Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

Laba, mano sūnui taip pat yra migrena. Kažkur skaičiau, kad berniukai iki paauglystės išauga, tai viltis dedu, kad ir manasis išaugs.
Viename laikraštyje skaičiau, kad migreną palengvina ir gali ją visiškai išgydyti nuolat geriama raudonujų dobilų arbata. Bet nebuvo nieko parašyta kaip tą arbatą pasiruošti, ar tų dobilų "žiedus rinkti ar šaknis", ją virti ar tik užplikyti ir t.t. O daugiau informacijos kiek ieškojau neradau.
Atsakyti
QUOTE(smele @ 2013 01 31, 13:14)
Laba, mano sūnui taip pat yra migrena. Kažkur skaičiau, kad berniukai iki paauglystės išauga, tai viltis dedu, kad ir manasis išaugs. 
Viename laikraštyje skaičiau, kad migreną palengvina ir gali ją visiškai išgydyti nuolat geriama raudonujų dobilų arbata. Bet nebuvo nieko parašyta kaip tą arbatą pasiruošti, ar tų dobilų "žiedus rinkti ar šaknis", ją virti ar tik užplikyti ir t.t. O daugiau informacijos kiek ieškojau neradau.

o geras- einu ieškoti informacijos- įtariu žiedai ir lapai bus naudojami

radau:

http://www.ve.lt/nau...-daugelio-ligu/

http://www11.brinkst...aud_dobilai.htm

http://meta-hobis.bl...is-dobilas.html

Viskas- eisiu uošvijoj dobilauti vasarą.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 31 sausio 2013 - 12:55
QUOTE(vilkra @ 2013 01 31, 14:50)
o geras- einu ieškoti informacijos- įtariu žiedai ir lapai bus naudojami

radau:

http://www.ve.lt/nau...-daugelio-ligu/

http://www11.brinkst...aud_dobilai.htm

http://meta-hobis.bl...is-dobilas.html

Viskas- eisiu uošvijoj dobilauti vasarą.. biggrin.gif

cia panasiai kaip skaistenis gal... koki pusantro men padejo,, o dabar smoge vel.. ir nieko nepadeda nors uzsimusk.. gal organizmas pripranta?
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2013 01 29, 09:57)
Del to kad nekalba 2 metu invalidumas??? blink.gif

teip cool.gif

QUOTE(infinity78 @ 2013 01 29, 17:32)
Nuosirdziai sveikinu!Malonu girdeti tokias geras naujienas. 4u.gif
Papildyta:
Deje,bet jau nebe pirma karta girdziu tokius bajerius.Visai nupuso tie gydytojai,kai vaikas rimtai serga-tai siulo nepanikuot,o kai nera reikalo,tai is sveiko invalida padarys. blink.gif

