Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

QUOTE(agni77 @ 2013 09 28, 12:19)
Pas vieną neurologę mes jau buvome, bet darbar galvoju dar su kitu neurologu pasikonsultuoti. Pirmadienį vėl esime pas gydytojus.

Jakatta, o pas kokią gydytoją Santariškėse buvote?

.. ir dar-stebėkite, kaą valgo iš vakaro, ką geria. mano panikei labai netiko šokoladas, fermentinis sūris, net pomidorų padažas. Visi šie produktai išbraukti iš vakarinio raciono. o ir dienos metu vartojami labai retai ir nedideliais kiekiais.
Atsakyti
treciadieni ir vel musu laukia vizitas pas neurologe, ziuresim ka sakys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 09 30, 10:39)
treciadieni ir vel musu laukia vizitas pas neurologe, ziuresim ka sakys  cool.gif

Linkiu teisingų žinių
Atsakyti
Sveikutės,
Šiandien ryte vėl sūnui galvą skauda, tai važiavome į santariškes. Priėmė biggrin.gif
Tai išvada tokia - migrena be auros. Išrašė vaistų. Bandysim gydytis.
Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2013 10 01, 11:27)
Sveikutės,
Šiandien ryte vėl sūnui galvą skauda, tai važiavome į santariškes. Priėmė  biggrin.gif
Tai išvada tokia - migrena be auros. Išrašė vaistų. Bandysim gydytis.

O kokius tyrimus darė? maniškė tai KMUk pagulėjo, kol patvirtino migrenos diagnozę . Kitaip sakant, kol atmetė visas kitas versijas.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 01, 12:34)
O kokius tyrimus darė? maniškė tai KMUk pagulėjo, kol patvirtino migrenos diagnozę . Kitaip sakant, kol atmetė visas kitas versijas.

Tiesiog pasišnekėjome. Patikrino galvą, regą - neurologiniai pratimai. Mes tyrimus jau pasidarę. Labai daug kur buvome. Pas gydytojus vaikštome nuo balandžio mėnesio lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2013 10 02, 10:40)
Tiesiog pasišnekėjome. Patikrino galvą, regą - neurologiniai pratimai. Mes tyrimus jau pasidarę. Labai daug kur buvome. Pas  gydytojus vaikštome nuo balandžio mėnesio  lotuliukas.gif

sakyciau tik nuo balandzio smile.gif mes jau daugiau nei dveji metai ir nieko sad.gif na, si karta pasake kad tipo gali buti karta per menesi vienas migrenos toks priepuolis ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 10 03, 13:10)

Sūnui galvą skauda jau daugiau negu metus, bet labai dažnai pradėjo skaudėti balandį, tai ir puolėme daryti tyrimus lotuliukas.gif Problemos ieškoti. Viena diagnozė nepasitvirtino, tai dabar migreną nustatė doh.gif
Atsakyti
Prisijungiu į šią temą ir aš.
Mano merginai 8 metai, galvos skausmu skundziasi jau kokius 1-1,5.Paguoda tik ta, kad visada nuo citramono ar ibumetino praeina. Buna pora savaiciu neuzeina skaudeti, buna skauda kasdien. Buna, skauda tik vakare. SKundizasi, dazniausiai, kad skauda smilkinius, o pries tai kartais sako griauzia akis... Ar buna, kad kam taip vaikas sakytu. Buvom pradeje duoti gerti daugiau vandens, atrodo viskas aprimo, bet stai vel sia savaite skauda smilkinius, griauzia akytes....Paskutiniu metu vis pasiguodzia, kad jai siubuoja aplinka, sako atrodo svyruoja...manau, taip vaikas apibudina svaigima... Iki vemimu ar pan. niekada nedaejom, dazniausiai pakanka 0,5 tabletes citramono, solpadeino ar ibumetino... bet tie skausmai vis tiek kazkaip neramina....visada kraujo tyrimai geri..kas per velnias cia darosi...pries 2 metus yra kritus ir susitrenkus galva....skausmai prasidejo po pusmecio, smegenu sutrenkimo tada nebuvo... g.gif turbut reikes pradeti ilgas keliones pas daktarus.... doh.gif
Gal galit parekomenduoti koki vaiku neurologa su tokiom bedom dirbanti Kaune? Ar reikia vesti pas suaugusiu...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 15 spalio 2013 - 22:12
QUOTE(JOGA @ 2013 10 15, 23:06)
Prisijungiu į šią temą ir aš.

Gal galit parekomenduoti koki vaiku neurologa su tokiom bedom dirbanti Kaune? Ar reikia vesti pas suaugusiu...?

mes lankomės pas Enzinienę. Esu labai patenkinta.

beje po ilgo laiko šįryt mano panelė aplankė SKAUSMAS. Dabar sėdi, inkščia- sako, kad jau ir pykina.
Atsakyti
Varge varge.... kaip gaila tų vaikų....
manoji irgi paprašė, akd į mokyklą įdėčiau tabletėlę, jeigu jau skaudės, kaip ji sako labai labai ant kokių 9-10 balų..... (mes taip įsivertiname skausmą.....vaikų kalba) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 10 16, 08:53)
Varge varge.... kaip gaila tų vaikų....
manoji irgi paprašė, akd į mokyklą įdėčiau tabletėlę, jeigu jau skaudės, kaip ji sako labai labai ant kokių 9-10 balų..... (mes taip įsivertiname skausmą.....vaikų kalba) ax.gif

Sveika.

Tiesa sakant taip vertina ir gydytojai skausmą. Tik manoji su 9-10 skausmu jau haliucinacijas mato ir užuodžia. Ir sąmonės netekinėja. Šį kartą "lengvai" praėjo per valandą ir tik su dviem vėmimais. Mums tai jau yra mažai.
Atsakyti