių . jai silpnų skausmų nebūdavo- paskutiniai tęsdavosi po parą. tai labai džiaugiuosi, nes prognozės buvo nekokios- "gali baigtis su paauglystės pabaiga, arba su klimakso pabaiga.."
Atsakyti
Kai buvau pradinuke, man pastoviai svatgdavo galva, skaudedavo, alpdavau.
Mama vede per visus gydytojus , dare visus imanomus tyrimus. Visi tyrimai geri.
Tai pasake, jog per greitas mano augimas ( istikruju labai buvau isstypus ) , ir pasake gerti kalci pastoviai.
Tai gerdavau kasdien, ir isaugau skausmus galvos.
Dabar man 31 m. , nera niekada gyvenime skaudejusi galva ( tfu tfu tfu smile.gif )
Nesu net nuo skausmo vaistu gerusi.
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 4,5 metų, jai galvos skausmai prasidėjo kai jai buvo kokie 2,5 metų. Tačiau jai galvą skaudą kai vaziuoja masina, jos nepykina, o skauda kaktine galvos dali. Jokio skirtumo kokia masina vaziuoja, maza, didesne, aukstesne ar zemesne. Visada skauda galva. Niekaip nesuprantam, kame gali buti priezastys. Ji tikrai nevaidina, nes kartais labai isbala ir atsala veidukas, bet ji sako, kad jos nepykina, o labai skauda galva. Kai buvo mazesne, buvo kelis kartus ir apsivemusi, tai ji tikrai jau supranta, kai ja pykina, ir kai ne. Gal kas susidurete su tokiais skausmais? Pas koki gydytoja reiktu kreiptis ir kas jai galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 19, 09:43)
Diacarbo dar nebandem...
Smagi, linksma, puikiai besimokanti mergaite.....o kas kelios dienos vis gavele skauda....o svarbiausia, ja pacia tai labai nervina ir ji labai nuliusta, kad uzeina  ta vadinama migrenos aura....kai ji prasideda per pamokas, kokiam burelyje ar tiesiog namuose, vaziuojant amsina ar pan., tai ji nebezaidzia, nebeskaito, tik nueina atsigula ir tada tik sako, mama man viskas sukasi, svaigsta...sako, mama, tu visa susisliejus, isplaukus...atrodo , kad kojos kyla, o galva leidziasi....kartasi mato melynas, juodas demes....taskiukus....paskui papersti akis ir kartais skausmas ateina labai nedidelis....o kartais po situ vaizdiniu gana staigiai ir labai stiprus.... verysad.gif

Ir tikrai negerkit to Diacarbo, nes jis manau nepades..
Patarimas: ieskokit netradiciniu tyrimo metodu ir jums tikrai be problemu pasakys kas jai yra, labai daznai buna musu tradicine medicina bejege...mirksiukas.gif
Atsakyti