butent, kai vaikas rimtai serga tai visi sako neieskokit ligu kur nereikia ir nieks nieko, kai tik nekalba pagal visas knygas jau viskas, katastrofa cool.gif
Atsakyti
Na Badanskyte pasirodo raso vaistus be jokiu nei tyrimu nei klausimo ar ka nors siaip vartojam blink.gif net nepaklause ka gal but jau skyre seimos gydytoja doh.gif taip sakyciau lengva ranka, tipo bus gerai jeigu suveiks, jeigu ne, bus kiti vaistai doh.gif israse tonusan, ir kazkokiu tableciu valerijono pagrindu gerai kad ir musu gydytoja tai pati vaista mums liepe vartot bet pries tai viska susakius ir pamatavus bent kraujo spaudima, o jeigu pvz mums butu aukstas, o Bandaskyte paskirus tuos vaistus kur kelia spaudima kas tada g.gif kai pasakiau kad tuos, nes paziurejau kokius irase, tai ji sako nieko baisaus, daugiau turesit doh.gif nebe zinau ka toliau ir daryt, bet siaip ar taip jeigu dar karta toks atvejas kaip skausmas ar svaigimas bus liepe ateit saviske gydytoja ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu bury.Mano sunui(8metai)jau senai skauda galva,o dabar tie skausmai darosi vis daznesni.sia savaite jau 2 kartus skaudejo.kai jam skauda jis tada uzmiega ir greit uzmiega. nors kai viskas gerai sunku nuvaryt miegot ,galetu ir iki 1nakties naktinet ir ilgiau.buvom pas neurologe,bet nieko ji nepasake konkreciai,tipo gal tas gal anas,gal nuovargis ,gal stresas...zodziu.apziurejo sako nieko nematau labai blogo.israse kazkokiu vaistu hemopatiniu,neatsimenu pavadinimo nes senai sugeres nieko nepadejo ir ismeciau pakuote. tai daugiau ir nebeeinu pas ja.
neramu man labai del jo,nes normaliai negali nei bureliu lankyt ,nes buna skauda galva ir negali niekur eit.nezinau ka daryt,reiks vel pradet turbut po poliklinikas lankytis tik jau pas kita kokia neurologe. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2013 04 11, 20:58)
Jungiuosi ir as i jusu bury.Mano sunui(8metai)jau senai skauda galva,o dabar tie skausmai darosi vis daznesni.sia savaite jau 2 kartus skaudejo.kai jam skauda jis tada uzmiega ir greit uzmiega. nors kai viskas gerai sunku nuvaryt miegot ,galetu ir iki 1nakties naktinet ir ilgiau.buvom pas neurologe,bet nieko ji nepasake konkreciai,tipo gal tas gal anas,gal nuovargis ,gal stresas...zodziu.apziurejo sako nieko nematau labai blogo.israse kazkokiu vaistu hemopatiniu,neatsimenu pavadinimo nes senai sugeres nieko nepadejo ir ismeciau pakuote. tai daugiau ir nebeeinu pas ja.
neramu man labai del jo,nes normaliai negali nei bureliu lankyt ,nes buna skauda galva ir negali niekur eit.nezinau ka daryt,reiks vel pradet turbut po poliklinikas lankytis tik jau pas kita kokia neurologe. verysad.gif

Sveika prisijungusi?

O jam kokius nors tyrimus darė, ar tik pasišnekėjo su Jumis?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 04 11, 20:21)
Sveika prisijungusi?

O jam kokius nors tyrimus darė, ar tik pasišnekėjo su Jumis?

pasisnekejo su mumis ir dar ten liepe sekti jos pirsta,taikyt su pirstu i nosies gala,pavaikscioti,paciupinejo galvyte,su plaktuku tuo padauze.
Atsakyti
QUOTE(daivasta @ 2013 04 11, 21:56)
pasisnekejo su mumis ir dar ten liepe sekti jos pirsta,taikyt su pirstu i nosies gala,pavaikscioti,paciupinejo galvyte,su plaktuku tuo padauze.

O skausmai dažni? Ar labai stiprūs? Kurioj gavos vietoj skauda? Kuriuo paros metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 12 balandžio 2013 - 08:42
Mano 5 metu dukryte skundesi galvos skausmu,skaudejo virsugalvi.Gal mamytes susidure su tokiu vaikuciu nusiskundimu,daviau citramono puse tabletes,tai pamiegojus praejo,kazin ar gerai dariau kad daviau citramona?
Atsakyti
QUOTE(mami2+ @ 2013 07 04, 21:54)
Mano 5 metu dukryte skundesi galvos skausmu,skaudejo virsugalvi.Gal mamytes susidure su tokiu vaikuciu nusiskundimu,daviau citramono puse tabletes,tai pamiegojus praejo,kazin ar gerai dariau kad daviau citramona?

jeigu šiandien skaudėjo galvą- tai nieko keisto- tokie karčiai kankina ne tik vaikus. Jeigu pagelbėjo- vadinasi gerai. Pusė tabletės- tikrai nėra didelė nuodėmė. Šiaip progai pasitaikius, pasiklauskit savo šeimos gydytojo, ką panašiu atveju daryti.
Atsakyti
mums ir vel svaigsta galvyte verysad.gif
Atsakyti